Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg257634#msg257634 date=1298900725]

Ne znas kako mi je krivo zbog ovog poraza,zbog tenzija...koje si ti dizao tokom sedmice. $#^%RT
    Vise bi voleo da su tvoji sinoc ubacili 20 trica a moji 5-10,nego nijednu a i tvoji su mozda jednu ili dve.
    [/quote]
    Pa kakva tenzija,rekao sam da cu te pobjediti i pobjedio.

P.S. JC,da li si za opkladu ko uzme u prvoj ligi mec,daje avatar porazenom na 7.dana.
    Smijes li,pitanje je? 8)

sigpic
    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg257661#msg257661 date=1298902373]
      Pa kakva tenzija,rekao sam da cu te pobjediti i pobjedio.

P.S. JC,da li si za opkladu ko uzme u prvoj ligi mec,daje avatar porazenom na 7.dana. Smijes li,pitanje je? 8)
      [/quote]

Skontat cemo nesto drugo za opkladu,hoces da mi skines Caroline $#^%RT
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg257664#msg257664 date=1298902583]

Skontat cemo nesto drugo za opkladu,hoces da mi skines Caroline $#^%RT

[/quote]Samo cu reci KUKAVICA! ;D
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg257580#msg257580 date=1298897048]
          Carteru sta bi?

Krle, eto zasto sam plakao, sad vidis. @(*6sd$%
          [/quote] bolje cuti, pobedio se jedva zbog 2 blokade vise, a jos mi nisu igrali deron i green par tekmi tokom nedelje zbog trejda kao i staki koji je bojkotovao sa ostakom ekipe iz pistonsa &+I}\
          u po ima da te izujem iz cipela &*#GI(] &+I}\

Comment

mambo jel sa tobom sad igram u prvoj ligi? &d$7
            daj mi 10 eura i pusticu te $#^%RT $%&5@$A

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg257701#msg257701 date=1298905462]
              mambo jel sa tobom sad igram u prvoj ligi? &d$7
              daj mi 10 eura i pusticu te $#^%RT $%&5@$A
              [/quote]

Igras...ne smem izgubiti sa 2 razlike,znaci od moje pobede do tvoje od 5-4 sve prolazi...ali sada se Deron i Harris vratili tekmama,ima da te nema. $#^%RT
              sigpic

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg257687#msg257687 date=1298904844]
                bolje cuti, pobedio se jedva zbog 2 blokade vise, a jos mi nisu igrali deron i green par tekmi tokom nedelje zbog trejda kao i staki koji je bojkotovao sa ostakom ekipe iz pistonsa &+I}\
                u po ima da te izujem iz cipela &*#GI(] &+I}\
                [/quote]

//h*svb //h*svb //h*svb //h*svb

Comment

I da,nasao sam Collisona u FA,neki neznalac ga izbacio,necu da ga imenujem...zove se mandusic. $#^%RT
                  Dodao sam ga,ali zbog onog redosleda Dusan ga dobio pre mene. *%@(D!RY-
                  sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg257729#msg257729 date=1298907510]
                    I da,nasao sam Collisona u FA,neki neznalac ga izbacio,necu da ga imenujem...zove se mandusic. $#^%RT
                    Dodao sam ga,ali zbog onog redosleda Dusan ga dobio pre mene. *%@(D!RY-
                    [/quote]

'65slif '65slif '65slif '65slif '65slif

Comment

Ma dajem ti ga dzaba,nasao sam nekog Hernandeza iz Bobcats,usao u petorku i bice do kraja sezone. ;D
                      sigpic

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg257732#msg257732 date=1298907875]
                        Ma dajem ti ga dzaba,nasao sam nekog Hernandeza iz Bobcats,usao u petorku i bice do kraja sezone. ;D
                        [/quote]

&*#GI(]
                        Collison je jedan od najperspektivnijih plejmejkera,a imao je i dobru statistiku...majko mila,ko mene pobedjuje. #%d* $#^%RT
                        Imas neverovatno mnogo srece...ja bi ti preporucio da dodas Keith Bogansa,u prvoj petorci Bullsa. @(*6sd$% $#^%RT
                        sigpic

Comment

Mozda si uzeo Hendesona, a ne Hernandeza, nije ti to Manchester United. %QWT&W

Black Mamba, ako toliko oces Colisson-a, kazi koje igrace nudis za njega.

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg257738#msg257738 date=1298908225]
                            Mozda si uzeo Hendesona, a ne Hernandeza, nije ti to Manchester United. %QWT&W

Black Mamba, ako toliko oces Colisson-a, kazi koje igrace nudis za njega.
                            [/quote]

Ako se ne varam to je druga liga,a ti si napisao vec jednom da tu nema trejda,a i tesko da cu uci u toj ligi u PO,tako da mi nista ne vredi...
                            ...a mogao bi ti ponuditi samo Jordana,Farmara. &*#GI(]
                            Svi ostali si trenutno bolji. &%@5w8&* %QWT&W
                            sigpic

Comment

http://espn.go.com/nba/player/_/id/3...rald-henderson
                              To je taj. h5g6k8
                              sigpic

Comment

Daren Collison je kod mene na 2K11 prvi plej u Knicks-ima i to je najbolji play u ligi, fantastično igra $#^%RT

Sad ozbiljno i ovako je dobar, jedan od najprespektivnijih u ligi @(*6sd$%
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X