Originally posted by Brian McShtull
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nova Pričaonica 1.2 patch
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije prvi put da se cuje ovde kako nevine muskarce optuzuju zle i beskrupulozne zene. A mene samo interesuje kada i kome se desilo? Ovo javno, kod ovih poznatih kada se digne prasina ovolika?
Naravno da ima svega, recimo u Americi, ali da ove mlade devojke koje su tek krenule sa glumackom karijerama kao sto su Milena, Iva i Danijela, one za koje znamo ili Merima koja je takav pakao prosla i zivi na drugom kontinentu, skroz u drugoj prici, posle uzasne sudbine nasla neki mir.... i sad one imaju za cilj da se svete izopacenim matorim drtinama kao sto su ova dvojica, iz neke osvete, hira, ostavljene i neuzvrsene ljubavi ili mozda jer su samo pokvarene.... moj mozak i moj razum to apsolutno niti moze, niti hoce da prihvati.
A ni logika. Mislite da ih psiholozi, psihijatri, advokati nisu savetovli i rekli kakav ih linc, blacenje, neverica, osuda, razvlacenje i opsti haos ceka u ovoj jbnj patrijahalnoj zemlji ko zna koliko dugo? Jesu, jer to prvo kazu i pitaju....da li si spremna da se nosis sa svim tim I PROLAZIS SVE IZ POCETKA PONOVO I PONOVO?
Moja omiljena aktivistkinja, samo da ima ko da je cuje, a nije tesko razumeti
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
- Likes 2
Comment
-
Isto mi je odvratno ovo komentarisanje Merime da je ovo uradila za promociju svoje knjige. Eto ni u to ne verujem. Isto se pričalo za Milenu, i to mi je jednako ružno kao i ovo osuđivanje u startu pogotovo u današnje vreme.sigpic"Well, football is a hard game; there's no denying it. It's a game that can bring out the worst in you, at times."
Comment
-
-
Što se tiče nasilja nad muškarcima, znam da posljednjih godina postoje i sigurne kuće za muškarce, kada nekoga žena (prije svega) psihički zlostavlja, druga je priča što nas pojede primitivizam pa neko neće da prijavi jer će ispasti manje muško pred okolinom, a opet neće ni da udari žensko pa tako trpi to. Ali većina nasilnika su muškarci i muževi, jednostavno u većini slučajeva su fizički dominantniji pa se iživljavaju.
Mislim da će ishod kada je u pitanju slučaj Danijele Štajnfeld biti da će Lečić biti oslobođen optužbi, a poligraf je prošao vjerovatno jer ni ne misli da ju je silovao, a jeste. Ali to ja ovako napamet pričam kako mi izgleda, možda drugačije završi.
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostAli većina nasilnika su muškarci i muževi, jednostavno u većini slučajeva su fizički dominantniji pa se iživljavaju.
Ja sam recimo radio u savetovalistu za brak i porodicu i znam kako je i kolko ima slucajeva. Najtuznije je sto njima (tim zenama) zapravo niko stvarno nije mogao pomoci. Jer zavise od muza finansijski.
Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by Brian McShtull View PostIz kog ugla da gledamo? Lepo je sto ti pises ovde neke bajke, i to sto bi ti voleo. Realnost je da su muskarci zlocinci, a zene zrtve. I to mozes da vidis na svakom koraku, izadji malo prosetaj.
Cuj zena silovala muskarca, ma idi bre...
I nemoj da mesas laz, kradju i ostale zlocine sa seksualnim nasiljem i silovanjem, u kome su iskljucivo muskarci zlocinci.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
- Likes 1
Comment
-
Sta kaze majstor, muskarac nema zelju za silovanjem, nego napadom, a onda navodi primer silovane drugarice sa klase
Djubre jedno olosko.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
Jel mozemo da znamo na kojoj poziciji si radio u savetovalistu? Hvala
Cimiša, ima i takvih primera ali to se desava kao ona kometa sto proleti blizu zemlje. A i ovo sto ti kazes, to je vise krivicnih dela, kidnapovanje itd...
Bar 90% muskaraca u Srbiji se slaze sa recima ovog glumca iz Pristine. Jos jedan dokaz koliko smo mi zapravo bliski Albancima, mislim da bi i nasi voleli da imaju isto tako zenu koja ce samo da im radja decu, a pored nje jos i devojku i svalerku, why not?
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
Comment