Originally posted by torpedo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by cssr View PostLaura Siegemund wta,ako se ne varam..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Viško odavno mnogo toga ne prati. Sinoć je baš nešto lupio tokom Novakovog meča da sam se zblanula...tipa neka trivijalna info koju je mogao da pokupi bilo gde usput, da se ne bavi pripremom meča...Posle je naravno uz izvinjenje objasnio kako to nije ispratio itd...
Nolence brejknuo...
Fino , finoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pa Viskovic ne prenosi wta, i bas i ne mora da zna za Zigemund, mislim nije neki propust.
Odlican Noksi, a fala i Strufu za lose izdanje, treba cuvati snagu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa Viskovic ne prenosi wta, i bas i ne mora da zna za Zigemund, mislim nije neki propust.
Odlican Noksi, a fala i Strufu ua lose izdanje, treba cuvati snagu.
Štruf se raspao, Novak uopšte ne briljira kako to rezultatski možda deluje.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nema krompira kada ima vetra...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Da se zapita čovek kako je Štruf došao do top8 na ovom turniru. Čovek izašao, promašio sve što je mogao, dok sam skuvao čaj i popio bilo je gotovo. Ostao dečko u svlačionici, samo telo izašlo na teren, ruke i noge... Dobro, do kraja turnira Agut i finalista koji ne može biti slab, verovatno Raona ili Stefanos.
Comment
Comment