Normalno da se uci, Vavrinka ti je jedan od primera
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2020.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by DinoFC View PostJa iskreno nisam uopste iznendjen Krajinovicevom pobjedom, rezultatom mozda da ali koliko god da je Thiem napredovao on na ovom ledu moze ispast od mnogih igraca, ne kazem da ne moze otici daleko i potencijalno osvojiti ali dijapazon igraca od kojih moze ispast je ogroman
Originally posted by DinoFC View PostDjokovic je strasno tanko izgledao. Berankins je izgledao kao neka zvijer na terenu a Novak bespomocan. I te povredice glupe iritirajuce sto mu odvlace paznju a on hipohondar svakako uticu.
Comment
-
Kako ne vidis to u Stanu, ti si luuud
A Endi neka ne mudruje previse, jer ce zbog te price sad da isprdi od Raone. On je bio totalno gotov, serviran na tacni Zverevu, nego je imao srece sto je igrao sa avetinjom, koja je zaredjala duple i tako mu poklonila pobjedu.
Comment
-
Pa ne vidi u Stanu zato sto prati tenis 4,5 godina ni ne zna kakav je Vavrinka bio ranije.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Koja je mana njegovim slemovima?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Brate, nadimci Stan The Man i Stanimal nisu nastali bez razloga.On def nije poznat po konzistentnosti, ali ta predatorska crta o kojoj sam pricao, to sto fali Zverevu.. to je Stan izgradio tokom godina. To je ono kad ti je protivnik na konopcima, a ti nikako da mu zadas zavrsni udarac. Patio je i Stan od toga, ali je prevazisao.
Pa i Novaka su jedno vrijeme zvali mentalni patuljak, kad je imao uzasan skor u finalima slemova. Tukao ga je glas da je odlican dok se ne dodje do kraja i krucijalnih momenata, ali onda izdusi. I on je nasao nacin da prevazidje to. I sad ga bije glas da je mentalno najjaci igrac u teniskoj istoriji. To se uci. Na tome se radi. Nije nesto sa cim se radjas, vjeruj mi.Last edited by Joker; 25-08-20, 16:32.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostBrate, nadimci Stan The Man i Stanimal nisu nastali bez razloga.On def nije poznat po konzistentnosti, ali ta predatorska crta o kojoj sam pricao, to sto fali Zverevu.. to je Stan izgradio tokom godina. To je ono kad ti je protivnik na konopcima, a ti nikako da mu zadas zavrsni udarac. Patio je i Stan od toga, ali je prevazisao.
Pa i Novaka su jedno vrijeme zvali mentalni patuljak, kad je imao uzasan skor u finalima slemova. Tukao ga je glas da je odlican dok se ne dodje do kraja i krucijalnih momenata, ali onda izdusi. I on je nasao nacin da prevazidje to. I sad ga bije glas da je mentalno najjaci igrac u teniskoj istoriji. To se uci. Na tome se radi. Nije nesto sa cim se radjas, vjeruj mi.
a drugo,kad ovoliko potenciirate na jednom primeru,to mu dođe na ono da izuzetak potvđuje pravilo
ja hocu da kazem da je meni zao tih mladih ljudi,oni su malo mlađi od mene i razumem njihovu želju za provodom-ono,kaće,ako neće sad
samo onakvo spartansko odricanje kakva su imala ona (ipak 4) ludaka je od njih napravilo to sto su danasWizard
Comment
-
Originally posted by Uthred View Postsamo onakvo spartansko odricanje kakva su imala ona (ipak 4) ludaka je od njih napravilo to sto su danas
Comment
Comment