Nikad mi nece biti jasno sta oce sa ovim kombinacijama iz kornera? Produzi coek za 3 min, igra se 4ti minut i pusti te da ozvedes korner i ti kratku komb i obigravas oko 16m? Pa jbm li ga, centriraj pa sta bude bude
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2020/2021
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Očajna igra. Svaka čast Svecima, odlična odbrana.
Što se tiče suđenja, nemam komentar. Čist penal nije suđen. Plus što je po ovim novim standardima trebao da sudi i penal nad Maneom. Slična situacija kao sa Pogbom.
Ne Kloppe, ne treba nam štoper. Nek ti igraju veznjaci odbranu. Dokaži svima da mi to možemo. Šta moraju štoperi i da postoje. Sledeće sezone kupi 10 veznjaka i rotiraj ih u odbrani.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ali koliko je propao ovaj Saciri. U nekom 75. minutu Salah mu mase rukama da mu doda, a ovaj se udrvio i ne zna sta sa loptom.
.
Cist penal je ono bio za Liverpul. Sudija je flagrantno bio pristrasan, posebno se videlo kod onog faula Vokera nad Maneom kada mu je odmah Mane vratio faulom, a sudija nikom nista.
Morace nesto Klop da menja, jer ce kreniti sada svi da bunkerisu protiv Liverpula.
Comment
-
Sta je ovo?
Vidim 23.59 ... reko daj da proverim rezultate pre nego sto mi promeni dan - da ne moram da vracam datum u nazad. 1-0 .... Sta se desava sa Liverom?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostStvarno očajna igra Liverpula, čovek bi rekao da po igri nisu ništa ni zaslužili.
Ali opet, dva čista penala nisu svirana... moglo bi se sve preokrenuti u tim kljucnim momentima.
Gesendet von iPhone mit Tapatalksigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Pep vec sada u koliko dobije ovo sto zaostaje ima vise bodova od Klopare, a bogami i Ole.sigpic
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostNikad mi nece biti jasno sta oce sa ovim kombinacijama iz kornera? Produzi coek za 3 min, igra se 4ti minut i pusti te da ozvedes korner i ti kratku komb i obigravas oko 16m? Pa jbm li ga, centriraj pa sta bude budeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSve se vraca sve se placa ...
Malo ozbiljnija stvar je na tweet-u ispod.
Last edited by belgrade_owl; 05-01-21, 10:53.
Comment
-
Interesantno kako Erik ustaje odmah posle starta, danas bi se tamo neki umeisljeni npr Mane valjao kao prase pola sata.
Last edited by belgrade_owl; 05-01-21, 12:04.
Comment
Comment