Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nova Pričaonica 1.2 patch
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Platon i Konfučije su pisali da muzika često određuje stanje u društvu i pojedincu.
Konfučije je detaljnije pisao o tome. Pisao je da tamo gde vlada uznemirujući i raskalašan tip muzike, to znači da je narod nemoralan.
Al jok, mi to nismo.
Kod nas vlada nežan tip muzike, tih, dostojanstven, a prema Konfučiju taj narod je onda srdačan i osećajan.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View Post
Na odjavnoj špici druge epizode je išla ova
https://youtu.be/AWe_GxVTn20“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by Karamazov View Post
To je radilo uvek kako treba, nego ti zabrljaš pa ti onda forum kriv.
Pritisni ikonicu insert video, ubaci adresu i neće biti problema.
Negde copy paste odradi posao i vidi se thumbnail, negde ne. I to je odvajkada tako.
Ali, važniji su veličina avatara i da budu teme u svim nijansama.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Ma jaka stvar, nije dao iskaz na vise poziva kada je premlatio onog tipa sa reketom. Neka ga zadrze odmah.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostInače skinuta poternica za Marijom Milošević u istom danu
Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока
Comment
-
-
E sad se bolje dise
Vise nisam mod
Inace prosle godine mi je bilo ponudjeno da budem mod i na jednom drugom mestu. Odbio sam. Iz jednostavnog razloga. Uvideo sam kad si mod da te se ljudi plase i ne kazu uvek sta misle.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
Comment