Announcement

Collapse
No announcement yet.

IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

[quote author=L. Lawliet link=topic=2928.msg179532#msg179532 date=1287165283]
    Posao, nema se snage vise. Cijeli dan na poslu 7 dana u nedelji, plus izlasci, sviranje nije lako sve to postici uvece sam komiran ionako imam samo 4 sata sna to je to.
    [/quote]

Znaci, covjece, skidam kapu... Sve uspijes &8@^J :8-[/
    Mistakes make us who we are.

Comment

Hvala, hvala. Za motogp se nalazi vremena, stvarno ne propustam trke, trudim se da svaku odgledam. Zrtvujem moto2 kategoriju nju prespavam kad mogu i namjestim sat tacno za GP. Rossi je poput religije u mojoj kuci .

Mnogo sam volio kako kobe igra, uvijek je imao neshto po meni njegova brzina je ludilo, ali on je toliko godina u tome basketu i dalje owna, njegov pick and roll. rolling, zakucavanja sam gledao na best of 2009 skoro nedje, pa on ih gazi. Mislili su kad O Nill ode da magija nece da radi ali covjek samo nastavlja, po meni on je jednostavno prebrz za njih jos uvijek .

[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

MotoGP: Australian Grand Prix - First Practice Results

Jorge Lorenzo - Position: 1st Time: 1’41.146 Laps: 20
        “Today was the first day on the bike after we won the title and I am still very happy. We can’t stop now, we have to keep going and finish this season in the best way possible, working for the future. The conditions today were really hard - wet, cold and windy. I am very happy to be so fast in rain, because it didn’t use to be this way, but we need to be prepared because it could be a hard weekend. I would like to ride in the dry, of course, but we will have to wait and see what happens.”

Valentino Rossi - Position: 7th Time: 1’42.626 Laps: 22
        “This weather is unbelievable and it was really at the limit of what you can race motorcycles in today. It’s even more amazing because yesterday was beautiful! I hope it will be better tomorrow but it doesn’t look too hopeful. My setting here in the wet was okay and I feel quite happy on the bike, but I didn’t want to push too hard in these conditions. I think we can improve it more, but we need to wait and see how the weather is tomorrow. We hope for sun!”

Wilco Zeelenberg - Team Manager
        “It’s very wet and very cold, so not ideal but in fact Jorge already has a very good pace in the wet here and he was quickest after just a few laps. Later on when it was drying no one improved because it was still very slippery, but it was good to be strong on a very wet track and this was an important practice. We learned a lot about our setting; we’re happy and feeling good.”

Davide Brivio - Team Manager
        “The bike is feeling okay but we still need some more time to work a bit more on the setting for Valentino in these difficult conditions, we tried a lot of different things today but it looks like we can still make him more comfortable than this. It’s very wet and it looks like it could be even worse tomorrow, but we will keep working in this way and we hope to improve the time a bit.”

A da nisam promasila temu fghj48d

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2928.msg179540#msg179540 date=1287166091]
          Hvala, hvala. Za motogp se nalazi vremena, stvarno ne propustam trke, trudim se da svaku odgledam. Zrtvujem moto2 kategoriju nju prespavam kad mogu i namjestim sat tacno za GP. Rossi je poput religije u mojoj kuci .

Mnogo sam volio kako kobe igra, uvijek je imao neshto po meni njegova brzina je ludilo, ali on je toliko godina u tome basketu i dalje owna, njegov pick and roll. rolling, zakucavanja sam gledao na best of 2009 skoro nedje, pa on ih gazi. Mislili su kad O Nill ode da magija nece da radi ali covjek samo nastavlja, po meni on je jednostavno prebrz za njih jos uvijek .
          [/quote]
          NBA gledam kad god mogu ( kad idem u popodnevnu smenu ), meni je CP3 najbolji ( svidja mi se njegov dribling i dobra dodavanja ), Kobe me nervira jer je sebican i puno forsira i kada ga neide
          JUST PUNK

NO NATIONS
          NO RELIGION
          NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Kobe sebican ? , izgleda ti nisi pratio od 2005 pa do sad da vidis sta je sebicnost
            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2928.msg179598#msg179598 date=1287168952]
              Kobe sebican ? , izgleda ti nisi pratio od 2005 pa do sad da vidis sta je sebicnost
              [/quote]
              Kobe je bre carina! &+I}\ VR#46 iako si subjektivni Rossijevac pocinjem da te gotivim jer volis Kobea i Messija.
              sigpic

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2928.msg179540#msg179540 date=1287166091]

[/quote]
                Ma takav igrac nikad nije star.Kobe moze da nauci Lebrona o cemu god ovaj hoce.Kako bi voleo Kobea i Nasha da vidim zajedno u ekipi.
                Al mi skrenusmo s teme.
                sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2928.msg179654#msg179654 date=1287170780]
                  Al mi skrenusmo s teme.
                  [/quote]

Skrenuste i to dobro... Postolje, po tvom misljenju?
                  Mistakes make us who we are.

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=2928.msg179663#msg179663 date=1287170948]
                    Al mi skrenusmo s teme.
                    [/quote]

[/quote]
                    P omom misljenju postolje:
                    1.Lorenzo
                    2.Stoner
                    3.Rosi
                    JUST PUNK

NO NATIONS
                    NO RELIGION
                    NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Kako bi voleo Kobea i Nasha da vidim zajedno u ekipi.
                      Al mi skrenusmo s teme.
                      [/quote]
                      Obojica su malo matori
                      JUST PUNK

NO NATIONS
                      NO RELIGION
                      NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=2928.msg179663#msg179663 date=1287170948]
                        [/quote]
                        Pa zna se Lorenzo,Stoner i Rossi samo ne znam redosled.Dovi ce takodje biti opasan ali ne verujem da ce na ovoj trci biti na podijumu.Stoner je na domacem terenu konstantno dobar,a ova dvojica zele novi medjusobni duel i forsirace maksimalno.Na polu ocekujem Stonera,mozda,mozda Lorenzo mada ne verujem.
                        sigpic

Comment

1. Rosi
                          2. Stoner
                          3. Doviciozo
                          4. Lorenco
                          eh, pusta zelja!

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2928.msg179673#msg179673 date=1287171128]
                            Obojica su malo matori
                            [/quote]
                            Takvi igraci nikad ne stare,ali o tome cemo ti i ja ako zelis na temi NBA.[quote author=Pablo link=topic=2928.msg179679#msg179679 date=1287171208]
                            1. Rosi
                            2. Stoner
                            3. Doviciozo
                            4. Lorenco
                            eh, pusta zelja!
                            [/quote]
                            Pa dobro ali i to je moguce da se desi,mada Lorenzo se sad zainatio zeli pobedu,pre svega protiv Rossija,ali zeli i da obori rekord po broju poena tako da sam 99% siguran da ce ovde biti na podijumu.
                            sigpic

Comment

Hoće li večeras biti FP2 na SportKlubu i ukoliko sati ?
                              Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2928.msg179684#msg179684 date=1287171360]
                                Hoće li večeras biti FP2 na SportKlubu i ukoliko sati ?
                                [/quote]
                                Nece,cak ni na nekom od kanala 3,4 i 5.Ne razumem zasto. $%&5qw7
                                sigpic

Comment

Working...
                                X