Hvala Luizu, koliko glupav faul[emoji23]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2020/2021
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKakva sprdnja od primljenog gola.
Opet je naša defanziva poklekla i pokazala svu svoju nemoć u pojedinim trenucima.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
ne mogu svi da nose odgovornost sto je Bisaka debil, a Shaw po starom obicaju naivan.
Ni za sta Bailly, Megvajer i DDG nisu krivi. Izuzmite ih za vase papagajske price.
Comment
-
Originally posted by ЧШ. View PostČuj najbolji, koji hype, neverovatno. De Brujne je Zidan za njega.
Svakako da je odličan, ove sezone pogotovu.
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View Postja vas molim da ne pricate cela odbrana, muka mi je od vasih generalizacija i predrasusa.
ne mogu svi da nose odgovornost sto je Bisaka debil, a Shaw po starom obicaju naivan.
Ni za sta Bailly, Megvajer i DDG nisu krivi. Izuzmite ih za vase papagajske price.
Ne znam šta ti tu nije jasno i tako smeta.
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostTo pricas kad je Mings u stilu Jon Jonesa zakovao laktom Pogbu u glavu i pocepao mu vilicu
Steta sto ce to samo umanjiti dobru igru Junajteda, mislim da bi svakako pobedili ovaj mec.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostPa samo KDB moze trenutno da bude sa njim u nekoj diskusiji. A nije Zidan zza njega. Grealish je igracina, moze da bude ljudima antipatican koliko hoce, jednostavno je igracina.
Svakako da bih mogao bar jos 5 boljih igraca da nabrojim, osim ako ne pricamo o konkretnoj poziciji, ali to bi valjalo navesti.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPa logički da ne mogu sva četiri defanzivca istovremeno biti kriva za primljeni gol. Kod nas se uloge prečesto menjaju, uvek je "krivac" neko drugi. Danas su Van Bisaka i Šo, sutra će Megvajer, prekosutra Bai i De Hea.
Ne znam šta ti tu nije jasno i tako smeta.
A kad oni pogrese, tih 10%, onda sam oni snose odgovornost, komentarisu se kao da su najveci debili i najveca propast Uniteda.
Comment
-
Originally posted by ЧШ. View PostNaprotiv, meni je simpatičan, i slažem se da he igračina, samo ne volim preterivanje.
Svakako da bih mogao bar jos 5 boljih igraca da nabrojim, osim ako ne pricamo o konkretnoj poziciji, ali to bi valjalo navesti.
Krece se dobro, agresivan je. Oseca igru, ne lepi se za konkretnu poziciju, roam-uje kako treba. Na svakom delu terena se snalazi. Kod nejga ne postoji "Uf, pa dobro, ne odgovara mu kad se nadje u sredini ili uz desnu aut liniju..."Last edited by Busby Babe; 01-01-21, 22:33.
Comment
Comment