Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bas lak zreb za Medu do 1/4. Igracki, njemu je pauza mozda i dobo dosla, jer je bio malo u kanalu. Ali sa druge strane, on sta god da uradi na ovom turniru isto mu dodje sto se tice poena. Doduse ako bude igrao protiv Novaka, ocekujem ga 100% napanjenog, kao i uvek.

Bice uspeh ako pretekne Rodzera do kraja godine na listi.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
      Bas lak zreb za Medu do 1/4.
      Je li ko gledao Kacanova? Rekoh da se nadam tom cetvrtfinalu Medo-Agut, ali mozda bi mu teze pao Karen odje, ne znam.. Medo je, uz Novaka, definitivno najozbiljniji kandidat za titulu. Cici ce da se rva sa golijatima, pa ce zaboraviti kako se igra protiv "smaraca".

Comment

• Odličan Štrumf i protiv Gofina.

Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka

Comment

• Struff je odlican jer sam ga ja u fantqziju prvo stavila u tim, a posle izbacila i ubacila Rybakinu, koja je prsla prvo kolo
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Znaci, Strumf nam u cetvrtfinalu, ode Gofan.. Pa dobro. Ili mozda nije..

Comment

• Originally posted by Joker View Post
              Je li ko gledao Kacanova? Rekoh da se nadam tom cetvrtfinalu Medo-Agut, ali mozda bi mu teze pao Karen odje, ne znam.. Medo je, uz Novaka, definitivno najozbiljniji kandidat za titulu. Cici ce da se rva sa golijatima, pa ce zaboraviti kako se igra protiv "smaraca".
              Gledam ja Karena...tiha jeza...malo bolji nego (e' moj) Saša juče protiv Endija...
              Bautista bukvalno radi šta hoće...
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Bice to odlicna partija izmedju Meda i Aguta.

Uzdam se u Medove zivce, nervno ce popustiti protiv ovog crnjaka. Kad ga Agut ubedaci vracanjem svega zivog, pa Medo osjeti svoj recept na sopstvenoj kozi, ima da poludi.
                Last edited by Joker; 25-08-20, 19:58.

Comment

• Možda Agut uzme 7-8 gemova.

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока

Comment

• Kao sto rekoh, Sandgren mu daje puno vremena da se namjesti za udarac. Onaj žbir juce se nije odvajao od osnovne, a danas je bas komocija sto se vremena tice. Mislim da ce ovo biti laganica...

Comment

• Odgledah do kraja Čačića i Lajovića...na žalost nisu prošli dalje.
                      A sada se polako šaltam kod Novaka.
                      Kako vam se čini situacija sa vratom?
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                        Kako vam se čini situacija sa vratom?
                        Nista za sad. Cuti, psss!

Comment

• Nema situacije za sada, osim sto ga nece servis bas.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sandgrena hoce nesvakidasnje situacije, pa to ti je.

Comment

• Sandgren je meni beskrajno simpatičan

Pošto Novaka servis neće kao i juče sigurno i dalje ima neku nelagodu...

Comment

• Mozda jednostavno nije trenirao servise Novak u zadnjih nedelju dana, i ispao je iz ritma. Valjda ce to iz kola u kolo da bude bolje.

Comment

Working...
                                X