Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

U obe lige imam vodjstvo koje ne bih smeo da ispustam,u drugoj ligi sam maltene siguran za PO dok ce mi u prvoj svaki poen biti znacajan h5g6k8
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg247924#msg247924 date=1297620485]
      Poslije tih kola je PlayOff @(*6sd$%
      [/quote]tako sam i mislio al reko da proverim $#^%RT

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg247893#msg247893 date=1297614063]
        kako li ce tek biti u sledecem kolu protiv miami-ja koji ima skor 13-1 $#^%RT
        [/quote]

Bice lagana pobeda za mene.

A dzaba vam Bruks kad on mnogo lose igra ovu sezonu.

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg247960#msg247960 date=1297624075]

[/quote]

I ne treba mi da ima po 16-17 poena i 8 asistencija,dovoljan je kao 4-5 bek,da ubaci po 2 trojke uz par asistencija.
          sigpic

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg247960#msg247960 date=1297624075]

[/quote]
            ma ima da te pocepam ko ludak novinu &+I}\ &*#GI(]

Comment

Jbg za Brooksa mamba

A ja bi usao u PO da sam pre uzeo od Krleta tim,vec je veliki napredak primetan $#^%RT

Edit : Izgleda da cu da oderem JC-a,kao na pokeru $8#a

Comment

Kako 8-1? $JS}| $JS}| $JS}|
                Dacha nemas pojma koliko si srece imao. $8#a

Imao si dve trojke vise,jednu blokadu,jednu ukradenu,jednu izgubljenju manje...tu si imao bas srece.
                A nije nedostizno ni 19 poena i 12 asistencija. $#^%RT

Pobeze Manda,ali nema veze i Cleveland je imao bolji skor u regularnoj sezoni pa nisu osvojili NBA. $#^%RT
                sigpic

Comment

Znanje,sta da ti kazem $#^%RT
                  sigpic
                  http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Naravno da pobjeze u prvoj sam naprekosnoven O0
                    Meni se cini da u drugoj da igram sa tobom Mamba,pusticu te da izgubis 6-3,da ne bude kao prosli put u prvoj ligi,zamalo bruka. $#^%RT
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg248424#msg248424 date=1297687585]
                      Naravno da pobjeze u prvoj sam naprekosnoven O0
                      Meni se cini da u drugoj da igram sa tobom Mamba,pusticu te da izgubis 6-3,da ne bude kao prosli put u prvoj ligi,zamalo bruka. $#^%RT
                      [/quote]

U drugoj mi nije bitno izgubim li 9-0 ili 5-4 isti mi je djavo jer se racuna kao 1-0.Ali sada cu se osvetiti,tu se borim za Play-Off.Ellis i Amare ce obaviti svoje. h5g6k8

Iskreno brate,nemoj da se ljutis,ti na prvi pogled imas katastrofalan tim,ne znam kako imas takve rezultate. $JS}| $#^%RT $#^%RT $#^%RT

sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg248432#msg248432 date=1297687822]

U drugoj mi nije bitno izgubim li 9-0 ili 5-4 isti mi je djavo jer se racuna kao 1-0.Ali sada cu se osvetiti,tu se borim za Play-Off.Ellis i Amare ce obaviti svoje. h5g6k8

Iskreno brate,nemoj da se ljutis,ti na prvi pogled imas katastrofalan tim,ne znam kako imas takve rezultate. $JS}| $#^%RT $#^%RT $#^%RT
                        [/quote]
                        I meni je to zanimljivo &*#GI(]
                        Mada ipak sam prosle godine ispao u finalu,nisam naivan. &d$7 *T_*@SR *T_*@SR
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Pobedio sam T-Maca u prvoj sa 5-4, a u drugoj sam izgubio 6-3 #%d*
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

u prvoj ligi otresao dusana 6-3, sad ove nedelje igram u drugoj ligi opet sa njim i naravno ocekuje se jos jedna moja lagana pobeda &d$7 &*#GI(]

Comment

Ja igram bez EG-a i Jo-a vec dosta vremena, ali ne brinite se, za PO cu biti u top formi. &d$7
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Meni samo da se vrati Eric Gordon, sada mi je i Beasley povređen, tu je jos Okafor #%d*

Samo da se svi vrate, onda cu da kidam u drugoj ligi &d$7

Tacno ne znam kako sam pobedio T-Maca, mada je moglo biti i ubedljivije $#^%RT
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X