Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stvarno ne vidim problem, ko nece da igra neka ne igra.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Comment

• Sto je najgore za subotu su najavili kisu tokom celog dana u NJujorku. Tako da ili ce finale da se odrzi u nedelju ili ce da ga pomeraju na LA :/

Comment

• Postoje vaznije stvari od sporta i tenisa. Mnogo vaznije! Tu se sa Osakom slazem iako su tenis i sport u prvom redu biznis a odbijanje da se igra strajk.

Osakin tata je Haicanin i ona, s pravom, smatra da ne moze biti neutralna oko rasnih pitanja. S druge strane, recnik koji je upotrijebila je pretjeran. Olako je pomenula rijec genocid. Americki predsjednik je bio crnac a i nacelnik generalstaba je bio crnac. Isto tako, iako je su vecina tenisera bijelci, ne moze se reci da su crni igraci zapostavljeni. Nije li Serena Ulijams najveca teniska zvijezda u zadnjih 20 godina? A sto je sa drugima, Vinus, Sloan Stevens, ... i sama Osaka. Ne zovu li se dva terena na USO po crncima Luju Armstrongu i Arturu Eshu? Ne zivimo u vremenima Altije Gibson ili Artura Esha. Osim toga, pretjerani rjecnik djeluje cesto kontraproduktivno.

Da li je Raonic, kao Kanadjanin, trebao da bude prvi iza Osake koji se javno oglasio? Mislim da ne. Trebao je prepustiti americkim teniserima da odluce kad i kako da reaguju. A Raonic, ako vec nema o cemu da protestuje u Kanadi, ima puno drugih, njemu blizih drzava, u kojima se ima o cemu protestovati.

U svakom slucaju, treba sacekati kraj istrage prije konacnih sudova. Cesto se zna desiti da policajac, pod stresom, pogresno procijeni namjere osumjenicenog. Posumnja da osumnjeniceni zeli da potegne oruzje. Tako je pogino i jugoslovenski fudbaler Vladimir Durkovic u Svajcerskoj 1972. Americki film "Crash" sjajno prikazuje slican incident. Ne bih se zacudio ako se pokaze da se nesto slicno desilo i ovoga puta.

Sad je najvaznije smiriti situaciju i sacekati istragu.
        Last edited by NI; 27-08-20, 12:47.

Comment

• Raonic da ima obraza ne bi se javljao ni za sta dok god onako izgleda.
          On samo razmislja sto ce da jede za rucak,djeluje mi kao osoba kojoj je to najveca briga.

Comment

• Uživao bi kad bi Novak pokupio prnje i napustio ameriku.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
              Uživao bi kad bi Novak pokupio prnje i napustio ameriku.

Fkt se stvara takva atmosfera da sam i ja blizu da kazem, stvarno ljudi ne morate se vise patiti ovo je bljutavo previse za pratiti i citati, bolje otkazite. Nek Ben slavi do sutra

Comment

• A meni je moderatorka zakazala za danas da otvorim temu o USO.. E ako znam sto da napisem i ima li smisla otvarati je i na sta ce sve to da lici... OOoooo, jada ovogaaa....

Comment

• Ti otvaras USO?
                  Good Lord JesusMaria...gospodu se pooomooolimoooo!!
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                    A meni je moderatorka zakazala za danas da otvorim temu o USO.. E ako znam sto da napisem i ima li smisla otvarati je i na sta ce sve to da lici... OOoooo, jada ovogaaa....
                    Sam pao, sam se ubio tj.sam si trazio da otvaras [emoji3]
                    A danas je zreb, nadam se da to nisu pomerili
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• A zbog cega ne predaju svoje meceve ovi igraci koji ne zele da igraju. Ne razumijem, kao ucestvujem na turniru ali necu da igram.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                        Kako se kolju političari za moć, kako manipulišu svetom... Nisam verovao da je upravljanje širokim narodnim masama ovako jednostavno...

sa ovim se apsolutno slažem,uprla cela amerika da skine trampa koji nijedan rat pokrenuo nije,eno navratilova vodi žustre polemike po TW,obesila BIDEN bedž umesto slike i tako

misle da će im biti bolje kad tramp ode i da će policija biti bolja,padaće pečeni pilići.ali malo sutra

a kad smo kod toga svega, ne znam šta će im termin afroamerikanac koji je kao korektan,a crnac nije

SVI su amerikanci...

(još sam pod utiskom filipovog poraza)
                        Wizard

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                          Sto je najgore za subotu su najavili kisu tokom celog dana u NJujorku. Tako da ili ce finale da se odrzi u nedelju ili ce da ga pomeraju na LA :/
                          Dobro je da smo dogurali do polufinala. Vala, ako bude nevrijeme, za sve te preostale meceve bi ga mogli aktivirati.

Doduse, Agutu bi odgovarala nesto sporija podloga, tek bi nas unda ucrnjacio.
                          Last edited by Joker; 27-08-20, 14:49.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            Postoje vaznije stvari od sporta i tenisa. Mnogo vaznije! Tu se sa Osakom slazem iako su tenis i sport u prvom redu biznis a odbijanje da se igra strajk.

Osakin tata je Haicanin i ona, s pravom, smatra da ne moze biti neutralna oko rasnih pitanja. S druge strane, recnik koji je upotrijebila je pretjeran. Olako je pomenula rijec genocid. Americki predsjednik je bio crnac a i nacelnik generalstaba je bio crnac. Isto tako, iako je su vecina tenisera bijelci, ne moze se reci da su crni igraci zapostavljeni. Nije li Serena Ulijams najveca teniska zvijezda u zadnjih 20 godina? A sto je sa drugima, Vinus, Sloan Stevens, ... i sama Osaka. Ne zovu li se dva terena na USO po crncima Luju Armstrongu i Arturu Eshu? Ne zivimo u vremenima Altije Gibson ili Artura Esha. Osim toga, pretjerani rjecnik djeluje cesto kontraproduktivno.

Da li je Raonic, kao Kanadjanin, trebao da bude prvi iza Osake koji se javno oglasio? Mislim da ne. Trebao je prepustiti americkim teniserima da odluce kad i kako da reaguju. A Raonic, ako vec nema o cemu da protestuje u Kanadi, ima puno drugih, njemu blizih drzava, u kojima se ima o cemu protestovati.

U svakom slucaju, treba sacekati kraj istrage prije konacnih sudova. Cesto se zna desiti da policajac, pod stresom, pogresno procijeni namjere osumjenicenog. Posumnja da osumnjeniceni zeli da potegne oruzje. Tako je pogino i jugoslovenski fudbaler Vladimir Durkovic u Svajcerskoj 1972. Americki film "Crash" sjajno prikazuje slican incident. Ne bih se zacudio ako se pokaze da se nesto slicno desilo i ovoga puta.

Sad je najvaznije smiriti situaciju i sacekati istragu.
                            Trebala bi jedan mec odbitid a.igra jer su joj Amerikanci bombardirali domovinu. Ne bi bilo lose ni da Novak odradi jedan bojkot. I on ima iskustva sa odronom od nacije kakva je Amerika.

Dajte ljudi, necemu je mjesto na terenu necemu nije. Placen si da igras, ne da iznosis svoje misljenje, cak i to da napravis nema veze, ali da ti bojkotiras nesto, nesto sto te dovelo do toga da imas milijune. Sramota. Sve koje odbijaju da igraju debelo treba kazniti, previse im se dozvolilo. Zamisli da ja dodem na posao i kazem sefu, necu da radim danas.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                                Trebala bi jedan mec odbitid a.igra jer su joj Amerikanci bombardirali domovinu. Ne bi bilo lose ni da Novak odradi jedan bojkot. I on ima iskustva sa odronom od nacije kakva je Amerika.

Dajte ljudi, necemu je mjesto na terenu necemu nije. Placen si da igras, ne da iznosis svoje misljenje, cak i to da napravis nema veze, ali da ti bojkotiras nesto, nesto sto te dovelo do toga da imas milijune. Sramota. Sve koje odbijaju da igraju debelo treba kazniti, previse im se dozvolilo. Zamisli da ja dodem na posao i kazem sefu, necu da radim danas.
                                Slazem se Mrki ovo je cisto preseravanje.
                                Svaki dan bi moglo tako da se bojkotuje koliko se sranja desava u svijetu i nepravde.
                                Mora da ima neku povredu manju pa kao ajde kad necu moc da pobjedim da podignem malo marektinski ugled,da me zavole.Pi olos Osaka je losa osoba.

Comment

Working...
                                X