Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opšta fudbalska diskusija
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
-
vi jos mozeze biti prvi ako tucete francuze u gostima. nije nemoguce. mi bi trebali biti prvi. dobra je stvar sto nam je buducnost odlicna i mi smo bas na svim pozicijama pokriveni za narednih deset godina, osim na lijevom beku. ali to je tako otkad je jarni otisao. zapravo ima jedan momak iz cibalije, rugasevic, taj bi mogao postati pravi igrac. problem je sto su nasi u omladinskim pogonima tek prije koju godinu presli sa 3-5-2 na 4-4-2 pa imamo malo pravih bekova.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostA dobro, protiv Belorusa niko pas igru nema na zavidnom nivou ni u reprezentativnom ni u klupskom fudbalu. Kao Stouk igraju, jedino sto ne daju golove posle auta.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostSad ponovo citam, nisam dobro razumeo.
Belorusi igraju uzasan fudbal, mozda i najgori od svih.
A Stouk ako ispadne jednog dana ja cu slaviti, ono gledati je psihicko mucenje. Jos imaju i rezultate sa takvom igrom.
Kako ih je tesko dobiti,to se vidi i u Ligi EvropeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostJa sam se u pojedinim trenucima pitao da li je ovo moja repka kad sam vidio onoliko pasova i protok lopte, sad sto to ide teže kad nam neko fali kao sto je bilo u drugoj utakmici protiv Bjelorusa je mali problem. Samo nekim sistemskim radom se dolazi do uspjeha, a ako sve bude na vrat na nos nema fajde. Crnogorci su napravili pogrešku, ali i Cico nije se u zadnje vrijeme bas proslavio sa izjavama oko preuzimanja Hrvatske.
za Stojkovica mladost ludostbas ima neke principe
sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostCovjek se javno nudio Dinamu,kasnije i Hrvatskoj,ne treba nam takav selektor.Hvala mu za sve,ali mogao je bar pokazati malo profesionalnosti
Ma Nash ko voli da ih gleda,jednom sam protiv Blackpoola brojao 12 zaredom udaraca glavom,oni ljudi fino igraju i spuste loptu,ali kada je ovi dobiju nema vise igre,preskoci vezni red ili trazi prekid...Adam je tada igrao sjajno ali ne mozes protiv medvjeda,pogodio je i stativu iz slobodnogZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostCovjek se javno nudio Dinamu,kasnije i Hrvatskoj,ne treba nam takav selektor.Hvala mu za sve,ali mogao je bar pokazati malo profesionalnosti
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSve si u pravu,ali je ovo trebalo zavrsiti pa onda rjesavati ove stvari
Mnogo bi bolje bilo da je izgurao ovo do kraja,ali Brnovic je bio pomocnik i Filipovicu i njemu,zna ove igrace,kakav je trener to niko ne zna i mozda je malo neozbiljno u ovakvoj situaciji gurati ga u vatru,ali vidjecemo...
Ali je stvarno previse bilo ono sto je radio,jer da se ne lazemo,sta je radio prije CG?Ko bi ga to trazio prije ovakvih rezultata?Imao je ponuda i sigurno da bi dobre pare zaradio,imao bolje igrace,ali nije htio da ceka i ruzno je ono sto je radio,cesto i pod alkoholom.Savicevic ima svojih ispada,ali je ovdje u pravu!sigpic
Comment
-
Nudio se on i nama Vladane nekoliko puta,ali nije prihvacen
Vrlo je vazna stvar ova koju si ti spomenuo,koga je otkrio?Mi smo dolaskom Susica dobili 5-6 novih igraca sto je za ovako malu zemlju odlicno,to sto Cico nije nasao nikog je jedan veliki minus
Ponijelo ga je sto je bio dobar sa CG pa je poceo da leti prerano,vi ovo trebate odraditi do kraja,sve je u vasim rukama,a to je najvaznije,nadam se da cete prociLast edited by AK47; 15-09-11, 22:28.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMi smo tu negdje,ja sam realan,ali ako gledamo to sto je Spahic placen 2 miliona eura ali igra za repku kao da je jedan od najboljih na svijetu na toj poziciji onda to nema blage veze,pa takvih je dosta primjera
Mi smo jaci naprijed,vi ste nazad igracki beton,ali vasi igraci ne daju toliko za repku koliko su individualno kvalitetni,a nasi to nadomjeste trudom
Comment
-
-
Admini(ja),SM(JC,Nash i ostali koji dolaze na fudbal),Modertori(masa njih),obicni forumasi krenimo da postamo zanmljivije i vaznije vijesti u ove teme Sve vesti - bez komentarisanja(koje se nalaze u svim pdf-ovima),znaci kada naletite na vijest postujte slobodno,kao sto rede ovi na kosarci i tenisu ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment