Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Manda, izvoli izadji iz lige, ili cu te ja izbaciti. Sledeci puta citaj temu ili nemoj da igras uopste. Dule je pitao zasto 4. tima ide u PO, a ja sam mu odgovorio da ne moze vise...
    Last edited by D-Wade; 03-01-12, 23:17.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
      Manda, izvoli izadji iz lige, ili cu te ja izbaciti. Sledeci puta citaj temu ili nemoj da igras uopste. Dule je rekao zasto 4. tima ide u PO, a ja sam mu odgovorio da ne moze vise...
      Mi smo mislili da idu 4 tima iz svake grupe,il' ti konferencije,a ne ukupno 4.
      sigpic

Comment

• Mogu li izaci,stvarno hocu da izadjem.
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Pa sta ste mislili kada si ti sam rekao da je ovako zanimljivije da samo 4. tima ide u PO...Mozes izaci, idi na svoj tim i leave league i izlazis....
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Pa sta ste mislili kada si ti sam rekao da je ovako zanimljivije da samo 4. tima ide u PO...Mozes izaci, idi na svoj tim i leave league i izlazis....
            Ovo ti je taktika da me izbacis i tako dodjes do pobede,to ti je jedina sanse da pobedis.
            Ti i onaj Dule mufljuz radite u duetu,svakom po jedna liga.
            Pokrenucemo peticiju da vas dvojica budete izbaceni.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
              Ovo ti je taktika da me izbacis i tako dodjes do pobede,to ti je jedina sanse da pobedis.
              Ti i onaj Dule mufljuz radite u duetu,svakom po jedna liga.
              Pokrenucemo peticiju da vas dvojica budete izbaceni.
              Ko je tebi sta rekao? Nemam ja tebe sta izbacivati, ti si izgubio od mene batice.
              sigpic

Comment

Ko je tebi sta rekao? Nemam ja tebe sta izbacivati, ti si izgubio od mene batice.
                Sumnjivo i srecno.
                S obzirom da mi znas pass za fantasy,a ja timove ne menjam (jer sve unapred odradim) mozda si mi i izbacio par igraca.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                  Sumnjivo i srecno.
                  S obzirom da mi znas pass za fantasy,a ja timove ne menjam (jer sve unapred odradim) mozda si mi i izbacio par igraca.

Jesam, provalio si me...
                  sigpic

Comment

• Maksimalno je moglo 4 tima, vise nije moglo.

Comment

• Mozda je do skracene sezone
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Doveo Blow Job Mullensa u obe lige

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                          Doveo Blow Job Mullensa u obe lige

Kakav steal!!!

P.S. Nece igrati svako vece protiv mocne odbrane Knicks-a.
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Covek je novi Barnjani,samo je nebo granica za njega!

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                              Covek je novi Barnjani,samo je nebo granica za njega!

U pravu, isto kao Bargnani lakse pogadja trojke nego polaganja.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kakav sam cigan,zaboravio da ubacim Grangera i Vestbruka u prvoj,sad cu da vidim sta sam u drugoj zaebao
                                sigpic
                                http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Working...