Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Evo nama i vremenske prognoze za Gp vikend /Alcaniz/:

subota - pre podne oblacno, moguca slabija kisa / popodne razvedravanje
    nedelja - vedro (BEZ kise)

Not bad @R&}*

Comment

Samo da ne bude kise jer se Pedrosa bolje snalazi na suvom @(*6sd$%
      Inace mislim da je favorit za osvajanje trke Stoner (%fsd%&j
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ja se nadam da ce Dani uspeti da veze tri pobede.
        Suncano u nedelju... sto da ne!!!

Comment

Pa tesko,ali nadam se da hoce $#^%RT
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=bice link=topic=2857.msg169834#msg169834 date=1284737634]
            Samo da ne bude kise jer se Pedrosa bolje snalazi na suvom @(*6sd$%
            Inace mislim da je favorit za osvajanje trke Stoner (%fsd%&j
            [/quote]

Stoner ako bude kishe i Lorenzo inace na suvom? Pedrosa.
            Sabija ih na onom pravcu, kao sto sam rekao Honda je jaca i on to koristi
            na pravi nacin. Top Speed.
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

iskreno se nadam da ce lorenzo sve da ih pokida i lorenzo i pedrosa su na svom terenu tako da ce mo imati jako interesantnu trku jos ako padne kise,ona uvek cini trku uzbudljivom,nek pobedi ko pobedi ali neka trka bude uzbudljiva to je najvaznije

Comment

Hahaha... Ne mogu da verujem! Zar Rossi-ju niko ne daje nikakve sanse!? &*#GI(]
                http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=2857.msg169983#msg169983 date=1284755056]
                  [/quote]
                  Zato sto bas i nema velike sanse. Za svaku trku od Lagune pa do sad su govorili sad ce Rosi da pobede ali nece jer se jos nije oporavio.
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[/quote]

Ne vidim da je smesno sto je vecina realna, sada je red na Pedrozu, da pobedjuje.
                    Inace, Rosiju predstoji operacija ramena, posle sezone i to mu je najveci problem.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2857.msg169995#msg169995 date=1284756003]
                      [/quote]

Ne vidim da je smesno sto je vecina realna, sada je red na Pedrozu, da pobedjuje.
                      Inace, Rosiju predstoji operacija ramena, posle sezone i to mu je najveci problem.
                      [/quote]
                      Na kakvog Pedrosu pobedio je 3 puta, to je dovoljno za njega, sada ce opet Lorenzo i mozda Stoner.
                      JUST PUNK

NO NATIONS
                      NO RELIGION
                      NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Ja bih volela da Rosi pobedi naravno &*%R* ali ako ne on onda se nadam i drzim fige da pedrosa pobedi '65slif
                        <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                        *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                        *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                        JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Pedrosa laganica ^%@7f
                          Dreams are coming true.

Comment

Hahaha... Ne mogu da verujem! Zar Rossi-ju niko ne daje nikakve sanse!? &amp;*#GI(]
                            [/quote]

Pogledas kako Pedro kida na suvom
                            Stoner na kisi
                            a Lorenco standardno brz
                            Valentino zbog ramena ne moze nista.

Ja sam ocekivao Misano a i sada ocekujem da ce da iznenadi Rossi i izvuce nekog keca iz rukava al za tako neshto treba da isforsira i ako to uradi jednu trku sledecu nece ni 5 mjesto uzet. Prosto on shiba svoj ritam, nema namjeru da razvija Yamahu pa ako pobjeda dodje onda super. I morate uzeti u obzir da Rossi nema nijedan updejt na svoju Yamahu, nista novo mu nisu dali od Brna a Lorencu i Pedrosi jesu. Cak i Stoneru daju nove viljuske.

Dakle vjerujem ja u Valentina al sve se okrenulo protiv njega kao 2007.
                            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2857.msg170012#msg170012 date=1284758391]
                              Hahaha... Ne mogu da verujem! Zar Rossi-ju niko ne daje nikakve sanse!? &amp;*#GI(]
                              [/quote]

Pogledas kako Pedro kida na suvom
                              Stoner na kisi
                              a Lorenco standardno brz
                              Valentino zbog ramena ne moze nista.

Ja sam ocekivao Misano a i sada ocekujem da ce da iznenadi Rossi i izvuce nekog keca iz rukava al za tako neshto treba da isforsira i ako to uradi jednu trku sledecu nece ni 5 mjesto uzet. Prosto on shiba svoj ritam, nema namjeru da razvija Yamahu pa ako pobjeda dodje onda super. I morate uzeti u obzir da Rossi nema nijedan updejt na svoju Yamahu, nista novo mu nisu dali od Brna a Lorencu i Pedrosi jesu. Cak i Stoneru daju nove viljuske.

Dakle vjerujem ja u Valentina al sve se okrenulo protiv njega kao 2007.
                              [/quote]
                              Ne bih rekao da on nema nameru da razvija Yamahu, već da radi na mašini koliko mu Yamaha dozvoljava, postoji razlika.

Što se tiče novih delova i poboljšanja, Valentino čeka novi agregat od Yamahe koji je planiran za poslednji deo sezone i smatra de će biti nešto bolji od sadašnjeg ali ne mnogo.

Viljuške. Jedino što možemo da uporedimo kada su viljuške u pitanju su vozači koji voze za istog proizvođača, i koji imaju iste mašine, sve ostalo nema smisla. Čak ni sve mašine istog prpoizvođača, nisu iste. Pa to je valjda jasno? Da li je možda J. Lorenzo dobio nove viljuške - nije! To što ih je C. Stoner dobio ne znači apsolutno ništa (sem u smislu da je dobio novi deo), ko je pratio zna da Ducati sem toga (viljuška) i eksperimenta u Sachsenringu sa zakrilcima (koje najverovatnije služe za hlađenje agregata) nije ništa ozbiljnije spremio za testiranje u Brnu. To što C. Stoner koristi nove viljuške može da bude samo plus Valentinu jer će imati podatke o njima sledeće sezone, pošto ih Yamaha neće koristiti do tada, a Australijanac itekako ima problem jer je sezonu počeo na ovosezonskim viljuškama, pa se vratio na prošlogodišnje, pa je sada na novim, sve to znači da ne veruje prednjem delu mašine, a to je veliki problem za svakoga u ovom sportu ko želi da bude brz.

Comment

Sviđaju mi se prognoze da će Valentino Rossi pobediti u Aragonu. Ja bih se opkladio sa svima da će Partizan uzeti ligu šapiona, pošto je to na sličnom nivou. Jedno su navijanje i želje, a potpuno drugo stvarnost! On u Aragonu ne može da pobedi ni da pada sneg, a ne kiša!

Comment

Working...
                                X