Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Marija, ja sam postavila post jutros kad se nije znalo da li ce se nastaviti NBA i iz tog ugla je USO mogao biti u opasnosti. Sad kad je izvesno da se NBA nastavlja, tenis ce se 100% nastaviti jer je u pitanju internacionalno takmicenje.
    A ti dodjes posle 10h i komentarises nesto sto vise nije relevantno...
    Zar je bitno kada?

Isto mišljenje bih imala i da sam odmah pisala.

Ako neko bojkotuje treba da bude diskvalifikovan i kažnjen...

Da li sam ovo napisala u 6 ujutru ili 6 po podne irelevantno je...

Ono što je relevantno je da je moje mišljene isto i nepromenljivo... za razliku od , eto npr. , Osake.

Originally posted by Joker View Post
    Necu moci protiv Cicija da navijam, jer mi se Raona palacavi gadi.

Ti i Marija cete me totalno izludjeti..
    A što si ti mene izludeo noćas kada je Filip igrao?

LM, više bih volela Raonića u finalu, kada su neki već izmalerisali Filipa...

Mada, iznenađenja su moguća...

Novak prvo treba da stigne tamo.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• ficko se izmalerisao sam...jos jednom...SAM
      Wizard

Comment

• Priželjkujem pravoslavno finale Sinsinatija Bratski narodi da se sudare u finalu. Ugostiše nas onomad na Krfu ali mi njih ne možemo pustiti da pobede

Comment

• Gledajuci sa pravne strane tj. posmatrajuci pravilnik ATPa, kako je moguce da ovo sto se desilo prodje samo ovako kako je proslo. Znaci, nekoliko igraca je doslo i reklo da nece da igraju svoje meceve i momentalno su mecevi samo odlozeni za dan kasnije. Zar ne bi trebalo da budu diskvalifikovani pa vjerovatno i suspendovani na duzi period zbog odustajanja bez ikakvog razloga. Sada svako moze da kaze da mu se taj dan ne igra i da mu samo pomjere za dan kasnije mec, ne bi imali pravo nikog da diskvalifikuju, govorim u slucaju narednih turnira a posmatrajuci ovu situaciju.

Ovo se cak moze dovesti u ravan namjestanja meceva u kojoj direktno ATP ucestvuje.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Comment

• Nijedan igrac ne treba da bude suspendovan, samo se Osaka pobunila i rekla da nece da igra i onda je sve pomereno za jedan dan.
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

Nijedan igrac ne treba da bude suspendovan, samo se Osaka pobunila i rekla da nece da igra i onda je sve pomereno za jedan dan.
              Ponovo se 100% slazem sa tobom. Iskrsla je neugodna sitaucij sirom Amerike. Trebalo je 24 sata da se nadje sveamericko rjesenje . Bogu hvala da se naslo. To je bila jedinstvena situacija i nikave sankcije protiv bilo koga nisu opravdane, nasuprot bile bi izuzetno stetne i isle bi protiv nadjenog rjesenja.

Meni kao Novakovom navijacu je zao sto je Djokovic izgubio jedan dan odmora. Medjutim, u ukupnoj slici, to su trice i kucine.
              Last edited by NI; 28-08-20, 12:53.

Comment

• I njoj i Raonicu bih zabranio dalje učešće na turniru a potom bi mogla i neka suspenzija sa USO.
                Ovo je bilo direktno petljanje politike u sport što je nedopustivo. Svi oni koji su hteli da ispadnu pametni morali bi da snose posledice.

A taj pileci mozak ne mogu da razumem, ona će zamisli svojim povlačenjem da utiče na policijsku brutalnost ajde neka joj neko kaže da je ispala glupa i licimUr.

Istu stvar bih uradio i sa NBA. Nećeš da igraš, ne moraš. Sankcije po džepu od strane kluba pa kad shvati da samo gubi novac vrlo brzo bi se vratio igri.
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Polufinala se igraju na LA. Jel to kisa tamo, a?

Comment

• A je l Raonic izjavio da nece da igra?
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Ne bih ja krivio Osaku, ona svoje rekla - sasvim legitimno. E sad što su organizatori ustrtali od bijesa "javnosti"....A sva njihova pravdoljubivost se na kraju mjeri u dolarima.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                        Ne bih ja krivio Osaku, ona svoje rekla - sasvim legitimno. E sad što su organizatori ustrtali od bijesa "javnosti"....A sva njihova pravdoljubivost se na kraju mjeri u dolarima.
                        Slažem se.

Slažem se i sa Džordanovim pristupom ako je tačan. Izađi na teren i pokaži šta misliš kroz igru. Pobedi, pošalji neku poruku u etar...

Pritom Sinsinati sigurno nije preskočen jedan dan jer je Osaka demonstrirala, Raonić ili Serena. To je direktiva i ćao. Veži konja gde ti gazda kaže.

NI,

Jel nije malo više dosta bilo odmaranja 6 meseci? Novak nije uopšte oštećen zato što jedan dan neće igrati, tj. jedan manje će imati u pripremi za US Open, iako ne vidim nikakvu pripremu, isti teren ista podloga. Pri tome u prvoj nedelji Slema igra čelendžer turnir.

Comment

• Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                          NI,

Jel nije malo više dosta bilo odmaranja 6 meseci? Novak nije uopšte oštećen zato što jedan dan neće igrati, tj. jedan manje će imati u pripremi za US Open, iako ne vidim nikakvu pripremu, isti teren ista podloga. Pri tome u prvoj nedelji Slema igra čelendžer turnir.
                          Svi igraci su se pomalo odvikli od turnirskih napora. Treba jako paziti na tijelo da ne dodje do povrede. Za Novaka bi bilo bolje, da ima jedan dan vise za odmor izmedju Sinsinatija i USO.

Comment

• Ne čini mi se da je fizička sprema bitna, mentalni dio je ključan.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                              Ne čini mi se da je fizička sprema bitna, mentalni dio je ključan.
                              Lakse je odrzati fizicku nego mentalnu kondiciju. Medjutim, ako se mentalno peforsiras izgubices mec. Nije pozeljno, ali nije ni strasno. Ak tijelo naglo opteretis fizicki i preforsiras ga, mozes zaraditi povredu. To je mnogo ozbiljnije.

Comment

Nijedan igrac ne treba da bude suspendovan, samo se Osaka pobunila i rekla da nece da igra i onda je sve pomereno za jedan dan.
                                Ona je sama rekla da neće da igra.
                                Samim tim za mene je kao da je predala meč.

Da li je fer prema protivnici?
                                Nije.

Imala je mnogo drugih načina da izrazi svoj protest.
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X