Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Koronavirus
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ivan_PG View PostDobih info da su dvojica zarazenih koronom sletjeli na aerodrom,testirani su.Provjereno.
Tako da pocelo je i kod nas.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostNetacno, sve uredno na aerodromu, nema ni leta iz Beca danas. A paniku su stvorili da je na letu iz Beca dvoje putnika zarazeno. Dokon narod. Info ne moze biti pouzdaniji.
Avion iz Ciriha sletio prije oko pola sata.
Nadam se da je lazna uzbuna.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSvako mora u karantin prije ulaska u zemlju sad iz ugrozenih zemalja. Kasnimo malo ali smo i dalje na vrijeme. Temperaturne provjere na aerodromu isto moraju da se prodju.
Nisu mi jasni ti ljudi koji sa temperaturom krecu u ovakvoj situaciji na let,bas nerealno.Last edited by E1_PG; 13-03-20, 15:53.
Comment
-
Kako je sletjela iz Beca kad nema leta iz Beca danas? Ako je MA u pitanju naravno. Ako nema mjesta u karantinu mora samoizolacija. Zabrana letova ide od sjutra ili ponedeljka, to ostaje da se vidi.
Crna Gora je uradila najvise testova po glavi stanovnika i svi su negativni. Medjutim zabrinuti su jer ovim tempom ostacemo brzo bez testova.
Ali ipak kasnimo, sve je ovo moralo da se odradi cim se prvi slucaj u Italiji pojavio. Italija je blizu svim zemljama, pritom su stara i prljava nacija, losa politicka situacija, losa zdravstvena, los sistem generalno, da se ovo desilo u Njemackoj druga bi prica bila. A ovako Italija pa Spanija, jednostavno najgori moguci scenario. I tokom spanskog gripa Italijani su najgore prosli.sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKasno, trebali su okupljanja stopirati prije mjesec dana, sad je period inkubacije, a bas je idiotski bilo dozvoliti 20-30k ljudi da se okupljaju i satima stoje na 10 cm jedni od drugih.
Trebalo je bar za kinesku Novu zabraniti letove na tamo tj.ovamo, ovde iz Italije pre 2-3 dana sleteli avioni iz Milana ej !!
Izrael je uradio dobru stvar, mislim u tom trenutku, vidim danas 126 zarazenih ( kriticnih 2, preminuli 0), a sa 13 poslali sve strance kucama, spustili avione, raspustili velika okupljanja, a objavili ovih 13 gde se sve kretali datum, satnica, sto detaljnije.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKako je sletjela iz Beca kad nema leta iz Beca danas? Ako je MA u pitanju naravno. Ako nema mjesta u karantinu mora samoizolacija. Zabrana letova ide od sjutra ili ponedeljka, to ostaje da se vidi.
Crna Gora je uradila najvise testova po glavi stanovnika i svi su negativni. Medjutim zabrinuti su jer ovim tempom ostacemo brzo bez testova.
Ali ipak kasnimo, sve je ovo moralo da se odradi cim se prvi slucaj u Italiji pojavio. Italija je blizu svim zemljama, pritom su stara i prljava nacija, losa politicka situacija, losa zdravstvena, los sistem generalno, da se ovo desilo u Njemackoj druga bi prica bila. A ovako Italija pa Spanija, jednostavno najgori moguci scenario. I tokom spanskog gripa Italijani su najgore prosli.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment