Announcement

Collapse
No announcement yet.

SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Jedno podsecanje, Nemacka.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2909.msg175888#msg175888 date=1286455512]
      [/quote]
      Pa to nije bila borba vec ga je obisao na samom pocetku trke i nestao u daljini.Jerez je pravi pokazatelj ko je Pedrosa a ko Lorenzo.
      sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2909.msg175888#msg175888 date=1286455512]
        [/quote]

Ocekivao sam da ces ovo napisati,meni si isto to rekla sinoc... %QWT&W

Comment

Nije ga samo obisao, vec mu i nije dozvolio da ga Lorenco obidje.
          Branio je svoju poziciju. Trenutno ne mogu da se stim, ali bio je jos jedan takav slucaj.
          Herez--molim te ne govori nista, zamalo da izbaci Pedrozu sa staze, a kada je Rosi pokazao agresivnost on je kukao ko neka baba.
          Sve postovanje, koje sam imala prema njemu, ovakvim cinom je izgubio.
          Bar se pedroza nije uopste zalio. I mozda je Dani malo slabiji vozac, ali je zato nemerljivo bolji covek, a to je ponekad i najvaznije.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2909.msg175894#msg175894 date=1286455982]
            Nije ga samo obisao, vec mu i nije dozvolio da ga Lorenco obidje.
            Branio je svoju poziciju. Trenutno ne mogu da se stim, ali bio je jos jedan takav slucaj.
            Herez--molim te ne govori nista, zamalo da izbaci Pedrozu sa staze, a kada je Rosi pokazao agresivnos on je kokao ko neka baba.
            Sve postovanje, koje sam imala prema njemu, ovakvim cinom je izgubio.
            Bar se pedroza nije uopste zalio. I mozda je Dani malo slabiji vozac, ali je zato nemerljivo bolji covek, a to je ponekad i najvaznije.
            [/quote]
            Obisao ga je i pobegao u daljinu.Nije ga nikad dobio u nekoj borbi poput ove sto su sad imali Lorenzo i Rossi.Ja Lorenza nisam branio za ovaj postupak,on treba toga da se stidi.Jerez samo oslikava ko je Dani a ko Jorge.Kad ga je Jorge obisao,nije ni bar pokusao da vrati poziciju vec se zadovoljio sa drugim mestom.Nemacka nije bila nikakva borba.Dani se brzo odvojio i nestao.Lorenzo se i s Rossijem bori do kraja,a sa Pedrosom da ne sme.Nikako!Tad nije prosto imao ritam.Da je mogao napao bi i obisao.Lorenzo se nikad nije i verovatno nece povuci iz borbe za poziciju.
            Ok Dani je bolji covek ali je Lorenzo taj koji uzima titulu.U MotoGP to nema veze.
            sigpic

Comment

Slazem se sa 3006 povodom Stonera. Odlican vozac, plus ce voziti najbolju masinu iduce godine. bice haos od njega.
              Al takodje mislim da mentalno mora dosta da vjezba.
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg175907#msg175907 date=1286457507]
                Slazem se sa 3006 povodom Stonera. Odlican vozac, plus ce voziti najbolju masinu iduce godine. bice haos od njega.
                [/quote]
                Pa ako bude konstantan i mentalno stabilan bice gusto.Ne smatram ga prvim favoritom,ali da moze da se bori za titulu to nema nikakve sumnje.Izmedju najjacih vozaca su nijanse,tako da je i drugi i treci favorit veliki favorit.Honda sad sjajno izgleda,a ovo pravilo sa agregatima im ide na ruku.Videcemo kakvu ce masinu Yamaha i Ducati napraviti.
                sigpic

Comment

AKo nije marketinski trik Yamaha ostaje bez para.
                  I nekako sumnjam da ce napraviti dobru masinu za iducu godinu.
                  Ductai dobija pare tako da bi po svim pravilima trebalo da naprave dobru masinu e sad jedno je teorija
                  drugo je praksa
                  [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg175914#msg175914 date=1286458549]
                    AKo nije marketinski trik Yamaha ostaje bez para.
                    I nekako sumnjam da ce napraviti dobru masinu za iducu godinu.
                    Ductai dobija pare tako da bi po svim pravilima trebalo da naprave dobru masinu e sad jedno je teorija
                    drugo je praksa
                    [/quote]
                    A zasto Yamaha ostaje bez para?
                    sigpic

Comment

Zato sto je kriza i zato sto vec imaju velikih finansijskih problema.
                      Inace, ako se Rosi povuce iz takmicenja zbog operacije, na poslednje dve trke ce njega menjati Spiz, a Kraclou ce preuzeti T.3 Yamahu.
                      Mada je on iovako izjavio da bi voleo da se pojavi na poslednje dve trke u novom timu.
                      Videcemo, ako do toga dodje, kako ce se Spiz pokazati na fabrickoj masini.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg175907#msg175907 date=1286457507]
                        [/quote]
                        Jeste mu glava najslabija karika, ali kada otkači niko mu nije ravan. Ako ga krene ima više samopouzdanja od Rosija.

Comment

Rossi unrepentent over Motegi battle

"We didn't speak together, but I think the situation is very clear, and I also understand him that when you have a great battle like this in the last laps and you lose, you are a little bit p****d off," said Rossi.

"This is normal, it also happens to me when I lose. But Yamaha doesn't say anything to me. I make my race.

"Also the situation is not critical or crucial in the championship because Dani [Pedrosa] was already in the hospital, so I can do my race. And a lot of time Jorge said he expected this fight on the last lap with me, so I don't know what he expected from me. I always give the maximum and try to arrive in front. For sure the battle was very aggressive, but nothing more."

He added that the fight between them had created great entertainment.

"I always enjoy the battle, and in the past every race was finished on the last lap, so everybody wants the battle at the end," said Rossi. "Unfortunately now sometimes with these bikes the race is finished early.

"But on the last lap you have to give the maximum. I always give all my best to try to arrive in front, and it was a great battle, very aggressive, with some great manoeuvres. It was very enjoyable to watch on the television but also from the bike.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2909.msg175922#msg175922 date=1286459301]
                            Zato sto je kriza i zato sto vec imaju velikih finansijskih problema.
                            Inace, ako se Rosi povuce iz takmicenja zbog operacije, na poslednje dve trke ce njega menjati Spiz, a Kraclou ce preuzeti T.3 Yamahu.
                            Mada je on iovako izjavio da bi voleo da se pojavi na poslednje dve trke u novom timu.
                            Videcemo, ako do toga dodje, kako ce se Spiz pokazati na fabrickoj masini.
                            [/quote]
                            Pa onda nikako Lorenzo ne moze biti prvi favorit za titulu 2011.Sad je pitanje kakav ce motor imati za sledecu sezonu.Ono sto im ide na ruku je sto ce Spies imati verovatno dosta manju platu od Rossija pa ce tu malo skratiti troskove.A sad nije ko sto je nekad bilo da i sa losijom masinom mozes uzeti titulu.Sto moze znaciti i prelazak Lorenza u Hondu 2012.Ako Yamaha ne bude stvorila dovoljno jaku masinu za njega,poznajuci ga on ce hteti da ode.Za Stonera ce u Hondi imati strpljenja jer je tek dosao,ali mislim da se ne moze isto reci i za Pedrosu koji je tu vec petu sezonu a nista specijalno nije uradio.Ako tako bude i sledece sezone,ne verujem da ce imati zivaca u Hondi za njega i tu se otvara mesto za Lorenza.Honda ce sigurno hteti Lorenza,vec su ga hteli i prosle godine onda kad je Hondin dvojac pao u krizu sa rezultatima.U Ducati nema sanse da predje zbog Rossija tako da je Honda jedina opcija.
                            Spiesa bi voleo da vidim na fabrickoj masini a i Crutchlowa na Tech 3.Jako sam zgotivio tu dvojicu vozaca i mislim da ce biti sjajni.
                            sigpic

Comment

Lorenco je potpisao ugovor sa Yamahom na dve godine, tako da nece moci nikuda da prelazi, cak i ako bi to zeleo.
                              Mada ja licno mislim da je njegova zelja da bude u Yamahi, i da ce tu ostati, bez obzira kakav mu je motor.
                              Sigurno ce zeleti da se dokaze i na tom polju, u razvijanju te masine, jer je do sada to uglavnom radio Rosi.

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2909.msg175880#msg175880 date=1286454581]
                                [quote author=3006 link=topic=2909.msg175875#msg175875 date=1286453920]
                                Stoner je favorit broj jedan zato što je vozački u rangu Lorenca i Rosija (trenutno), a jahaće najbolju mašinu. Ja ga ne volim van staze, ponekad zna da k*nja za pare, ali je strašan vozač. Čini mi se da će mu Honda ležati malo bolje od Dukatija. Stoner može svakog da pobedi i od svakog da izgubi, ali na pravoj mašini teško će neko moći da mu parira (mislim na sezonu, a ne na trku - dve). Ovde je mnogo pisano kako je Lorenco glavni kandidat za titulu sledeće godine (zanimljivo, samo dok je pobeđivao). Ja se ne slažem sa tim, a Kejsiju u prilog ide i to što ni Rosi neće biti na vrhuncu, barem mislim. Ostaje mu Pedrosa, koga očekujem da oduva, tako da je to - to.
                                Što se smanjenja elektronike tiče, nešto ne verujem da će se mašine razvijati u tom pravcu. Progres (proklet bio) ide dalje. Kamo sreće da se smanji, razlike između vozača u kvalitetu nisu tako velike, tu bi krv prskala na sve strane. A došlo je vreme da nam to ostaje - hleba, igara i krvi.
                                [/quote]
                                On jeste u njihovom rangu vozacki ali mora prvo glavu da sredi da bi razmisljao o tituli.Ni ja ga ne gotivim van staze,ali da ume da vozi ume.Odlican je samo nije konstantan.Mislim da ovde nije mnogo pisano da ce sledece godine Lorenzo uzeti titulu vec svi govore da ce Rossi da se vrati na vrh.Ja sam jedan od retkih koji veruje u odbranu Lorenzove titule i po meni je prvi favorit ne zato sto za njega navijam nego jer je trenutno najbolji,samo sto drugi deo sezone vozi takticki i nece da padne zbog titule.Kad je morao da forsira sve je pokidao.Po mom misljenju dolazi njegovo vreme.
                                Sto se tice te titule dogodine,mislim da ce je uzeti onaj ko bude najmanje padao jer ce svi biti pod pritiskom.Ajde da stavimo 5 potencijalnih sampiona Lorenzo,Rossi,Stoner,Pedrosa i Spies.Zasto?
                                Lorenzo-da dokaze celom svetu da ovogodisnja titula nije slucajnost i da se to nije desilo samo zbog Rossijeve povrede
                                Rossi-da dokaze da ponovo moze da se vrati na vrh i da moze da osvoji titulu sa 3 razlicite fabrike
                                Stoner-da dokaze da titula iz 2007 nije slucajnost i da nije vozac koji kratko traje,odvozi jednu sezonu dobru i nema ga nigde
                                Pedrosa-da dokaze da vredi fabrickog tima u kom je vec 5 sezona a nije nista specijalno uradio
                                Spies-prelazak iz privatnog u fabricki tim je sam po sebi tezak,ocekivanja su mnogo veca i veci je izazov pred njim
                                [/quote]
                                I opet se ne slažem da je Lorenco taktizirao samo zbog padova, mašine su tu bile presudne. U prvih 5-6 trka je otvorio tri agregata, onda mu je jedan prs'o, normalno da ih je štedeo. I opet tvrdim da bi imao još neku pobedu da nije čuvao mašine. Dok je uništavao protivnike (a u tome i Rosija) uništavao je i agregate.
                                A u duel igri, Pedrosa je, čini mi se, među 3 najslabija u MotoGP trenutno, zajedno sa Doviciozom (kakva brilijantna selekcija Honde) i Kaliom. Što je bilo u 250 - bilo, nema ga više.

Comment

Working...