Announcement

Collapse
No announcement yet.

SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176057#msg176057 date=1286473306]
    Ko ima najviše fanova , ne interesuje nas ko ima manje zar' ne ? HAHAHAHHA , ja ih imam najmanje pa šta &*#GI(] &*#GI(]
    [/quote]
    Pa Rossi ima najvise ali Lorenzo nije najmanje popularan sampion.Pogledaj post na koji sam odgovarao.
    sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2909.msg176067#msg176067 date=1286473623]
      [quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176057#msg176057 date=1286473306]
      Ko ima najviše fanova , ne interesuje nas ko ima manje zar' ne ? HAHAHAHHA , ja ih imam najmanje pa šta &*#GI(] &*#GI(]
      [/quote]
      Pa Rossi ima najvise ali Lorenzo nije najmanje popularan sampion.Pogledaj post na koji sam odgovarao.
      [/quote]

Bravo , ne intersuje me postovi , interesuje me rossi &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176074#msg176074 date=1286473871]
        [/quote]
        Koji si lik! &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
        sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2909.msg176081#msg176081 date=1286474149]
          [quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176074#msg176074 date=1286473871]
          [/quote]
          Koji si lik! &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
          [/quote]

BRM BRM %&ES7 %&ES7 , evo sad ce nam Basketball hocel' ko gledat BARCA VS MY TEAM LA LAKERS $*(5f
          Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Gledajte slike sa Press-a danas. Stoner izmedju Lorenca i Rossia da ne pocne fight
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2909.msg176065#msg176065 date=1286473565]
              [quote author=bice link=topic=2909.msg176024#msg176024 date=1286471809]
              Pare ljude kvare. &+I}\ Pa vidimo sta rade pare u fudbalu i ostalim sportovima.Svako ima svoje misljenje o vozacima.Za mene su i Lorenco i Pedrosa tu negde ali po meni je bolji Pedrosa ali realno uvek u najbitnijim situacijama se nesto desi.Ispadne,povredi se,padne.Ako zeli da bude sampion mora da se sabere i jednostavno konstantno vozi tokom cele sezone.Lorenco je to iskoristio na najbolji nacin i eto ga uzeo je prvu titulu u karijeri ali mislim da dok se Rossi ne povuce on nece vise osvajati titulu.Mozda eventualno 1 ili 2 &+I}\
              [/quote]
              Po cemu bolji?Evo ovako:Ko ima bolji start?Pedrosa.Ko ima vecu cuku?Lorenzo.Ko je jaci u duelima?Lorenzo.Ko je agresivniji vozac?Lorenzo.Ko je takticki potkovaniji?Lorenzo.Ko je konstantniji?Lorenzo.Ko je psihicki stabilniji?Lorenzo.Ko je bolji vozac?Pa jednostavno Jorge Iron Man Lorenzo.Niko mi ne moze reci da ovo ovde sto sam naveo nije istina.
              [/quote]

Mogu ja , Nije istina eto rekao sam &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
              Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg176086#msg176086 date=1286474448]
                Gledajte slike sa Press-a danas. Stoner izmedju Lorenca i Rossia da ne pocne fight
                [/quote]

Rossi da se bije kao sto vozzi bio bi bruce lee samo živi brus lee
                Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

paznja za sve one koji zele da gledaju prvi Fp

Direktnog prenosa ima samo na SK3, na obicnom je repriza i to tek u ponoc.
                  Drugog slobodnog treninga nece biti ni u repriznom terminu,
                  Kvalifikacije ce biti u repriznom terminu
                  Trke ce ici direktno, ali samo za 125cc i moto2
                  najjaca klasa ce biti u repriznom terminu.

Comment

[/quote]
                    &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] Aoo, svaka cast... Ismijah se k'o nikad #$&+|r

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg176086#msg176086 date=1286474448]
                    [/quote]

Vidjela... Kako sam se ismijala kad ih vidjeh.. Rossi sav nasmijan, a Lorenzo kao da ga je voz pregazio +*@WT*48*

[quote author=vesna8.11 link=topic=2909.msg176089#msg176089 date=1286474519]
                    paznja za sve one koji zele da gledaju prvi Fp

Direktnog prenosa ima samo na SK3, na obicnom je repriza i to tek u ponoc.
                    Drugog slobodnog treninga nece biti ni u repriznom terminu,
                    Kvalifikacije ce biti u repriznom terminu
                    Trke ce ici direktno, ali samo za 125cc i moto2
                    najjaca klasa ce biti u repriznom terminu.
                    [/quote]

Aooo, ima li neko neki link da se gleda preko neta da ne guglam sad..?
                    Mistakes make us who we are.

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176094#msg176094 date=1286474814]
                      http://atdhe.net/watchtv.html , ovde ce ujutru biti ;) #$&+|r #$&+|r #$&+|r GO VALLEEEEEEEEEEEEEE ! GO !!!!!!! +*@WT*48* +*@WT*48*
                      [/quote]

Hvala... %QWT&W GO VALENTINO GO!!!
                      Mistakes make us who we are.

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=2909.msg176095#msg176095 date=1286474973]
                        [quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176094#msg176094 date=1286474814]
                        #$&+|r #$&+|r #$&+|r GO VALLEEEEEEEEEEEEEE ! GO !!!!!!! +*@WT*48* +*@WT*48*
                        [/quote]

Hvala... %QWT&W GO VALENTINO GO!!!
                        [/quote]

Stavi više ovih !!!!!! &*#GI(] &*#GI(] tako je i rossiju bilo na jamahi @R&}*
                        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176087#msg176087 date=1286474468]
                          [/quote]
                          Ti nista realno ne sagledavas vec se samo salis ovde,sto je ok podrzavam ali mislim da nisi prava osoba za odgovor na ovaj komentar.Cudi me da se Vesna vec nije oglasila. h5g6k8
                          sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2909.msg176097#msg176097 date=1286475181]
                            [quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176087#msg176087 date=1286474468]
                            [/quote]
                            Ti nista realno ne sagledavas vec se samo salis ovde,sto je ok podrzavam ali mislim da nisi prava osoba za odgovor na ovaj komentar.Cudi me da se Vesna vec nije oglasila. h5g6k8
                            [/quote]

Ja sam se malo šalila a mogu ti ja fino odgovorit zašto je Dani bolji samo nemam živaca da se raspravljam pa ja to malo kroz šalu ; ) nego koji je lorenzo bio u japanu ? *%@(D!RY- *%@(D!RY-

Alaa je onaj Simonceli zarasto jebo te &*#GI(] &*#GI(] isti rossi u mladim danima HAHAH
                            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

oglasavam se!!!!!!!!!!!!!!!!! '65slif '65slif '65slif '65slif '65slif '65slif

Kao dobar domacin, trazim jos linkova za trke.
                              Ovaj sto je postavio, nas dragi clan VR # 46 je odlican, ali su Spanci u pitanju.
                              Pokusavam da nadjem Engleze ili Busmane (ja taj jezik odlicno razumem). h5g6k8

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2909.msg176099#msg176099 date=1286475312]
                                Ja sam se malo šalila a mogu ti ja fino odgovorit zašto je Dani bolji samo nemam živaca da se raspravljam pa ja to malo kroz šalu ; ) nego koji je lorenzo bio u japanu ? *%@(D!RY- *%@(D!RY-

Alaa je onaj Simonceli zarasto jebo te &*#GI(] &*#GI(] isti rossi u mladim danima HAHAH
                                [/quote]
                                Pa to i hocu da mi neko fino obrazlozi jer ja ne vidim osim starta da Pedrosa ima nesto bolje.Po meni je i smesno raspravljati se o tome ali ajde.
                                Bio je cetvrti.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X