Ја сам ти рекао да сам играо мали фудбал против Рајића, Димића и екипе, а не футсал...иако је смисао игре исти, дати већи број голова од противника, а што се тиче правила, разлика је готово мизерна, једино где има велике разлике је величина лопте, петица и четворка и та што у футсалу лопта има мали тег у себи те не може да скаче пуно као обична...дакле, мали фудбал, са нормалном лоптом и ето ти приче изнад. И причу за каријеру сам ти рекао, свако има своју причу, што се брзине тиче, ае нека ти буде да је Пантела бржи мада се, искрено, не зна ко је спорији, сложили смо се да је Милошевић бољи у дуелу, тј. јачи од Марка, али кад исти тај мајстор постигне горе окачени погодак или погодак у финалу купа, да не набрајам даље....може да се прича на тему о индивидалним квалитетима, јер баталите ме гол играча који 90 минута не раде ништа и чекају само да им неко дода да гурну лопту у мрежу, нема ту мајсторства неког претераног.
А што се тиче термина "индивидуални гол" погледаш гол 4 од 0:50 и све ти је јасно ;)
А што се тиче термина "индивидуални гол" погледаш гол 4 од 0:50 и све ти је јасно ;)
Comment