Kad ga nanisani, perfektan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kada nanišani...
Servis je pronašao, još igra da se malo podigne...
Više me zanimaju ove tablete koje je pio...
Kaže Višković verovatno ga vrat zeza, ali meni ne deluje da je to...više mi deluje kao migrena...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Aje, ajd odmarao juce, moze i u tri, nece mu nista faliti, ako mu nista ne fali
Los tajming, bh, servis, ajd jedan reset.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View Post2016. Šangaj?
Agut je veliki problem Novaku na betonu jer moze duze da igra bekend dijagonale ( i u nekoj meri forhend dijagonale) i prvi je taj koji dobije kratku lopticu. Da bi Novak to sprecio mora da bude u top formi, i da fantasticno pogadja paralele plus mora da bude fizicki dobro pripremljen. U sustini Novak ima slican problem sa njim kao sa Nisikorijem. Glavna razlika je u tome sto Agut ima bolji servis i nema kompleks za razliku od Nisikorija.
Sumnjam se da ce Novak moci bilo kada lako da dobija Aguta na betonu. Ali se barem nadam da nece da gubi svaki mec (odnosno danas cetvri zaredom).
Comment
-
SpoilerOriginally posted by 147 View PostNije samo taj mec. Taj mec mozda i nije bio toliko bitan. Novak tada nije bio u formi, bio je malo i povredjen i desio se poraz. Mislim da ja mnogo bitniji bio mec u Dohi 2019. U tom mecu je Novak krenuo fantasticno, dobio prvi set sa 6:3, cini mi se imao brejk prednosti u drugom 4:3 i onda je Agut uspeo da preokrene to. I tu Novak nije bio los, vec je Agut bio fantastican. Takvi porazi bole mnogo vise. Nije lako sampionu kao Novaku da izgubi kada igra dobro kao sto je tada to uradio. Glavni razlog sto je Novak izgubio taj mec je sto mu je ponestalo snage u drugom setu. Morao je da bude na 100% da bi dobio Aguta tada, a bio je mozda na 90%. Tako je bilo jer je morao da igra dubl sa bratom Markom, i da se lomi na svakom mecu ( cini mi se da su stigli do SF tada). Taj mec je dosta promenio u njihovom rivalstvu, pogotovo na betonu. Posle toga je usledio mec u Majamiju, gde je Novak odigrao fantasitcno prvi set, i pocistio je Aguta. Ali Agut je vodeci se mecom iz Dohe nije predao, i znao je da ima sansu. Dobija izjednacen drugi set, i opet lagano dobija treci set. Mislim da i u tom mecu Novak nije bio maksimalno fizicki pripremljen, ali poraz mu je ostao u glavi i pamti ga siguran sam dobro.
Agut je veliki problem Novaku na betonu jer moze duze da igra bekend dijagonale ( i u nekoj meri forhend dijagonale) i prvi je taj koji dobije kratku lopticu. Da bi Novak to sprecio mora da bude u top formi, i da fantasticno pogadja paralele plus mora da bude fizicki dobro pripremljen. U sustini Novak ima slican problem sa njim kao sa Nisikorijem. Glavna razlika je u tome sto Agut ima bolji servis i nema kompleks za razliku od Nisikorija.
Sumnjam se da ce Novak moci bilo kada lako da dobija Aguta na betonu. Ali se barem nadam da nece da gubi svaki mec (odnosno danas cetvri zaredom).
Na sve ovo sam mislila u onom pitanju malopre - kada je Novak poslednji put dobio na betonu...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View Post
Na sve ovo sam mislila u onom pitanju malopre - kada je Novak poslednji put dobio na betonu...Last edited by 147; 28-08-20, 21:14.
Comment
Comment