Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Moj izvor kaze da jos nista novo nema. Bice pocetkom jula nekih razgovora pa ce do 10. sve biti kristalno jasno. U fazonu ove sto cekamo do tad im je rok a nakon toga realizujemo ove sa spiska zelja.
    Kapiram da ne moze nista detaljno da mi kaže, ovo je sve nekako moze biti a ne mora. Volio bih samo da vidim kojibr igraca trazimo. Volden, Loyd, Nnoko su dobri potpisi al od ostatka imena zavisi kako ce tim igrati.
    Vjerovacu Sarcu da najsladje ide za kraj, do sada nije lagao

    Comment


    • Originally posted by Czbg9 View Post
      Uh ovaj thomas bas deluje zajebano... Bilo bi lepo da gledamo njega i nnoka zajedno u petorci, plus jos ako dodje dangubic na 3 pfff
      Ako mislis na Teshawn... Nista posebno, mnoooogo takvih ima na tržištu. Ukoliko je jeftin ok al da je gamechanger bas i nije pa nam i ne znaci mnogo da zatrpavamo MJK, Ritha, Dedu

      Comment


      • Sarac aludira na izraelsku ligu. Pored ovog Thomas-a tamo igraju Nate Wolters i Alex Hamilton koji su dovodjeni u vezu s nama. Aj mu ga sad zna koji od te trojice....

        Ili... Sasa ne moze da preboli ono finale Evrokupa i cika Nesa ga casti Wilbekinom da zaleci rane junacke.
        Last edited by Storm; 29-06-20, 17:12.

        Comment


        • Veceras neke objave zvanicno, takvu najavu imam.

          Comment


          • Originally posted by mmajstor View Post
            A i Radonjic je bio zentara kad su mladji igraci u pitanju. Uvek je voleo sigurica varijante, a mladji igrac da bi dobio sansu je morao da bude mvp evropskog prvenstva (Guduric) da bi dobio sansu da igra. Ostali - mrka kapa.
            Na svakih par meseci isto... Pa 'ajmo opet:

            U sezoni 2014/15 - Luka Mitrovic startna cetvorka, Nikola Kalinic startna trojka, Marko Tejic bekap cetvorka, Nemanja Dangubic bekap trojka, Jaka Blazic bekap dvojka, Maik Zirbes bekap petica. Ekvivalent tome bi bio da u sledecoj sezoni imamo startnu cetvorku koja je '99 godiste, startnu trojku '97 godiste, bekap trojku '99 godiste, bekap cetvorku '01 godiste, bekap dvojku '96 godiste i bekap centra '96 godiste. Guduric je dobio vaznu ulogu vec u sezoni 2015/16, ekvivalent tome bi bio da u sledecoj sezoni redovnih 15+ minuta ima igrac koji je '00 godiste.

            Kako to uopste mozes da poredis sa sadasnjom situacijom i koji je ovo put vodimo identicnu polemiku?

            Originally posted by LosmiSK View Post
            Kuzmic se raspao i ocigledno nista od ozbiljne kosarke sem ako se neko cudi ne desi. Njega izgurati visoko i kraj price, visoki pik ne moze braniti da mu zivot zavisi od toga sad. Opet mozda nagura za 15minuta ali sumnjam iskreno.
            Uporan si sa Kuzmicem i visokim pikom. Nema on sta da trazi visoko, na taj nacin nije branio pik ni u prethodnom mandatu kod nas, skolski je bio u dropu, menjao suteve protivnika i sekao pasove. Njegovo zaduzenje je reket, ne moze se od igraca visokog 214 cm ocekivati da hedzuje i preuzima.

            Ovo ostalo se slazem, lepo si opisao situaciju.

            Originally posted by Borca View Post
            Sto se tice Dangubica i njegovog eventualnog dolaska, i da dodje ne vidim sto bi se on i Dobric "potirali" tj ako je jedan u timu drugi ne moze da bude.

            Igraca kakvi su Dobric i Davidovac ja se nikada ne bih odrekao (ne racunam slucaj neke "nepristojne ponude" u vidu novca), a sta su dali Zvezdi u nekim kljucnim utakmicama plej-of serija svi smo mogli da vidimo, povukli su pre nego neki stranci koji su vise placeni za to.

            Takodje, Davidovac se odlicno pokazao na poziciji 4-ke, cak mislim da odatle moze da bude ubojiti po protivnika posebno zbog brzine i jos nekih fizikalija koje ga koce za spoljne pozicije.
            Tacno, Davidovac je najbolji kao cetvorka, tu njegovi kvaliteti najvise dolaze do izrazaja. Komotno bi mogao da bude bekap cetvorka, a Dobric bekap trojka, sve ostalo bi bilo nepotrebno bahacenje.


            Originally posted by Šarac View Post
            Jel Bog iz MinKEna stvorio i Boldena/Apica?
            Jel Dobric igrao sjajno kod Radonjica ( igrao ukupno 15 minuta u EL tj samo imao minutazu u KLS)
            ili je sjajan bio kod ALimpijevica, a svi znamo da je dunster od trenera.

            ne mogu vise ali moram jace od mene

            Jel Lazic odigrao 570 utakmica u klubu samo zato sto je drvoseca iz Ljubovije, zasto sto cuva Kuma NEdovica i da li je moguce da svi ti treneri koji su prosli kroz ovaj klub su samo u njemu nisu videli drvosecu nego jednog od top 3 defanzivca El pre par godina.
            Dobric je u poslednjoj Radonjicevoj sezoni postepeno dobijao sansu, posto je sezonu pre te igrao samo KLS u FMP-u. Odigrao je 61 utakmicu te sezone, u Superligi je imao stabilnih 15-ak minuta, odlican ucinak i cak je bio MVP finalne serije. Ne zaboraviti ni to koliko je tada imao godina, a koliko ima sada...

            Lazic je pre par godina mozda bio u top 3 defanzivca Zvezde, u top 3 defanzivca EL nije bio nikada. Napadacki je i tada i sada bottom 5 u EL.
            Last edited by Nas; 29-06-20, 18:06.

            Comment


            • Evo i prve zvanicne najave za Nnoka na Twitter

              Comment


              • Ako bi podvukli crtu sa danasnjim danom, koga smo to zvanicno potpisali?
                Koji igrac je produžio ugovor?
                Kojeg stranca smo zadržali?
                Uporedediti sa" rasplakanom" konkurencijom!
                Dovoljno je da se samo fakticko stanje pogleda, a ne "novinarskohirurska" podmetanja.
                Ne, najbolje je da idemo da ih tešimo(kao što neki rade) što im trener nije prihvatio pola MILIONA eura.
                Jadni vezali im ruke. Stao svet, ekonomija, sve...
                Last edited by L a z a r; 29-06-20, 19:21.

                Comment


                • Na koliko je potpisao Nnoko? Jednu godinu ili...?

                  Comment


                  • Najverovatnije na 1 godinu...

                    Comment


                    • Originally posted by Nas View Post
                      Na svakih par meseci isto... Pa 'ajmo opet:
                      Pa sto opet... ne moramo

                      I Opet turas Kalinica koji je tom trenutku reprezentativac u svetski vicesampion? Zar se nismo dogovorili oko njega?

                      Govorimo o mladjim igracima iz naseg pogona kojima je trebalo pruziti sansu. Dangubi je sansa pruzena u Megi gde se istakao i tek onda ga mi ga uzeli. Ajd to sto sa Mitrovicem nije uspelo da okrivimo povredu... ali sem Gudure nismo nijednog igraca razvili i izbacili u etar u nasu bazu domacih igraca, iz koje bi mogli da ih dovodimo na po sezonu dve u pauzi izmedju ugovora, kao sto sada dosta cesto radimo sa Simonom, Stimcem i nadam se Jovicem u buducnosti....

                      Comment


                      • Koliko njih su bili talenti kao kadeti, pa u juniorima krecu menadzeri, zurke, trebe i 10001 faktor koji ih odvede van njihovih mogucnosti. Ostanu oni uporni a i oni imaju odredjeni plafon pa i pored njihove velike zelje i poklonjene sanse ne dodje uvijek do zadovoljavajuceg rjesenja za sve.
                        Tako da to izbacivanje mladih svake godine nije bas najlaksi posao pogotovo kad u ligi igra i Mega.

                        Comment


                        • Originally posted by mmajstor View Post
                          Pa sto opet... ne moramo

                          I Opet turas Kalinica koji je tom trenutku reprezentativac u svetski vicesampion? Zar se nismo dogovorili oko njega?

                          Govorimo o mladjim igracima iz naseg pogona kojima je trebalo pruziti sansu. Dangubi je sansa pruzena u Megi gde se istakao i tek onda ga mi ga uzeli. Ajd to sto sa Mitrovicem nije uspelo da okrivimo povredu... ali sem Gudure nismo nijednog igraca razvili i izbacili u etar u nasu bazu domacih igraca, iz koje bi mogli da ih dovodimo na po sezonu dve u pauzi izmedju ugovora, kao sto sada dosta cesto radimo sa Simonom, Stimcem i nadam se Jovicem u buducnosti....
                          Nismo se dogovorili, jer je Kalinic dosao u Zvezdu iz Radnickog (9. tim ABA lige) u kome je u ABA ligi imao prosek od 6.4 poena uz 38.6% suta iz igre.

                          Kojim mladim igracima iz naseg pogona je trebalo pruziti sansu, daj konkretna imena? Sansu su pored Gudurica dobili Tejic, Rebic, Dobrica je postepeno uvodio u poslednjoj sezoni, Ristic i Jankovic nisu potpisali profi ugovore nego su otisli u Ameriku/Belgiju, Djukanovic nije imao telo za seniorsku kosarku, Kaplanovic i Cvorovic su zapravo bili 13. i 14. igrac...

                          Dakle, kada u kontekstu sadasnje situacije probas Radonjica da predstavis kao ziherasa, zamisli da u sledecu sezonu udjemo sa Nikolom Miskovicem kao startnom cetvorkom, a da mu bekap bude Nemanja Popovic, posto su upravo toliko godina tada imali Mitrovic i Tejic. Ili da Pecarski ima standardnih 15+ minuta, posto je i on bio neki MVP... Pazin da bude treca dvojka. Onda posle par godina da mozemo da pisemo kako je i Sale Obradovic bio ziheras.

                          Istovremeno, ovde se polemise da li Dobric koga je Radonjic postepeno ubacivao u rotaciju jos u sezoni 2016/17 moze da se izbori za neku ulogu u sezoni 2020/21, u trenutku kada ima 26 godina. I da li 22-ogodisnji Radanov zasluzuje da mu se pruzi prava prilika, ili mu je dosta da bude u 15 "pa neka se sam izbori".

                          Comment


                          • Originally posted by Šarac View Post
                            Ponadao sam se da ce kolega forumas da se bavi cistom kosarkom kao sto je imao onaj jedan upis, ali ocigledno je jutros dobio instrukcije u njegovoj bazi koja ne zna gde bije od problema pa se vratio na stari mod.
                            Steta,
                            Ne zasluzuje bilo kakav odgovor jer ima toliko kontradiktornosti da ne bih na ovoj vrucini da se bez veze trosim.
                            Mozda ako budem raspolozen, idem da javim Nebojsi da ne daje 800 k za Vestermana kada moze te iste pare da da Jovicu.

                            p.s Ako je Zoc sluzio da se zaludi masa i potrosi skoro 2.5 miliona na dva igraca, ocekujem odgovor, da li je on te pare dao zato sto je to mogao zbog statusa u Feneru da tudje pare baca u privatan kluba Covica da bi zatalasao masu ili je ta dva igraca stvorio Bog Minkena pa smo zaradili na kvalitetima tih igraca ili zato sto se Zoc zajebavao sa tudjim parama.

                            Jel Bog iz MinKEna stvorio i Boldena/Apica?
                            Jel Dobric igrao sjajno kod Radonjica ( igrao ukupno 15 minuta u EL tj samo imao minutazu u KLS)
                            ili je sjajan bio kod ALimpijevica, a svi znamo da je dunster od trenera.

                            ne mogu vise ali moram jace od mene

                            Jel Lazic odigrao 570 utakmica u klubu samo zato sto je drvoseca iz Ljubovije, zasto sto cuva Kuma NEdovica i da li je moguce da svi ti treneri koji su prosli kroz ovaj klub su samo u njemu nisu videli drvosecu nego jednog od top 3 defanzivca El pre par godina.
                            Zoc je uvek koristio nase talente i igrace. Tu mislim i na partizan i za sve placao obestecenje,oce to tako moj dobri Sarcu. Nije sporno da je njih Dejan napravio za EL i NBA ligu, ali bas svi da se prodaju iz CZ i KKP sa obestecenjem bas Zocu sto u PAO, sto u Fener je ono Mozda je postojala i zelja da se pomgne domacim klubovima, ne znam tacno xD

                            Jel Bog iz MinKEna stvorio i Boldena/Apica?
                            Jel Dobric igrao sjajno kod Radonjica ( igrao ukupno 15 minuta u EL tj samo imao minutazu u KLS)
                            ili je sjajan bio kod ALimpijevica, a svi znamo da je dunster od trenera.
                            Boldena bukvalno nije ni napravio a jos manje Apica. Oni su dosli kao dobri igraci u FMP i sve to zato sto im je verovatno obecana Zvezda. Tu ti je jos jedan sukob interesa. Guduric i Dobric su nasa deca.

                            Guduric je te sezone dobio vreme a Kobra je dobio 5mpg u EL i 15mpg u KLSu i polako se kalio za sledecu sezonu kad je trebao da uhvati vise vremena zbog odlaska Gudurica.

                            Na sve to Apic i Bolden nisu igrali za Zvezdu, to sto ti mesas klubove, prosto ne mogu da ti zamerim

                            Jel Lazic odigrao 570 utakmica u klubu samo zato sto je drvoseca iz Ljubovije, zasto sto cuva Kuma NEdovica i da li je moguce da svi ti treneri koji su prosli kroz ovaj klub su samo u njemu nisu videli drvosecu nego jednog od top 3 defanzivca El pre par godina.
                            Drvoseca iz Ljubovije je meni bio omiljen igrac, jedino njegov dres drzim u ormanu i tako ce uvek i biti. Ipak,poslednje tri sezone igra lose, razumem prvu, mozda i drugu, ali trecu i sad cetvrtu ne. Krade vreme Dobricu i to nije dobro.

                            Lazic mi je pao u ocima samo kad je hteo da isteruje pravdu zbog Filipa. Tu sam negde presekao, kao i sa Covicem zbog vucica. Kad presecm tu ljubavi vise nema
                            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                            2× German League champion (2018, 2019)
                            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                            Comment


                            • Inace treba ici all in za Kalinica. Ne samo zbog kvaliteta samog igraca, vec i zbog karakternih osobina. On je nesto od cega nam zavisi sezona po meni. Bukvalno mu dati 550k!!!
                              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                              2× German League champion (2018, 2019)
                              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                              Comment


                              • Originally posted by Nas View Post
                                Nismo se dogovorili, jer je Kalinic dosao u Zvezdu iz Radnickog (9. tim ABA lige) .
                                A znaci Kalina nije dosao kao igrac iz prve petorke vicesampiona sveta, nego je to samo bio neki obican igrac iz Radnickog kao i svaki drugi?
                                Dobro da smo to rascistili.

                                Svi ovi pomenuti igraci nisu dobili adekvatnu sansu jer nisu dobili adekvatnu minutazu u kontinuitetu. Kao sto je na primer pruzio sansu onom americkom beku suteru (jel se bese Tompson zvao, i ne secam se vise) pa kad je kanalio pola sezone na kraju je Silbovan. Zasto takvu sansu i minutazu u kontinuitetu nije dobio neki mladji igrac?

                                Tad je to i moglo jer nije bilo ovog ubitacnog tempa sa 16 klubova u ligi, vec smo mogli sa onim poluturnirskim sistemom takmicenja da sa puno poraza prodjemo dalje, a sto je npr. DV iskoristio da od anonimusa napravi xyz igraca. Znaci tada je to moglo, sada jako tesko... pa paralelu je tesko napraviti sa sadasnjim poslom koji ceka Obradovica, mada mislim da cak i sada bi klub mogao da odabere barem JEDNOG najboljeg mladog igraca i da ga gurne u vatru.

                                Comment

                                Working...
                                X