Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

[quote author=Ljuba90 link=topic=2906.msg257816#msg257816 date=1298913129]
    Sta se dalje desava? jos jedno kolo i onda poslednja 3 su kao PO? znaci ja necu biti nikakav faktor u poslednja 3 kola u drugoj ligi,iako bi vas drao da sam od pocetka igrao l5'%9
    [/quote]

Ne, jos 3 kola, pa tek onda PO.

Comment

Fala Dule...onda ulazim u PO '65slif

Comment

Kako se redularni deo fantasy-a blizi kraju ja i D-Wade smo dogovorili jedan trejd u drugoj ligi...ali postoji problem jer se ne mogu vise vrsiti trejdovi u drugoj ligi.Mi cemo te igrace izbaciti u FA i molimo vas da ih ne uzimate i trazimo vasu saglasnost da ne bude nesto na crno. h5g6k8

Evans - Ellis
        Beasley - Young
        Gordon* - Odom
        Chandler - Jamison*

Zvezdice su iznad igraca koji su teze povredjeni da vam ne bude sumnjivo. @(*6sd$%

Ocekujte jos jedan dogovor za prvu ligu. h5g6k8
        sigpic

Comment

Dajem saglasnost...po jedan povredjen,ostali slicnog kvaliteta...nema tu sta da se polemise

Comment

Ne dam saglasnost! /SR&]
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2906.msg262656#msg262656 date=1299454588]
              Ne dam saglasnost! /SR&]
              [/quote]

Zasto ne das? h5g6k8

Ellis jeste bolji od Evansa ali je i Chandler od Odoma(statisticki) a Beasley je bolji od Younga u svim statistickim parametrima osim u poenima i trojkama. $%&5qw7 h5g6k8
              sigpic

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2906.msg262656#msg262656 date=1299454588]
                Ne dam saglasnost! /SR&]
                [/quote]
                Zasto ne dajes,ajde covjece uozbilji se,realan transfer,dajem saglasnost &d$7
                sigpic

Comment

Ma zajebavam se, koji vam je... h5g6k8
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Znao sam ja da si ti car T-Mac. h5g6k8
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Cekacemo jos mandusica,ipak je on medju prvima u ligi. $#^%RT
                      Ako ne pristane ima da ga demoliram u prvoj ligi. &d$7

Da odmah obelodanim transfer i za prvu ligu,koji nije jos siguran,ali ce biti verovatno:
                      D-Wade salje meni Beasley-a i CJ Milesa a ja njemu Wes Johnsona,Pedju i Marvin Williamsa.
                      sigpic

Comment

Evo samo da kazem da ne dajem saglasnost *T_*@SR .Salim se h5g6k8

Taj mandusic koji je prvi u prvoj ligi upravo gubi od mene 5-2 ^%@7f
                        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Evo ja dajem saglasnost &d$7
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Ova sedmica je bila losa *%@(D!RY-
                            Izgubio od amaterskog tima koji vodi JC 6-3,a u drugoj ligi dozivio katastrofu.
                            Ali ja sam kao Mancester,kada me slabi JC(Liverpul) pobjedi,sutradan sam ponovo prvi,a JC(Liverpul) 7-8. &*#GI(] $#^%RT
                            Igram derbi sa Tmacom,ko pobjedi bice prvi u prvoj ligi,bice to veliki mec. &d$7
                            U drugoj igram derbi sa duletom,ali tu sam izgubio tim mi se raspao u zadnje vrijeme. #%d*

Nisam mogao prihvatiti ovaj trejd,jer ga nije bilo jutros. (%fsd%&j

Evo blizi se PO,pa da vidimo stanje po divizijama:
                            Prva:

Druga:
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

I ja dajem saglasnost. &d$7
                              sigpic

Comment

Ovom kolo sam igrao dva derbija,u prvoj ligi je to bio derbi samo zbog poretka na tabeli,ne znam kako je Manda prvi $%&5qw7 .Naravno rutinski sam to rjesio i pobjedio ga 6-3 i omogucio T-mac-u da ganja prvo mjesto @(*6sd$% h5g6k8 .
                                Trenutno sam peti u prvoj ligi,ali imam 6 pobjeda zaredom,od cega je jedna bila 9-0 &8@^J .

U drugoj ligi sam igrao sa D-Wade-om i pobjedio sam i njega 6-3 i trenutno sam 3 u drugoj ligi.Tu je sada na redu T-Mac h5g6k8 .
                                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Working...
                                X