Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg262999#msg262999 date=1299520001]
    Carter mi je garantovao da ce da te izbaci. h5g6k8
    [/quote]to ti je zavrseno &+I}\ $#^%RT

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg263011#msg263011 date=1299520646]
      Salim se ja malo, neki to shvataju previse ozbiljno, neka pobedi najbolji. @(*6sd$%
      [/quote]
      Nema tu sale, ovo je borba za titulu, sve ili nista. Sada ce Carter to da potvrdi. $#^%RT &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Bice zanimljiv PO,tu tek dobija draz ovaj Fantazy,a i ovi koji ne udju igraju za plasman. ;)
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg263021#msg263021 date=1299521079]
          Nema tu sale, ovo je borba za titulu, sve ili nista. Sada ce Carter to da potvrdi. $#^%RT &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
          [/quote]
          tako je, ko izgubi, bolje da nije ni igrao &+I}\ &*#GI(]

Comment

Gledam vas djeco i pustam vas da se dzaba svadjate,a zna se vec ko je pobjednik u obje lige ^%@7f $#^%RT .Vi se borite za drugo,trece mjesto i ostalu buraniju $#^%RT $#^%RT $#^%RT
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

na kraju ce pobediti onaj ko se nije ni jednom oglasio... znaci ja otpadam &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg263032#msg263032 date=1299521743]
                na kraju ce pobediti onaj ko se nije ni jednom oglasio... znaci ja otpadam &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                [/quote]

To bi jedino mogao biti T-Mac. $8#a
                sigpic

Comment

Mamba, hoce da ti uzmu prvu ligu, reaguj !!! $#^%RT &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Karteru jak si na recima, slab na delima. h5g6k8

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg263036#msg263036 date=1299521883]
                      Mamba, hoce da ti uzmu prvu ligu, reaguj !!! $#^%RT &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                      [/quote]

Ko hoce da mi uzme prvu ligu? &%@5w8&*
                      Ko je toliko ambiciozan? $#^%RT
                      sigpic

Comment

Wade ima najjaci tim po meni,on ce do titule.Jaki su i ostali,Mamba,Carter,tu je Mandusic.Dule ima ok tim,alimislim da je nesto slicno kao Miami,nedovoljno jak za prsten...
                        sigpic

Comment

[quote author=Vladan link=topic=2906.msg263049#msg263049 date=1299522456]
                          Dule ima ok tim,ali mislim da je nesto slicno kao Miami,nedovoljno jak za prsten...
                          [/quote]

Ja sam Erik Spolstra. <spiteful>

Comment

Pod prvo Ja(Mandusic) sam prvi u regularnom djelu,i prvi sam favorit,Vladane.
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Ti si prvi u prvoj ligi, a Dule je u drugoj. $#^%RT
                              sigpic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg263070#msg263070 date=1299523148]
                                Ti si prvi u prvoj ligi, a Dule je u drugoj. $#^%RT
                                [/quote]

Kako ovaj drugi deo recenice lepo zvuci. <thumbsup>

Comment

Working...
                                X