Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koronavirus

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
    kako je ona rekla trebace im 10 godina da saznaju sve o ovom virusu.
    Nece ni tada moci sve da znaju do tada ce virus mutirati, i HiV jos nije dovoljno istrazen i sa njim nisu 100% sigurni.

Evo ja bolujem od jedne bolesti, za koju mogu da tvrdim da znam koliko i nasi lekari sa klinike za neurologiju, a bolest kao takva postoji vec 30+ godina. Niti znaju uzrok, niti su sigurni sa dijagnostikom niti mogu ikoga da izlece.

Sent from my motorola one action using Tapatalk
    IMG-20190614-192941
    "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
    Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by Adam The Llama View Post
      Jaoj Olja, pa nisam napisao da smo gori od bilo koga. Nema potrebe da se poredimo sa bilo kim.
      A pogotovo ne da njihova glupost bude opravdanje za nasu, ili da merimo cija je glupost veca.

Ama bre nismo gori ni od koga, takav je ceo svet, sa malim odstupanjima, to je sustina, naravno da to nije uteha ali suludo ocekivati da smo normalniJI, pa vidi koga smo izabrali da vlada i sta taj radi. Debili? Naravno da jesmo.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Jel ovo bilo na temi?

Statistika pobija zvanične podatke o broju umrlih od korone

Ja sam na pocetku stvarno verovao kriznom stabu, kakva greska.

Comment

• Originally posted by belgrade_owl View Post
            Jel ovo bilo na temi?

Statistika pobija zvanične podatke o broju umrlih od korone

Izuzetno spodobna zena koju narod stvarno voli. Nek se pokaze tako do kraja, bez mrlje.

Secam se pre mesec-dva da je odbijena uz izvinjenje da udje u kafeteriju (ili restoran) jer je popunjen broj, koji nije veliki posto su gosti sedeli na distanci, a kod nas dr Kon ne moze da kaze drekavcu da se testira ili nosi masku, jer je zaboga predsednik
            sigpic

Comment

• Pogresan link sam ostavio, mada je i ona vredna paznje.

https://nova.rs/drustvo/statistika-p...lih-od-korone/

Madrid je mislim napredni matematicar pa moze da objasni ako ga ne mrzi.

Comment

• Pa i da si laik, jasno ti je da ovakva raspodela mrtvih skoro pa neverovatna.
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• danas izadjem do prodavnice a ono stize bus, vozac otvara vrata, vozac bez maske, pusta neku zenu/babu koja isto ulazi bez maske

jebe lud zbunjenog
                  Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez

Comment

• ovo povecanje zarazenih mi zaboravili da su granice otvorene i da pustaju bez testa
                    Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez

Comment

• Originally posted by belgrade_owl View Post
                      hhahah dok je ovci biće vune uvek bilo. Čuj verovo sam kriznim štabu.
                      Ni sekunde

Pozdrav za Uroša, većeg specijalistu negoKona i stručnog štaba
                      Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                      До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
                      suicide
                      2019
                      velika H2H 2019/20

Comment

• Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
                        danas izadjem do prodavnice a ono stize bus, vozac otvara vrata, vozac bez maske, pusta neku zenu/babu koja isto ulazi bez maske

jebe lud zbunjenog
                        Ja sam se bas ovih dana vise puta vozio busom, i skoro svi su nosili masku. Ulazi se iskljucivo na prednja vrata, postuju se sve mere u gradskom prevozu. Linije 53/56

IMG-20190614-192941
                        "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                        Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• O pa ti si negde ka mom kraju
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Adam The Llama View Post
                            Ja sam se bas ovih dana vise puta vozio busom, i skoro svi su nosili masku. Ulazi se iskljucivo na prednja vrata, postuju se sve mere u gradskom prevozu. Linije 53/56

ali zar nisu doneli meru da je obavezno nosenje maski u gradskom prevozu. eno gledam hrvatsku televiziju tamo neko hteo uci bez maske i vozac zvao policiju koja je dosla i resila. a kod nas evo ja ti kazem sta sam video.

Comment

• Mogo toga kod nas je obavezno, mnogi zakoni postoje koji "ne rade", jerbo smo idioti.

Zarazen je i predsednik Privredne komore Čadež, e sad on mi je zanimljiv samo zbog ovoga

Spoiler
                              sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Mogo toga kod nas je obavezno, mnogi zakoni postoje koji "ne rade", jerbo smo idioti.
                                kad sam poslednji put cuo zasto se nesto kod nas nije primenilo (ne ovo za koronu) odgovor je bio: "pa nismo mi Amerika".

Comment

Working...
                                X