Originally posted by la haine
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Domaci igraci moraju vise.
Davidovac je nekako sa Dobricem najaktivniji. Uzimaju dosta suteva i nemaju problema da uzmu loptu kad treba, pa cak i kad ne treba. Davidovac koliko je atipican i moze sve, toliko i ne moze sve jer nigde nije definisan. Dobric je dobar, ali prosto nema mesta tj vremena za njega ocigledno. To sto se menjaju treneri otezava sve za domace igrac posto su losijeg kvaliteta.
Laza stong guy a podatak da je lik izveo 9 bacanja u 25 meca u EL je neverovatna a jos manje verovatno da je Simana izveo, pazi sad cetiri bacanja na 20 utakmica
Kuzmic se raspao i ocigledno nista od ozbiljne kosarke sem ako se neko cudi ne desi. Njega izgurati visoko i kraj price, visoki pik ne moze braniti da mu zivot zavisi od toga sad. Opet mozda nagura za 15minuta ali sumnjam iskreno.
Jagodic je skrominh kvaliteta ali eto bori se kao.
Miskovic i Simonovica bi ja npr napao, ali to sad nikog ne zanimakad se ima para. Od Uskokovica ne ocekujem nista posto ni u FMP nije bio lider. Radanov je isto svile i iznenadio bih se kad bi uradio nesto. Djordjevic eventualno mozda moze nesto, posto mislim da decko ima klikere, ako ima bar pola muda koliko klikera u glavi, moglo bi biti dobro.
Realno, da ih sastavis kao Frankestajna pa da dobijes nekog solidnog EL igraca.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ovako bih ja... Lazic 10 minuta da uhapsi onog kog moze. Jer zabluda je da on moze da cuva svakog. Dobrica forsirati i pumpati mu samopouzdanje da prelomi i postane dobar suter. Odbranu mora da popravi i ima prostora da bude solidan defanzivac. Dedu ne setati i naci mu ulogu za 15 minuta. Za Radanova pojma nemam jer ni on sam pojma nema da li i koliko moze. Simanic, uh teska prica. Smorio je vise i on nas i mi njega. Na 5 mozemo mozda i najvise da dobijemo od domacih. Kuzmic ako se vrati 80% u formu eto legitimnog drugog centra. A Djordjevic/Ristic imaju prostor za ozbiljan napredak. Samo je pitanje kog od njih odabrati da ga razvijas. Obojicu ne mozes.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostZasto Dobrica? Ne zeli ga Sasa? To ama bas nema logike.
Comment
-
Koliko lazi Ostoje u jednoj izjavi, za obestecenje visinu plate neverovatno da predsednik jednog kluba ovo sebi dozvoljava. Da bar laze sa stilom kao njegovi prethodnici nego pokazuje kolika je sirovina. A koliko je samo bio umeren i fin kad su oteli Jankovica na isti nacin. Nije Covic cvecka ali nije lako grobarima kad se vidi ko im vodi klubteska vremena za njih
Comment
-
Sto se tice Dangubica i njegovog eventualnog dolaska, i da dodje ne vidim sto bi se on i Dobric "potirali" tj ako je jedan u timu drugi ne moze da bude.
Igraca kakvi su Dobric i Davidovac ja se nikada ne bih odrekao (ne racunam slucaj neke "nepristojne ponude" u vidu novca), a sta su dali Zvezdi u nekim kljucnim utakmicama plej-of serija svi smo mogli da vidimo, povukli su pre nego neki stranci koji su vise placeni za to.
Takodje, Davidovac se odlicno pokazao na poziciji 4-ke, cak mislim da odatle moze da bude ubojiti po protivnika posebno zbog brzine i jos nekih fizikalija koje ga koce za spoljne pozicije.
Comment
-
Koliko sam razumeo @la haine, on nije rekao da Dobric odlazi zato sto dolazi Dangubic nego smatra da Dobric treba da ode jer kod nijednog trenera nije imao ulogu i da je to njegovo misljenje a ne i info ili odluka trenera/kluba.
Onda se postavlja jedno logicno pitanje, da li je do Dobrica ili su bas svi treneri slepi pa ne vide to nesto u Dobricu sto mi svi kao vidimo.
I cisto sumnjam da ce i onako mali broj srpskih igraca menjati za strance, tj da punimo broj domacih igraca samo da popune broj.
Za Dobrica je nekada moglo da se uzme kinta, sada moze samo da ode za umanjenje duga ako postoji, ali da postoji neko interesovanje nekog kluba iz El da ga dovedu za vece pare nego sto ima kod nas jos i da zaradimo, mislim da ne postoji.
Nadam se da ce klub (NC) da zavrsava formalnosti oko ova tri igraca, da se i zvanicno objave njihovi poptisi, a da ne replicira niskim prozivkama predsednika drugog kluba koji u 24 h da dve totalno suprotne izjave oko njihovog bivseg igraca a po svemu sudeci i bivseg im trenera.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostSto se tice Dangubica i njegovog eventualnog dolaska, i da dodje ne vidim sto bi se on i Dobric "potirali" tj ako je jedan u timu drugi ne moze da bude.
Igraca kakvi su Dobric i Davidovac ja se nikada ne bih odrekao (ne racunam slucaj neke "nepristojne ponude" u vidu novca), a sta su dali Zvezdi u nekim kljucnim utakmicama plej-of serija svi smo mogli da vidimo, povukli su pre nego neki stranci koji su vise placeni za to.
Takodje, Davidovac se odlicno pokazao na poziciji 4-ke, cak mislim da odatle moze da bude ubojiti po protivnika posebno zbog brzine i jos nekih fizikalija koje ga koce za spoljne pozicije.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostKoliko sam razumeo @la haine, on nije rekao da Dobric odlazi zato sto dolazi Dangubic nego smatra da Dobric treba da ode jer kod nijednog trenera nije imao ulogu i da je to njegovo misljenje a ne i info ili odluka trenera/kluba.
Onda se postavlja jedno logicno pitanje, da li je do Dobrica ili su bas svi treneri slepi pa ne vide to nesto u Dobricu sto mi svi kao vidimo.
I cisto sumnjam da ce i onako mali broj srpskih igraca menjati za strance, tj da punimo broj domacih igraca samo da popune broj.
Za Dobrica je nekada moglo da se uzme kinta, sada moze samo da ode za umanjenje duga ako postoji, ali da postoji neko interesovanje nekog kluba iz El da ga dovedu za vece pare nego sto ima kod nas jos i da zaradimo, mislim da ne postoji.
Nadam se da ce klub (NC) da zavrsava formalnosti oko ova tri igraca, da se i zvanicno objave njihovi poptisi, a da ne replicira niskim prozivkama predsednika drugog kluba koji u 24 h da dve totalno suprotne izjave oko njihovog bivseg igraca a po svemu sudeci i bivseg im trenera.
Igrac kao Dobric je cist ciganska esencija nasem klubu. Ipak to mesto je zauzeo prvo zasluzeno a posle ne, drvoseca iz Ljubovije... i on je glavni razlog slabog, skoro nikakvog napretka Dobrica.
Isto tako nije pomoglo sto su se treneri menjali kao na traci i vijao kao neki razultat a u principu cela sezona ti se zasniva na PO ABA lige i umesto da koristimo EL da razvijamo igrace i mozda nekad dobijemo 500-1m kao kod radonje vise puta, mi gledamo Lukase, Riverse, Braune, Gistove i ostale istrosene igrace.
Poznavajuci rad i velicinu Obradovica, mislimda ce Dobric dobitisolidnu sansu, sa druge strane verujem da ce Simanica oterati u 3pm ili ce mu nesto kliknuti..ubedjen sam konacno da vise stagnnacije bar u Zvezdi nece biti...
Potraznja za Dobrica i Davidovca od EL klubova je mozda postojala dok je bio Zoc tu da se raskosura masa, ali iskreno govoreci on kao roll player nikad nije bio na radaru..500-1m se ne daje tako lako...samo kad majstor Radonjceli izvaja nesto...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Da dodam da npr Dobric odigrao bolje od npr Djenke koji je ciglario nevidjeno u EL, malo se potrudi i svi u transu, aDobric je uvek svoje minute bar solidno odradio. Beron i Panter sutnu 20lopti svi svrsavaju. Nije problem ni rekovalescent Braun i Lukas ali im je bio Dobric. Lazic na staru slavu igra godinama...nekad uspe da lockdown neke igrace ali uglavnom je imao isijas poslednje dve sezone....a Dobri cepa i cuti...
Da ode sad u Igokeu palio bi 15ppg laganica i bio jedan od najboljih igraca lige....jednostavno je tako..dok Lazic kad bi otisao u Igokeu, mislim da bi mu posle 10dana dali sekiru i rekli bajo moj....na drugi nacin ces nam se oduziti.
Dobric je zrtva stranaca i Lazica i dan danas mi nije jasno zasto...Last edited by LosmiSK; 29-06-20, 11:00.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDa dodam da npr Dobric odigrao bolje od npr Djenke koji je ciglario nevidjeno u EL, malo se potrudi i svi u transu, aDobric je uvek svoje minute bar solidno odradio. Beron i Panter sutnu 20lopti svi svrsavaju. Nije problem ni rekovalescent Braun i Lukas ali im je bio Dobric. Lazic na staru slavu igra godinama...nekad uspe da lockdown neke igrace ali uglavnom je imao isijas poslednje dve sezone....a Dobri cepa i cuti...
Da ode sad u Igokeu palio bi 15ppg laganica i bio jedan od najboljih igraca lige....jednostavno je tako..dok Lazic kad bi otisao u Igokeu, mislim da bi mu posle 10dana dali sekiru i rekli bajo moj....na drugi nacin ces nam se oduziti.
Dobric je zrtva stranaca i Lazica i dan danas mi nije jasno zasto...Ko ce nejakog F da brani od nas zestokih i krvolocnih navijaca, moraju mu se kumovi nekako oduziti, a to sto ne ume da spusti dribling na parket.... ma to nema veze! Trudi se, i IGRAO je odbranu!
Comment
-
Ponadao sam se da ce kolega forumas da se bavi cistom kosarkom kao sto je imao onaj jedan upis, ali ocigledno je jutros dobio instrukcije u njegovoj bazi koja ne zna gde bije od problema pa se vratio na stari mod.
Steta,
Ne zasluzuje bilo kakav odgovor jer ima toliko kontradiktornosti da ne bih na ovoj vrucini da se bez veze trosim.
Mozda ako budem raspolozen, idem da javim Nebojsi da ne daje 800 k za Vestermana kada moze te iste pare da da Jovicu.
p.s Ako je Zoc sluzio da se zaludi masa i potrosi skoro 2.5 miliona na dva igraca, ocekujem odgovor, da li je on te pare dao zato sto je to mogao zbog statusa u Feneru da tudje pare baca u privatan kluba Covica da bi zatalasao masu ili je ta dva igraca stvorio Bog Minkena pa smo zaradili na kvalitetima tih igraca ili zato sto se Zoc zajebavao sa tudjim parama.
Jel Bog iz MinKEna stvorio i Boldena/Apica?
Jel Dobric igrao sjajno kod Radonjica ( igrao ukupno 15 minuta u EL tj samo imao minutazu u KLS)
ili je sjajan bio kod ALimpijevica, a svi znamo da je dunster od trenera.
ne mogu vise ali moram jace od mene
Jel Lazic odigrao 570 utakmica u klubu samo zato sto je drvoseca iz Ljubovije, zasto sto cuva Kuma NEdovica i da li je moguce da svi ti treneri koji su prosli kroz ovaj klub su samo u njemu nisu videli drvosecu nego jednog od top 3 defanzivca El pre par godina.Last edited by Šarac; 29-06-20, 11:35.
Comment
-
Mi nemamo "luksuz" da se odricemo bilo kog domaceg igraca koji je vec igrao i na EL nivou, a da je mlad ili u najboljim godinama. Nije to neki veliki broj, evo dole neki spisak po pozicijama, uz to dodati igraci koji su imali neku ulogu i ucinak na ABA nivou.
1 Uskokovic
2 Radanov
3 Dobric
4 Simanic, Davidovac
5 Djordjevic
Sto se tice da Dobricu treneri nisu previse verovali hajde da se podsetimo, od odlaska Radonjica je za manje od 3 godine (otisao leta 2017) proslo 4 trenera koja su vodili utakmice i to ovim redom:
- pocetnik
- pocetnik
- veciti pomocnik
- covek vracen iz penzije
Koliko su pocetnici zeleli da daju nekom domacem sansu u situaciji gde guras stranaca koliko hoces i da li im je to bila "sigurnija" varijanta (doduse kad je "voda dosla preko nosa" onda Dobricu i Davidovce pomagajte u plej-ofu).
Zanimljivo bi bilo predpostaviti kako bi Dobric npr. izgledao da je hipoteticki Radonjic produzio ugovor to leto 2017-te i da je i dalje trener Zvezde. Neko ko je imao i gradio neki sistem i imao neku ideju u glavi.
Uglavnom, sada je tu trener koji ima neki pecat iza sebe i ideju sta zeli pa da vidimo sta se da bude.Last edited by Borca; 29-06-20, 11:58.
Comment
Comment