Announcement

Collapse
No announcement yet.

Opšta fudbalska diskusija

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post
    A dobro, protiv Belorusa niko pas igru nema na zavidnom nivou ni u reprezentativnom ni u klupskom fudbalu. Kao Stouk igraju, jedino sto ne daju golove posle auta.
    Mislio je u pozitivnom kontekstu,sjajno smo igrali pasove tada sto je kao sto si i sam ovdje tvrdio iznenadjujuce i za pohvalu(mislim na tekmu u gostima),ma Stoke igra kao tenk,ovi nemaju nista koliko sam ja vidio
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• vi jos mozeze biti prvi ako tucete francuze u gostima. nije nemoguce. mi bi trebali biti prvi. dobra je stvar sto nam je buducnost odlicna i mi smo bas na svim pozicijama pokriveni za narednih deset godina, osim na lijevom beku. ali to je tako otkad je jarni otisao. zapravo ima jedan momak iz cibalije, rugasevic, taj bi mogao postati pravi igrac. problem je sto su nasi u omladinskim pogonima tek prije koju godinu presli sa 3-5-2 na 4-4-2 pa imamo malo pravih bekova.

Comment

A dobro, protiv Belorusa niko pas igru nema na zavidnom nivou ni u reprezentativnom ni u klupskom fudbalu. Kao Stouk igraju, jedino sto ne daju golove posle auta.
        Mi smo u prvoj utakmici to imali protiv Bjelorusa zato smo lagano dobili u jednoj akciji sam prebrojao 22 dodavanja do protivnickog gola i izboren je korner. Bjelorusija je disciplinirana ekipa koja nema lucidnost u igri.

Comment

• Sad ponovo citam, nisam dobro razumeo.

Belorusi igraju uzasan fudbal, mozda i najgori od svih.

A Stouk ako ispadne jednog dana ja cu slaviti, ono gledati je psihicko mucenje. Jos imaju i rezultate sa takvom igrom.
          sigpic

Comment

Sad ponovo citam, nisam dobro razumeo.

Belorusi igraju uzasan fudbal, mozda i najgori od svih.

A Stouk ako ispadne jednog dana ja cu slaviti, ono gledati je psihicko mucenje. Jos imaju i rezultate sa takvom igrom.
            Oni su ma koliko to smijesno zvucalo ekipa koja je izmislila jedan sistem i drze ga se,uz to su igracki svake godine sve jaci jer imaju i dosta love koliko ja vidim

Kako ih je tesko dobiti,to se vidi i u Ligi Evrope

#the return

Comment

• Originally posted by danijelkr View Post
              Ja sam se u pojedinim trenucima pitao da li je ovo moja repka kad sam vidio onoliko pasova i protok lopte, sad sto to ide teže kad nam neko fali kao sto je bilo u drugoj utakmici protiv Bjelorusa je mali problem. Samo nekim sistemskim radom se dolazi do uspjeha, a ako sve bude na vrat na nos nema fajde. Crnogorci su napravili pogrešku, ali i Cico nije se u zadnje vrijeme bas proslavio sa izjavama oko preuzimanja Hrvatske.

za Stojkovica mladost ludost bas ima neke principe
              Covjek se javno nudio Dinamu,kasnije i Hrvatskoj,ne treba nam takav selektor.Hvala mu za sve,ali mogao je bar pokazati malo profesionalnosti
              sigpic

Comment

• Ma sve je to ok samo sto mi je muka da ih gledam.

Mada bi sa par normalnih centralnih veznih mogli da zaigraju fudbal.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Covjek se javno nudio Dinamu,kasnije i Hrvatskoj,ne treba nam takav selektor.Hvala mu za sve,ali mogao je bar pokazati malo profesionalnosti
                  Sve si u pravu,ali je ovo trebalo zavrsiti pa onda rjesavati ove stvari

Ma Nash ko voli da ih gleda,jednom sam protiv Blackpoola brojao 12 zaredom udaraca glavom,oni ljudi fino igraju i spuste loptu,ali kada je ovi dobiju nema vise igre,preskoci vezni red ili trazi prekid...Adam je tada igrao sjajno ali ne mozes protiv medvjeda,pogodio je i stativu iz slobodnog

#the return

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Tu nema profesionalnosti i bolje sto je legenda Savicevic to uvidio i normalno saceko nakon prvo poraza da mu uruci otkaz. Cico nikad nece prezaliti sto je otjeran iz Hrvatske repke i ovo mu je bila prilika da se dokaze svojima.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                      Sve si u pravu,ali je ovo trebalo zavrsiti pa onda rjesavati ove stvari
                      Murinjo ne bi uradio ovo sto je njemu poslo za rukom,svako mora da mu bude zahvalan i sigurno ne bi dobio otkaz posle svega zbog kiksa protiv Bugara ili Velsa.Mi smo do juce bili u petom sesiru,mnogi su mislili da cemo prolaziti kao Andora,Malta i ostale koje sluze za gol razliku,ali nije tako i covjek nije porazen na Vembliju,kapa dolje.Medjutim cinjenica je da je morao pametnije,da je morao da mu igra Beciraj prije Djalovica jer je izmislio fudbal za njega.Ima tu jos nesto,nije on doveo nikoga novog,nije nikoga otkrio,ono sto je Filipovic nasao je i dalje tu,ko je cuo za Damjanovica prije Filipovica?
                      Mnogo bi bolje bilo da je izgurao ovo do kraja,ali Brnovic je bio pomocnik i Filipovicu i njemu,zna ove igrace,kakav je trener to niko ne zna i mozda je malo neozbiljno u ovakvoj situaciji gurati ga u vatru,ali vidjecemo...
                      Ali je stvarno previse bilo ono sto je radio,jer da se ne lazemo,sta je radio prije CG?Ko bi ga to trazio prije ovakvih rezultata?Imao je ponuda i sigurno da bi dobre pare zaradio,imao bolje igrace,ali nije htio da ceka i ruzno je ono sto je radio,cesto i pod alkoholom.Savicevic ima svojih ispada,ali je ovdje u pravu!
                      sigpic

Comment

• Nudio se on i nama Vladane nekoliko puta,ali nije prihvacen

Vrlo je vazna stvar ova koju si ti spomenuo,koga je otkrio?Mi smo dolaskom Susica dobili 5-6 novih igraca sto je za ovako malu zemlju odlicno,to sto Cico nije nasao nikog je jedan veliki minus

Ponijelo ga je sto je bio dobar sa CG pa je poceo da leti prerano,vi ovo trebate odraditi do kraja,sve je u vasim rukama,a to je najvaznije,nadam se da cete proci
                        Last edited by AK47; 15-09-11, 22:28.

#the return

Comment

Mi smo tu negdje,ja sam realan,ali ako gledamo to sto je Spahic placen 2 miliona eura ali igra za repku kao da je jedan od najboljih na svijetu na toj poziciji onda to nema blage veze,pa takvih je dosta primjera

Mi smo jaci naprijed,vi ste nazad igracki beton,ali vasi igraci ne daju toliko za repku koliko su individualno kvalitetni,a nasi to nadomjeste trudom
                          Jedna od najbitniji stvari

Comment

Ponijelo ga je sto je bio dobar sa CG pa je poceo da leti prerano,vi ovo trebate odraditi do kraja,sve je u vasim rukama,a to je najvaznije,nadam se da ce te proci
                            Ovo
                            Hvala,vise se uzdam u klimave Svajcarce nego u nas
                            sigpic

Comment

• Admini(ja),SM(JC,Nash i ostali koji dolaze na fudbal),Modertori(masa njih),obicni forumasi krenimo da postamo zanmljivije i vaznije vijesti u ove teme Sve vesti - bez komentarisanja(koje se nalaze u svim pdf-ovima),znaci kada naletite na vijest postujte slobodno,kao sto rede ovi na kosarci i tenisu ;)
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ja radim za košarkaški deo ovih tema
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...