Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nice.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kakvom forhendcinom ova zverina zavrsi set...

Comment

• Jedan ram plus prestup prilikom servisa, i ode set Cicipasau...

Comment

• Ma set lopta na 2 drugi servis Raonica, nema sta vise trazit Cicipas, prejeftino propustio. Onda ti ovaj ludak zakuca bolestan FH viner na set loptu da ti ubije volju za mecom

Comment

• Gledam ih i razmišljam kakvu je priliku Fićo propustio

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
              Gledam ih i razmišljam kakvu je priliku Fićo propustio
              Meni je isto on pao na pamet, ali u smislu kakva je to igracina bila na ovom turniru. Kako je furiozno igrao protiv ove zvijeri, cijela dva seta.. kao Oberin protiv Gregora. Tacno me na to podsjetilo.

Comment

• Comment

• Lepo sam rekao da je direktiva. Ne pitaju se oni ništa. U nekim situacijama, poput ove, ni najuticajniji nemaju nikakvu ulogu a ne Osaka ili Raonić.

Comment

• Randu danas ubija, a sutra protiv Djokovic ce imati 30% 1.servisa, toliko puta vidjeno da je postalo tuzno.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Ja ne žalim zbog toga

Comment

• Lezi Raonicu Cicipas a ovaj potonji ima blagi kompleks protiv Raonica. Djeluje skroz pogubljeno i to je izjavio na AO kad je izgubio da nije imao pojma sta da radi na terenu
                        Last edited by DinoFC; 28-08-20, 20:44.

Comment

• Cim ovo ide ovako glatko, siguran sam da ce nam Agut prirediti pakao ubrzo...

Comment

• Nema veze sa Cicipasom, cele nedelje Raonic servira savrseno, sutra 30%
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Nije znao ni protiv Nadala šta da radi, protiv Noleta nikad nije video da neko tako igra, itd...

Comment

• Baš me razočarao grk. Finale će biti puno dosadnije sa Raonićem i mislim lakši protivnik Novaku.

Comment

Working...
                                X