Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Triple View Post
    https://www.maxbetsport.rs/spisak-ze...ostanu-215549/

Макс бет постаје гори него хот спорт.
    Naterao si me da ovo otvorim. Pa ovo ni najzagrizeniji navijac ne bi napisao ni na FB koji je najslobodniji oblik lupetanja, ovde na forumu bi neko vec bio banovan za lupetanja kao sto je ovaj text upravo objavio da Obradovic bi da zadrzi sve one igrace.

Smejurija.

Comment

• Ko god da dodje, samo da je zeljno igre i da zna da postuje dres.
      Znam da ce biti nikad sladja sezona, ono kad se boris protiv svih, a ti i u porazu i pobedi ponosan.

Comment

• Treba gledati i u ove Turske klubove koji su otisli u Fiba... tamo ce skoro sigurno biti neka rasprodaja.

Comment

• Nego jel saradjivao Peno sa Obradovicem u Nemackoj?

Comment

• Filip Covic je za Stefana Pena Kari/Jang/Fox zajedno. Radicevic je za njega Pejton.

Kod Pena jedino Milica Tasic moze.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
              Nego jel saradjivao Peno sa Obradovicem u Nemackoj?
              Nije saradjivao.. Grobar je Peno, te stoga nije pozeljan a posle Mekela i Radicevica, nesto najgore sto sam gledao na mestu playa je Peno.

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nedovic i zvanicno slobodan ajde idemo sad ili nikad.
                Originally posted by Victor BG View Post
                Neda jeste slobodan, nama treba kombo ali nama treba i da niko ne ponudi mnoooogo vecu platu od nas i da on pristane na to.
                Kazu grcki senzacionalisti da je Zvezda zainteresovana za dogovor pa cemo u narednim danima saznati kakva su Nedoviceva razmisljanja.
                Čemu služi igrač koji u najboljem slučaju može da odigra 1/3 utakmica tokom sezone?
                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                  Čemu služi igrač koji u najboljem slučaju može da odigra 1/3 utakmica tokom sezone?
                  Prodajii sezonskih, nekom iznenadjenju protiv favorita, veci odziv navijaca, pa na kraju ti ga ocrni kao da po default mora odigrati samo 1/3

Comment

• Nedović je dobrodosao uvek!

Comment

• Originally posted by čović19 View Post
                      Nedović je dobrodosao uvek!
                      Ima li on muda ili je on samo košarkaš ?

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                        Naravno da ima, seti se samo prvog mandata i ignorisanja crne hobotnice

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                          to je vrhunski igrač ima muda!
                          Last edited by Karamazov; 10-06-20, 13:09.

Comment

• Nazalost ja bih rekao da je on jedan od onih bezmudasa, ali opet bi nam bio koristan. Steta sto je umislio da je Dzordan pa mu je ispod casti da se vrati.

Comment

• Mi nemamo tu privilegiju tj. budžet da možemo zadržati 7-8stranaca preskupih.
                              Tako da svaki nas igrac dobro je dosao, naročito igrači odani i verni Zvezdi,a da se uklapaju zamisli strucnog staba i normalno prema guberu.
                              Borbaaa

Comment

• Nedovic sigurno kosta kao ti preskupi stranci. Ne znam kakav tacno Jovic ima ugovor sa Himkijem ali ako postoji najmanja sansa za izlaz verujem da ce biti Saletov prvi pik. Nije neverovatno i da se pokusa sa Nedovicem al ko sto rekoh, mislim da je tu slaba vajda.

Drugih domacih a kolko tolko kvalitetnih plejeva - nema, a najblizi tome je mozda Ivanovic iz Buducnosti... ali samo kao drugi plej.

Comment

Working...
                                X