Originally posted by Borca
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nazalost i sam znas da je Laza odigrao tih 570 utakmica zato sto je drvoseca, jer da je plemenitiji igrac, ne bi bio u Zvezdi! Drugo, lepo si i sam naveo da je u proslom vremenu igrao dobru odbranu, a bilo je i do sistema, stoga se najozbiljnije nadam da ce uspeti i Sasa u svom sistemu da izvuce neku korist! U sportu, kao i u svakom poslu nema starih zasluga, stalno se moras iznova dokazivati! Vise volim kada se klub poistovecuje sa nekim majstorom te igre, Laza to svakako nije! Svakako ce ostati rekorder, kao kapiten nekakva legenda, nakupice trofeja! Ali da se ne lazemo, niti je on kalibar, niti je majstor, niti igracka legenda! Da mu nije Zvezde, pitanje je pravo sta bi igrao i gde...
Comment
-
Originally posted by NaviSK View PostNazalost i sam znas da je Laza odigrao tih 570 utakmica zato sto je drvoseca, jer da je plemenitiji igrac, ne bi bio u Zvezdi! Drugo, lepo si i sam naveo da je u proslom vremenu igrao dobru odbranu, a bilo je i do sistema, stoga se najozbiljnije nadam da ce uspeti i Sasa u svom sistemu da izvuce neku korist! U sportu, kao i u svakom poslu nema starih zasluga, stalno se moras iznova dokazivati! Vise volim kada se klub poistovecuje sa nekim majstorom te igre, Laza to svakako nije! Svakako ce ostati rekorder, kao kapiten nekakva legenda, nakupice trofeja! Ali da se ne lazemo, niti je on kalibar, niti je majstor, niti igracka legenda! Da mu nije Zvezde, pitanje je pravo sta bi igrao i gde...
Umesto Dobri da pici 20minuta, ovako deli sa Lazom minutazom. On je svakako legenda KKCZ, ovo je sad uzasno i previse.
Obradovic vrv voli takve igrace, ali mislim danjegovi minuti direktno jebu Dobricev napredak. Da biram izmedju njih dvoje, izabrao bih onog koji zna sa loptom a ne zna sa sekirom3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Originally posted by Jimi22 View PostSarac, jel su potrebni slemovi na ovoj vrucini?
Vidimo da je trenutno sva paznja na Trinkiju i odbijanje 550 k eur za ovu sezonu, to mu mnogo izgleda, pa i pokusaj da se izbaci Fmp iz lige zahtevom koji nije ni predat.
Polako, nigde ne zurimo, kokice i hladno pivo na ovu vrucinu.
Comment
-
Mene zanima Zvezda i pojačanja koja slede, ostalo...ostalo je što reče Šarac za kokice ali ne baš ultimativno da se prati.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Poznati "insajder" sa Twitter-a se pozvao na drugog "insajdera" (nisam jos cuo za tog) koji kaze da se pregovara sa ovim igracem
https://en.wikipedia.org/wiki/TaShawn_Thomas
Evo i Twitt-a tog drugog "insajdera"
Tomi Eduardo
@Tomi_Eduardo93
Hapoel Jerusalem' Tashawn Thomas is close to a deal with Crvena Zvezda, Unics Kazan is showing interest too. A source confirmed.
Comment
-
Ima li ikakve šanse da nam se Nedović vrati i potpiše danas, sutra...?
Pitanje za Šarca i za ostale konzumente infomacija "ispod žita"SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostPoznati "insajder" sa Twitter-a se pozvao na drugog "insajdera" (nisam jos cuo za tog) koji kaze da se pregovara sa ovim igracem
https://en.wikipedia.org/wiki/TaShawn_Thomas
Evo i Twitt-a tog drugog "insajdera"
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostIma li ikakve šanse da nam se Nedović vrati i potpiše danas, sutra...?
Pitanje za Šarca i za ostale konzumente infomacija "ispod žita"
Mislim da ce po jednog igraca dnevno najavljivati kako i dolikuje, valjda u marketingu jos uvek sklapaju kako ce to ove godine biti.
Mislim da ce cak veceras biti objava za prvog.
Ali polako nisu jos neka prvenstva gotova.
Comment
Comment