Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

U PO sve pada u vodu,kljuc je u mentalnoj spremnosti &d$7 &*#GI(]
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Ja u prvoj vodim protiv T-Mac-a 7-2,a u drugoj Mandu 5-3,ja zadovoljan da ostane ovako do kraja sedmice $#^%RT $#^%RT $#^%RT
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

A zasto mi jadnici koji nismo igrali u PO sad igramo kao tri kola? $#^%RT Za plasman od 9-16 mesta? &*#GI(]

Comment

Tek ima da se igra jos 6 dana, ne moze se predpostaviti rezultat na kraju 1. dana. Secam se da sam protiv nekog vodio 7-2 i onda me zadnjeg dana zeznuo i pobedio 5-4.

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2906.msg275677#msg275677 date=1300817962]
            A zasto mi jadnici koji nismo igrali u PO sad igramo kao tri kola? $#^%RT Za plasman od 9-16 mesta? &*#GI(]
            [/quote]

Igrate ko ce na Olimpijadu dogodine $#^%RT .

Od 9 do 12 mjesta idu,ostali aut $#^%RT
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

Kad ce se vratiti sugavi Love,Dankan i Onil?? #%d* $#^%RT
              sigpic

Comment

[quote author=-dacha- link=topic=2906.msg275670#msg275670 date=1300817678]
                U PO sve pada u vodu,kljuc je u mentalnoj spremnosti &d$7 &*#GI(]
                [/quote]
                Dacho,bojim se inata od tvog tima //h*svb $#^%RT

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg275672#msg275672 date=1300817769]
                Ja u prvoj vodim protiv T-Mac-a 7-2,a u drugoj Mandu 5-3,ja zadovoljan da ostane ovako do kraja sedmice $#^%RT $#^%RT $#^%RT
                [/quote]
                Ljepo se nadati,pozitvan si puna,ali ces pasti $#^%RT
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg275691#msg275691 date=1300818231]
                  Dacho,bojim se inata od tvog tima //h*svb $#^%RT

Ljepo se nadati,pozitvan si puna,ali ces pasti $#^%RT
                  [/quote]
                  Pa valjda znas da sam te pustio da me dobijes 9-0,kako bih ti se ja odmah osvetio u PO,tako je sladje $#^%RT
                  sigpic

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg275685#msg275685 date=1300818028]
                    Igrate ko ce na Olimpijadu dogodine $#^%RT .

Od 9 do 12 mjesta idu,ostali aut $#^%RT
                    [/quote]

Za mene je to dovoljan motiv &d$7 $#^%RT

Comment

Ljuba juri Coach of the Year sledece sezone, ali ce se brzo spustiti na zemlju... &d$7 $#^%RT
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg275710#msg275710 date=1300819257]
                        Ljuba juri Coach of the Year sledece sezone, ali ce se brzo spustiti na zemlju... &d$7 $#^%RT
                        [/quote]

Od kako sam preuzeo tim od Krleta sve pobede i jedan neresen cini mi se Tako da <cw> (u drugoj ligi,u prvoj sam isto jadan )

Videcemo sledece sezone kada Ljuba Zen Master osvoji obe lige *%54a $#^%RT

Comment

Uzecu te ja za asistenta u drugoj ligi, treba mi tvoje veliko iskustvo kako bih dosao do titule. &d$7 $#^%RT

Zeznuti su Dacha, JC i Dule i Manda naravno... $#^%RT
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Ja sam Rookie of the Year $#^%RT

Comment

Sledeće sezone ja sam comeback of the year ^%@7f

Nisam ovu ligu shvatio ozbiljnu, sigurno bih sad već bio u vrhu &+I}\ $#^%RT $#^%RT
                              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                              C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=Krle link=topic=2906.msg275730#msg275730 date=1300820099]
                                Sledeće sezone ja sam comeback of the year ^%@7f

Nisam ovu ligu shvatio ozbiljnu, sigurno bih sad već bio u vrhu &+I}\ $#^%RT $#^%RT
                                [/quote]

Takodje...Ja sam i zaboravio jedno vreme i vidim da sam poslenji,mada sma dosta trejdova imao i sve dobre igrace trejdovao ovima boljima,i tkao pomagao..ali takodje sledee godine ce biti bolje $#^%RT $#^%RT <thumbsup>
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X