Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg246433#msg246433 date=1297425639]
    Vidi ga sto se nada $#^%RT

Nije moj, to je Dusanov $#^%RT
    [/quote]
    a taj miami je od dusana, aha $#^%RT

pa da jeste, tebe sam vec gazio &*#GI(]

$%&5@$A

editta je br eovo, zasto sliku nece da ubaci? $%&5qw7

Comment

Carter brate, kako je ono bio rezultat tekme u drugoj ligi ? Cini mi se 7-2, ali nisam nesto siguran $#^%RT

Ti si mene dobio 5-4 $#^%RT
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

alo tebra ne skreci sa teme, vidis da pricamo o prvoj ligi $%&5@$A sutra cemo pricati o drugoj &*#GI(] $#^%RT

Comment

Dobro, pricamo o prvoj, tu si me pobedio $#^%RT
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg246446#msg246446 date=1297426861]
            Dobro, pricamo o prvoj, tu si me pobedio $#^%RT
            [/quote]
            nja nja nja &*#GI(] $%&5@$A $#^%RT

Comment

Nesto nece da mi otvori timove u fantaziju,baguje &*(@W6

Comment

vec 15 nedeja drzim kamana u fantaziju al izgleda niko ne zna dal ce i kad ce nazad na teren... tako da je doslo vreme da ga sutnem a , kaj vi velite? (%fsd%&j $#^%RT

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg247842#msg247842 date=1297609486]
                  vec 15 nedeja drzim kamana u fantaziju al izgleda niko ne zna dal ce i kad ce nazad na teren... tako da je doslo vreme da ga sutnem a , kaj vi velite? (%fsd%&j $#^%RT
                  [/quote]

Sutni slobodno. $#^%RT

Video sam Brooksa u free agentima i nisam ga uzeo,ne znam zasto...pa ga Ljuba pokupio. #%d* h5g6k8
                  sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg247849#msg247849 date=1297609682]

Sutni slobodno. $#^%RT

Video sam Brooksa u free agentima i nisam ga uzeo,ne znam zasto...pa ga Ljuba pokupio. #%d* h5g6k8
                    [/quote]
                    pa da mi ga ti pokupis? &*#GI(]
                    e bas sad necu $%&5@$A pa jbg, sacekacu jos malo... mislim kad ga vec nisam izbacivao 15 nedelja, pricekacu i tu 16 $#^%RT

Comment

Koja je liga,ako je prva meni ne treba tu centar,ni krilni centar...cekam nekog beka ili nisko krilo,ali da je dobar suter. h5g6k8
                      Slicna je situacija i u drugoj ligi.
                      sigpic

Comment

u drugoj ligi mi je kaman... ma moracu nekog da ubacim... sad me sombor idiotsi dobijaju 7-2 , kako li ce tek biti u sledecem kolu protiv miami-ja koji ima skor 13-1 $#^%RT

kad pogledam, jos ja imam i dobra ucinak u toj ligi s obzirom da mi ovaj 14 nedelja ne igra... 9-5 do ovog kola I#^@8

Comment

Ljudi jos koliko kola do kraja regularnog ima??Mislim da smo blizu kraja al ne znam kad se tacno zavrsava (%fsd%&j
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Pa imas sve tamo,koliko kola ima,sve pise ;)
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

ima jos 4 kola... al bi ja postavio podpitanje $#^%RT dal ce nakon ova 4 kola(tj 4 nedelje) poceti play off dueli, il ce u stvari poslednja 3 kola od ovih 4 sto su ostali, biti play off? I#^@8

Comment

Poslije tih kola je PlayOff @(*6sd$%
                                sigpic
                                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Working...
                                X