Brate ja sam imao preko 39 pre 3 meseca, drugu godinu za redom, ra spa o se. Mislio sam da ću umreti koliko sam goreo.
Hajde da ne skačem da ne postoji covid19, nebitno mi je, svakako je običan virus poslednje 2 godine ojačao mnogo mnogo mnogo toliko da znam da je u UE bolnica dve godine na zimu zatvorena zbog epidemije istog.
Ako može covid19 da bude jači od onoga što sam preživeo poslednje 2 godine, e onda jbg. Ja koji nikada nisam bolestan, nikada ne pijem lekove, nikada me ne boli glava, nisam ni imao toplomer u kući, mene je izlomilo i rastavilo na proste činioce.
Nije sezonski virus naivan uopšte.
Mene interesuje kako povući granicu izmedju ta 2 i kada je test šlj.
Mnogo pitanja, malo odgovora
Sent from my iPhone using... using my brain cells
Hajde da ne skačem da ne postoji covid19, nebitno mi je, svakako je običan virus poslednje 2 godine ojačao mnogo mnogo mnogo toliko da znam da je u UE bolnica dve godine na zimu zatvorena zbog epidemije istog.
Ako može covid19 da bude jači od onoga što sam preživeo poslednje 2 godine, e onda jbg. Ja koji nikada nisam bolestan, nikada ne pijem lekove, nikada me ne boli glava, nisam ni imao toplomer u kući, mene je izlomilo i rastavilo na proste činioce.
Nije sezonski virus naivan uopšte.
Mene interesuje kako povući granicu izmedju ta 2 i kada je test šlj.
Mnogo pitanja, malo odgovora
Sent from my iPhone using... using my brain cells
Comment