Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

Samo se vi nadajte,druga liga je moja...... $8#a
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Evo mojg tima,da vidite da tu nema srece,nego znanje $#^%RT
      Prva liga,ovaj sam licno birao na draftu.

Drugi tim,ovaj tim je kopijuter birao na draftu,ali sam napravio korekcije. h5g6k8

Nema tu srece znanje je u pitanju. &+I}\
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Ja inache nisam menjao nista od pocetka,ni povredjene igrace,sve me nesto mrzi $8#a
        sigpic

Comment

Ne bi bilo realno da manda ne osvoji nijednu ligu,a posto cu ja prvu,jedino sto mu je ostalo je druga... &+I}\ $#^%RT
          sigpic

Comment

Ova ti je dobra,za prvu ligu da osvajas,da li se sjeca rezultata u nedelju u jutro kada smo imali duel,bilo je 9-0,da te posjetim &*#GI(] &*#GI(]
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg257780#msg257780 date=1298910604]
              Ne bi bilo realno da manda ne osvoji nijednu ligu,a posto cu ja prvu,jedino sto mu je ostalo je druga... &+I}\ $#^%RT
              [/quote]

Nije mu ni druga ostala, ja osvajam drugu $#^%RT

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg257782#msg257782 date=1298910767]
                Ova ti je dobra,za prvu ligu da osvajas,da li se sjeca rezultata u nedelju u jutro kada smo imali duel,bilo je 9-0,da te posjetim &*#GI(] &*#GI(]
                [/quote]

Nije 9-0,vec 7-2...nas kolega D-Wade $8#a je cini mi se nastradao pomenutim rezultatom...ali nije ovo nista,samo obicni regularni deo...PO je mama. $#^%RT
                sigpic

Comment

Prva liga je moja,o drugoj cemo pricati. I#^@8
                  sigpic

Comment

Dusane, ti si imao srece kada smo ti i ja igrali, pricaj kada budem ja kompletan i ako onda pobedis onda se javi. Ako Bog da svi ce biti zdravi, a i sada si me u tri kategorije jedva pobedio a nisu mi igrali Chandler i Gordon, da sam na tvom mestu ne bih bio toliko siguran. l5'%9

Mamba

Nisam ja nastradao tim rezultatom, ja sam izgubio od Mande 7-2, a u drugoj 8-1 je stradao Mandusic. I#^@8
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Onda niko nije nastradao onim rezultatom,mandusic malo lagi. $#^%RT
                      sigpic

Comment

Zna taj ko je izgubio 8-1,da ga ne imenujem $%&5@$A $%&5@$A $%&5@$A
                        sigpic

Comment

Iza mene stoje rezultati,pa vi pricajte,"strucnjaci za NBA" $%&5@$A
                          sigpic

Comment

[quote author=-dacha- link=topic=2906.msg257797#msg257797 date=1298911180]
                            Zna taj ko je izgubio 8-1,da ga ne imenujem $%&5@$A $%&5@$A $%&5@$A
                            [/quote]

Ti si iza mene u prvoj ligi,tu ne pricam s'tobom,trenutak slabosti... $#^%RT
                            ...a kako si me pobedio,u svemu si bio bolji za jedan.
                            sigpic

Comment

Sta se dalje desava? jos jedno kolo i onda poslednja 3 su kao PO? znaci ja necu biti nikakav faktor u poslednja 3 kola u drugoj ligi,iako bi vas drao da sam od pocetka igrao l5'%9

Comment

Sta se ovde svadjate kad se zna da ja osvajam titulu @(*6sd$% ,tempirao sam formu za PO,a i u ekipi su mi sve zvucna imena $#^%RT
                                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Working...
                                X