Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

Je li neko osim mene uzeo Sessionsa u prvoj ligi iz FA...ja sam ga uzeo juce i ako ga do sada niko nije uzeo neka ga ne uzima,zato jer sam 13. na onom Waiver Order-u.
    sigpic

Comment

mambo ipak sam se zbog nekih povreda igraca, i ja prijavio za sessionsa, pa sad kome upadne... a i onako je on moja svojina i pola sezone je bio kod mene :P

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg274638#msg274638 date=1300719674]
        mambo ipak sam se zbog nekih povreda igraca, i ja prijavio za sessionsa, pa sad kome upadne... a i onako je on moja svojina i pola sezone je bio kod mene :P
        [/quote]

Kada si se prijavio? &%@5w8&*
        Ako si pre mog posta nema veze...ali ako si posle,nahebat ces u PO! &d$7

P.S. Caty,pa ti si iza mene na onoj listi... $#^%RT Mozemo neki trejd obaviti,ili cu ti ga ja pustiti.
        sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg274731#msg274731 date=1300727132]

Kada si se prijavio? &%@5w8&*
          Ako si pre mog posta nema veze...ali ako si posle,nahebat ces u PO! &d$7

P.S. Caty,pa ti si iza mene na onoj listi... $#^%RT Mozemo neki trejd obaviti,ili cu ti ga ja pustiti.
          [/quote]imas da biras dve opcije, il mi ga pusti, il cemo trejd jj redika za sessionsa <spiteful>

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg274510#msg274510 date=1300711033]
            meni je ovo rookie sezona u fantasy-ju i u obe lige sam u PO, i to se vec moze smatrati uspehom, al naravno tu ne stajem vec idem u osvajanje obe lige a onda cu da odem u retirement i udjem u hall of fame $%&5@$A
            [/quote]

I meni je rookie sezona, i ja sam u obe lige u PO. Koji ce vam djavo Sessions kad nece imati minutazu zbog Berona.

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg274823#msg274823 date=1300730746]
              I meni je rookie sezona, i ja sam u obe lige u PO. Koji ce vam djavo Sessions kad nece imati minutazu zbog Berona.
              [/quote]

Dusane pogledaj statistiku iz poslednje utakmice. @(*6sd$% Sasvim dovoljno za rezervnog pleja.

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg274822#msg274822 date=1300730707]
              imas da biras dve opcije, il mi ga pusti, il cemo trejd jj redika za sessionsa <spiteful>
              [/quote]

Dacu ti Sessionsa ako ti treba,ali ako prodjes prvi krug,meni treba u prvoj,u drugom ne treba. $#^%RT

Da znam da ce D-Will igrati dao bi ti ga za dz odmah. #%d*
              sigpic

Comment

alo dusane, kakva su to pedirasnja, ti dajes povredjenog cambyja a dobijas mcgeea? 7&@%q ima da banujem i tebe i vladana #&^4A

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg275023#msg275023 date=1300741895]
                  alo dusane, kakva su to pedirasnja, ti dajes povredjenog cambyja a dobijas mcgeea? 7&@%q
                  [/quote]

Nije povredjen. @(*6sd$%

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg275024#msg275024 date=1300741939]
                    Nije povredjen. @(*6sd$%
                    [/quote]jok i nije, danas ide na rendgensko snimanje a i da nije povredjen, svejedno deal nije jednak *%@(D!RY-

Comment

Ali ce verovatno da igra.

Comment

#%d* jao mani me tih decijih fora... sto ga onda menjas? &*#GI(]

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg275030#msg275030 date=1300742292]
                          #%d* jao mani me tih decijih fora... sto ga onda menjas? &*#GI(]
                          [/quote]

Zato sto mi ne trebaju skokovi.

Comment

Ovde ili Vladan nema pojma kakav trade pravi posto slabo prati NBA ili ovo namjerno radite,ali nema veze boli me vise briga nek svako radi sta god hoce,neki su ovo preozbiljno shvatili ko da u pare igramo.
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Nije niko preozbiljno shvatio,ali ako se igra onda se treba igrati posteno...zar ne.Sta ti vredi pobeda ako mutis. @(*6sd$%

P.S. Mene licno boli uvo. h5g6k8
                              sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg275036#msg275036 date=1300742519]
                                Nije niko preozbiljno shvatio,ali ako se igra onda se treba igrati posteno...zar ne.Sta ti vredi pobeda ako mutis. @(*6sd$%

P.S. Mene licno boli uvo. h5g6k8
                                [/quote]

Ne mislim da niko nije preozbiljno shvatio ali eto,ja sam imao mogucnosti da muljam sa nekima ovde pa nisam htio,ne radim to u bitnijim stvarima u zivotu,a ne radi igrice da radim,ali eto neka svako radi sta misli da je najbolje @(*6sd$% .

Nisam ovim na tebe mislio %QWT&W
                                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Working...
                                X