Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koronavirus

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Brate ja sam imao preko 39 pre 3 meseca, drugu godinu za redom, ra spa o se. Mislio sam da ću umreti koliko sam goreo.

Hajde da ne skačem da ne postoji covid19, nebitno mi je, svakako je običan virus poslednje 2 godine ojačao mnogo mnogo mnogo toliko da znam da je u UE bolnica dve godine na zimu zatvorena zbog epidemije istog.

Ako može covid19 da bude jači od onoga što sam preživeo poslednje 2 godine, e onda jbg. Ja koji nikada nisam bolestan, nikada ne pijem lekove, nikada me ne boli glava, nisam ni imao toplomer u kući, mene je izlomilo i rastavilo na proste činioce.

Nije sezonski virus naivan uopšte.

Mene interesuje kako povući granicu izmedju ta 2 i kada je test šlj.

Mnogo pitanja, malo odgovora

Sent from my iPhone using... using my brain cells

Comment

• Ja se bas rijetko preladjujem ali pocetkom februara sam dobio temperaturu 38.5 koja je trajala dvije noci, preko dana je padala na oko i malo ispod 37. Pa onda jedan cijeli dan bez temperature, da bi se vratila cetvrte noci ponovo na 38.5 i to bi bilo to. Medjutim posle prestanka temperature nekih nedelju dana sam potpuno bio slomljen, gore sam se osjecao nego tih nekoliko dana pod temperaturom. A niti sam kasljao, niti me boljelo grlo, niti sam imao temperaturu. Bio sam bez cula mirisa i ukusa doduse tih desetak dana i osjecao totalnu nemoc. Tih dana maltene da nije bilo osobe koju znam da nije imala temperaturu i simptome kao ja. Jedan drug je imao cetiri dana zaredom 40 i nije bilo trika da je spusti. Ne vjerujem da je bila korona ali svakako je bio neki jaci grip jer poslednjih 4-5 godina nije me ni grlo zaboljelo, kamoli da imam temperaturu.

Sibao sam cijedjenu pomorandzu sa djumbirom, prekuvano vino i tylol hot. A kad je pocela frka oko korone cink.
      sigpic

Comment

• Kako je krenulo optuzice nas Srbe da prenosimo i viruse po svetu,da je ova teritorija kontaminirana virusima i da samo Amerikanci,Nemci,Britanci u saradnji sa domacim izdajnicima mogu da ociste teritoriju od zaraznih Srba...
        Last edited by Karamazov; 23-06-20, 15:12.

Comment

• Haha neće. Ne brini.

Ono što je bitno, jako bitno, to je da strah i stres smanjuju imunitet značajno i ugrožavaju zdravlje jako, jako puno. Prefrontal cortex (pfc) je povezan i sa depresijom.

Zatvaranje i generalno ovakva situacija izaziva depresiju. Gubitak posla, briga itd, da staviš sve te okolnosti i primeniš ih na čovečanstvo a da ne postoji nikakav virus, biće više mrtvih.

Ovo je bio period kolektivnog straha, stresa i depresije nezapamćen u istoriji čovečanstva je.

Poenta je biti pozitivan, čak i da je bolest mnogo jača, jer se mnogo veće bolesti od gripa i covida19 mogu pobediti snagom uma. Mi smo misaona bića.

Ne bih da odem na teren Pepa Imaza, fakti su fakti i činjenično stanje je činjenično stanje, ali negativnim mislima samo se tone dublje.

Mediji zbog senzacionalizma i po direktivi plaše narod i ljudi padaju u depru i strah priključeni na medije, tako da su mediji najveći uzrok smrti i najviše ljudi su ubili.

Jedno je kada se čovek zarazi nečim i u glavi je čist, a potpuno drugi imunitet ima isti čovek kada je prestravljen, stresiran, preplašen, itd.

Ja bih npr pre 3 meseca imao 50% veće šanse da umrem da sam pre-frameovan da imam virus koji kosi 70% ljudi npr. Iako bi to bila izmišljotina, moja projekcija i to saznanje bi me dovelo u takvo psihičko stanje i toliki strah, da bi imuni sistem otkazao i da bi mi se povećale šanse da umrem nekoliko desetina puta.

O tome se ne priča jer se ne poznaje čovek. Zato čak i da je covid19 big deal treba smiriti i opustiti ljude i uvek davati pozitivne vesti makar bile lažne jer im se diže šansa za preživljavanje

Comment

• Novak Đoković pozitivan.

Comment

• Idioti jedva dočekali da Novak bude pozitivan kako bi likovali.

Strani mediji počeli i sprdnju da teraju.

Đubrad.

Comment

• Klošari. Neka gledaju koliko je zaraženo kod njih kada se ona izbezumljena stvorenja po ulici odriču white privilege-a, misliš da oni ne skrivaju podatke? Ljudi tamo bukvalno peru noge na ulicama jedni drugima. Nema šta, za primer su. Mnoge javne ličnosti inače hodaju medju crnačkom gomilom i grupom.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ima li ista debilnije od novinara i tviterasa koji javljaju koji celebrity ima koronu?
                      Pa nemaju ljudi polnu bolest koju su svi dobili na nekoj masovnoj celebrity orgiji.

Meni je ovo postalo nepodnosljivo sve. Ne znam za vas...

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Dobro je, nadam se da ce biti negativan, nisam ni proverila izvor.
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                          Ima li ista debilnije od novinara i tviterasa koji javljaju koji celebrity ima koronu?
                          Pa nemaju ljudi polnu bolest koju su svi dobili na nekoj masovnoj celebrity orgiji.

Eh sad, dok je sveta i veka selebriti su interesantni.

Kako koji sport poceo da se igra, tako zarazenih na sve strane: fudbal, tenis, vaterpolo. I Dejan Savic zarazen, prosao ispod radara ovih dana.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                            Tek sad? Meni je nepodnošljivo već tri meseca.
                            sigpic

Comment

• Pa jesu interesantni ali ovo mi je malo jezivo. I to niko od njih nema ni simptome, svi su dobro...
                              Gade mi se novinari.

Ma i meni je Djordje vec dugo nego sam mislio da ce prestati, al cekamo da glupi ameri naprave neko jos vece sranje...oni su nam jedina nada da se paznja preusmeri na nesto drugo

Comment

• Tek sam sada izvalila da sam Ljubo tebi odgovorila za selenbretise, mislila sam nekom drugom
                                A sta ces, sada narod ne zanima ko koga s oprostenjem, nego ko je pozitivan.

Evo ga i Jokara -.-

sigpic

Comment

Working...
                                X