Pa Sneijder je zasluzio tu nagradu, kao sto je i danas zasluzuje Ribery, da li ce je dobiti, ili ce prejak individualni skill Ronalda presuditi ostaje da se vidi. Za Messija su bili dvostruki standardi, npr kada je osvojio zlatnu loptu one godine 2011. kada je Barca uzela duplu krunu, presudili su trofeji iako je Ronaldo dao vise golova te sezone, a prosle je presudio oboren rekord ne znam vec kojeg igraca jer su stalno vadili nekog treceg posle Gerda Mullera, iako je Ronaldo dao slican broj golova, i uzeo trofej.
Sto se tice Robbena, ja sam samo prosle sezone u finalu video da je on nesto presudio, inace sebicnjak i veciti gubitnik, za sve zasluzan Ribery, ne znam ko je imao veci udeo u Bayernovoj triple kruni, mozda Javi Martinez, ali niko ni blizu Bilalu, najkonstantniji igrac prosle sezone.

Sto se tice Robbena, ja sam samo prosle sezone u finalu video da je on nesto presudio, inace sebicnjak i veciti gubitnik, za sve zasluzan Ribery, ne znam ko je imao veci udeo u Bayernovoj triple kruni, mozda Javi Martinez, ali niko ni blizu Bilalu, najkonstantniji igrac prosle sezone.
Comment