Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [/quote]
    Ne burazeru,to je slavni klub,svima znan,BEOGRADSKI PARTIZAN!!! @(*6sd$%

Comment

• Re: NBA Fantasy 2010-11

Od kako sam preuzeo klub od Krleta na 4 utakmice u drugoj ligi 3 pobede i jedan remi +*@WT*48* u prvoj sam jadan $#^%RT

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2906.msg257556#msg257556 date=1298893095]
        Od kako sam preuzeo klub od Krleta na 4 utakmice u drugoj ligi 3 pobede i jedna remi +*@WT*48* u prvoj sam jadan $#^%RT
        [/quote]
        Bravo majstore,steta sto ranije nisi preuzeo tim.
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Jbg bice bolje sledece sezone $#^%RT

Comment

Mandusic imao srece. &+I}\ ... i ponovo pobedio.
            Cestitam @(*6sd$% ...ali si imao srece. $#^%RT
            sigpic

Comment

Carteru sta bi?

Krle, eto zasto sam plakao, sad vidis. @(*6sd$%

Comment

U obje lige pobjeda 7-2,u drugoj sam vec teoretski osigurao ulazak medju 8,a i u prvoj sam blizu.Sad igram dva derbija protiv D-Wade-a i Mande.
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Kada pobjedim uvjek imam srece. (%fsd%&j
                  Prva liga:Banja Luka KK Borac Nektar 94-47-3 (1/16) $#^%RT
                  Druga liga:Banja Luka(2) KK Borac Nektar 13-3-0 (2/16) $#^%RT
                  Pratim NBA do tancina,a rezultati se vide. &*#GI(]
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg257592#msg257592 date=1298897523]
                    Kada pobjedim uvjek imam srece. (%fsd%&j
                    Prva liga:Banja Luka KK Borac Nektar 94-47-3 (1/16) $#^%RT
                    Druga liga:Banja Luka(2) KK Borac Nektar 13-3-0 (2/16) $#^%RT
                    Pratim NBA do tancina,a rezultati se vide. &*#GI(]
                    [/quote]

Meni su do sada igrace iz te druge lige davali bas mnogo trica,Ellis,Jamison,Odom,OJ Mayo,Sessions,Pietrus,a sinoc samo jednu,na kraju rezultat u trojkama 56-56.
                    Imali smo isto blokada 30-30,a procenat suta iz igre ti dobio sa 46%-45%.
                    Sve ukupno 4-3-2. ^&*ST*^#
                    Imam skroz minimalne sanse za PO u drugoj ligi,ali cu te u prvoj oderati u PO(u finalu) ,nece se vise moji igraci zajebavati. &+I}\ $#^%RT
                    sigpic

Comment

Pobede u obe lige, u prvoj 6-3 a u drugoj 6-2-1. Sada igram derbi sa JC u drugoj, a u prvoj sa Cavs-ima. U drugoj JC i ja imamo isti skor, moram da pobedim. $#^%RT
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg257616#msg257616 date=1298899537]
                        Pobede u obe lige, u prvoj 6-3 a u drugoj 6-2-1. Sada igram derbi sa JC u drugoj, a u prvoj sa Cavs-ima. U drugoj JC i ja imamo isti skor, moram da pobedim. $#^%RT
                        [/quote]

Drugo je sta ti moras,a sta je realno $#^%RT ,ako hoces mozemo se dogovorit za ovaj mec,javi se na pm $#^%RT
                        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg257600#msg257600 date=1298898095]

Meni su do sada igrace iz te druge lige davali bas mnogo trica,Ellis,Jamison,Odom,OJ Mayo,Sessions,Pietrus,a sinoc samo jednu,na kraju rezultat u trojkama 56-56.
                          Imali smo isto blokada 30-30,a procenat suta iz igre ti dobio sa 46%-45%.
                          Sve ukupno 4-3-2. ^&*ST*^#
                          Imam skroz minimalne sanse za PO u drugoj ligi,ali cu te u prvoj oderati u PO(u finalu) ,nece se vise moji igraci zajebavati. &+I}\ $#^%RT
                          [/quote]
                          Aj vidi u statistici druge lige koji tim je najbolji u kategoriji trica. $#^%RT
                          Naravno moj,namjerio si se na boljeg tu nema srece,tvoj tim je los,moj je bolji $#^%RT
                          sigpic

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg257632#msg257632 date=1298900607]
                            Aj vidi u statistici druge lige koji tim je najbolji u kategoriji trica. $#^%RT
                            Naravno moj,namjerio si se na boljeg tu nema srece,tvoj tim je los,moj je bolji $#^%RT
                            [/quote]

Ne znas kako mi je krivo zbog ovog poraza,zbog tenzija...koje si ti dizao tokom sedmice. $#^%RT
                            Vise bi voleo da su tvoji sinoc ubacili 20 trica a moji 5-10,nego nijednu a i tvoji su mozda jednu ili dve.
                            sigpic

Comment

Samo pogledajte ko ima najvise poena i u prvoj i u drugoj ligi i bit ce vam jasno da igram najljepsu kosarku samo mi je malo odbrana suplja &+I}\ $#^%RT

Comment

Meni ne igra Eric Gordon, dok je igrao bio sam ubedljivo najefikasniji u drugoj ligi. Od Dusana mi je povređen, povredio se kada sam trebao da igram sa njim. 7&@%q #%d*
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X