Announcement

Collapse
No announcement yet.

IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

Dobro dosao bronza na nas forum.
    Nadam se da ce ti biti prijatno u nasem drustvu.
    Ovde ima razlicitih misljenja, sto je dobro, ima sasvim oprecnih vidjenja pojedinih postupaka vozaca, sto je opet dobro.
    I ima onih koji lepo, razlozno, obrazloze svoje misljenje, sto je najbolje. %QWT&W

Comment

Hvala ljudi, bolje vas nasao i hvala na pozitivnim komentarima. h5g6k8
      Jeste bio malo duzi komentar, i mene je mrzelo da ga citam dok sam proveravao da li sam priveo misao kraju onako kako sam zeleo @(*6sd$% Evo ovaj skracuj.. %QWT&W
      http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

Dobro Doš'o
        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=bronza link=topic=2928.msg179226#msg179226 date=1287088874]
          Hvala ljudi, bolje vas nasao i hvala na pozitivnim komentarima. h5g6k8
          Jeste bio malo duzi komentar, i mene je mrzelo da ga citam dok sam proveravao da li sam priveo misao kraju onako kako sam zeleo @(*6sd$% Evo ovaj skracuj.. %QWT&W
          [/quote]
          A, nisi u pravu, potrebni su nam komentari i opaske, koje su lepo objasnjene.
          Osim toga, dosadilo mi je da ja budem gotovo jedina koja "davi" ljude, svojim dugackim pisanjem I#^@8

Comment

Ljudi rodio se novi Lawliet $#^%RT
            Dobrodoslica i od mene @(*6sd$%
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

bice to luda trka &*%R*.Rosi zeljan pobeda ,Lorenco ima titulu, Dovi zeli da se dokaze ili oprosti sa pobedom od honde,Pedrosa se vraca.....nadam se da necu dzabe ustajati h5g6k8

Comment

Dobro dosao Bronza, bojim se da je svaki forum prepun "prepametnih" ljudi, neki ce to reci za mene ja za neke druge. Bitno je da te niko ne vrijedja i da mozes da izrazis svoje misljenje. Slazem se sa tobom po dosta tacaka tvog posta i svaka cast na opsirnom pisanju, i pored popularnog vjerovanja je ne pisem romane, samo par stvari da podvucem sustinu I#^@8 I#^@8

Sva moja misljenja o Lorencu i njegovoj tituli mozes naci unazad, ali sam siguran da je htio da uzme titulu tako sto cje pobjediti Rossia i sva ona pretjerana slavlja kad pobjedi su u stvari pokusaji da uvelica svoju titulu ali i sam zna da ne ide 7&@%q

Nego dobro, sad ide trka na Islandu. Zanima me kako ce Valentino da startuje jer svaki put lose startuje ovdje.
                U Sepnagu i Motegiu sam rekao da Rossi zna te staze u prste, a Philip Iland poznaje posebno dobro medjutim zadnje nekolike godine nikako da napravi dobru pol poziciju, dobro startuje i bori se za pobjedu. Stoner mu je tu svake godine pomrsio planove, cekam da vidim sto moze ove, i sto moze Lorenco...snaga motora ce sigurno biti bitna i stanje agregata, samo da podvucem Lorencovom agregatu ne hvali nista, to mozete zakljuciti iz srednje i Top brzine iz Sepanga.
                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=bronza link=topic=2928.msg179205#msg179205 date=1287087715]
                  Ova voznja koju mnogi nazivaju proracunatom i odradjivanjem posla je nista vise nego njegova potreba da dokaze svoj stav, a to je da nije neophodno da daje svoj maksimum da bi osvajao sezonu u kojoj nema prave konkurencije. Poenta je sledeca: Vozac kome je neophodno da da svoj maksimum u odsustvu najvecih rivala nije dostojan titule kralja, Lorenco to zna, a vi?
                  [/quote]
                  Ne, mi ne znamo! &%@5w8&*
                  Ali ima nesto sto znamo, a to je da onakav natpis na majici nema blage veze sa ovom tvojom pricom! @(*6sd$%
                  Dobrodosao...
                  http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

Ne, mi ne znamo! &%@5w8&*
                    Ali ima nesto sto znamo, a to je da onakav natpis na majici nema blage veze sa ovom tvojom pricom! @(*6sd$%
                    Dobrodosao...
                    [/quote]
                    Ako se to odnosi na natpis "GAME OVER" onda je odgovor vrlo jednostavan. Ovi momci zive za motociklizam i za same trke, nazalost isto tako se povredjuju i umiru zarad istih ciljeva. Ocekivati od Lorenca da ne proslavi titulu uopste bilo bi krajnje apsurdno, jer cak i on koji je izuzetno mlad vozac nema nikakve garancije da ce ikad stici vise do sampionske titule, a potencijalnih razloga je pregrst (bolje ih je i ne navoditi) Sasvim je razumljivo da covek proslavlja i bude pun sebe, pa cak i da natrlja to svojim rivalima na nos jer to je ipak titula koja ga stavlja na vrh svetskog motociklizma.
                    http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

• Odg: IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

Izgleda da vec svi spavaju fghj48d
                      Nadam se da ce ustati za trenig (%fsd%&j

Comment

UPDATE: Kreću treninzi od 5:40. Uživajte!

Odloženi treninzi do daljnjeg... Nova informacija u 5:30. Dobro jutro svima Puštamo snimak trke iz Malezije za bolji početak dana.

Comment

Pozdrav svim ljubiteljima MotoGP!!
                          Interesuje me zna li ko sta ce biti sa Suzukijem sledece sezone da li ostaje u karavanu jer sam nesto nacuo da nece jutros od komentatora a na stravicama suzukija i Bautiste nista nema o tome inace navijac sam veliki Bautiste pa me interesuje to????

Comment

[quote author=Edin Hodo link=topic=2928.msg179310#msg179310 date=1287124003]
                            Pozdrav svim ljubiteljima MotoGP!!
                            Interesuje me zna li ko sta ce biti sa Suzukijem sledece sezone da li ostaje u karavanu jer sam nesto nacuo da nece
                            [/quote]

O tome se pričalo i ranije kada se Kawasaki povukao. U superbajku su ostali samo sa jednom mašinom. Moguće je, videćemo.

Comment

Znam sve to navodno je bilo da ce u superbajku ostati jedna masina zbog moto GP ali jutros na treningu nisam dobro cuo komentatora rece ko ostali smo sa jos manje za jednog proizvodjaca ali nadam se da sam to slabo cuo ili da su samo spekulacije jel zaista nigdje nepise ni na stranici ekipe niti jos nigdje jer bi stvarno bilo bezveze da ode suzuki i moj Bautista jer je dobar vozac..

Comment

[quote author=Edin Hodo link=topic=2928.msg179312#msg179312 date=1287126440]
                                Znam sve to navodno je bilo da ce u superbajku ostati jedna masina zbog moto GP ali jutros na treningu nisam dobro cuo komentatora rece ko ostali smo sa jos manje za jednog proizvodjaca ali nadam se da sam to slabo cuo ili da su samo spekulacije jel zaista nigdje nepise ni na stranici ekipe niti jos nigdje jer bi stvarno bilo bezveze da ode suzuki i moj Bautista jer je dobar vozac..
                                [/quote]

Pozdrav Edine, nazalost vrlo je moguce da ce ostati samo jedan Suzuki u 2011, a vozac ce biti Alvaro Bautista. Spanac ima ugovor sa njima i to se ne dovodi u pitanje. Takodje, imaju ugovor sa Dornom da moraju da budu u sampionatu, ali su velike sanse da ce zbog smanjenja budzeta imati samo jedan motocikl. Nazalost.

Comment

Working...
                                X