Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

[quote author=MOTOM888 link=topic=2857.msg170833#msg170833 date=1284925125]
    Da, Vale je to više puta rekao. Voleo bih i Reu da vidim. Kal je agresivniji ali mislim da ga Yamaha polako sprema za 1000ccm. Rea bi čini mi se imao bolje rezultate na ovim mašinama od 800ccm zbog njegovog stila vožnje.
    [/quote]

Ima smisla, za 1000cc, al me cudi jer Yamaha trazi da se produzi rok za prelzak na 1000cc na 5 godina.
    Zar mislis da ce odmah prve preci?
    Ja racunam ako je to slucaj da ce pomno pratiti sto radi Ducati i Rossi pa ako Ducati/Rossi odluce na 1000 da predju
    da ce Yamaha pratiti.

[quote author=MOTOM888 link=topic=2857.msg170835#msg170835 date=1284925787]
    Pošto Rosi odlazi ko će da razvije, tj. daje smernice i sugestije sa testova i staza za mašinu od 1000ccm, Lorenco koji nikada nije ni seo na istu ili Kolin? Veoma pametan potez Yamahe.
    [/quote]

Na pamet mi je palo da Lorenco ce imati Colina, a Rossi Haydena, pitam se koji ce bolje da se pokaze
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

da rosi ostaje u yamahi ne bih ovo rekla ali posto odlazi i ja kazem dosta je... h5g6k8 sledeca sezona ce biti veoma zanimljiva...imacemo milion konkurenata za titulu... rossi,pedrosa,stoner,hayden,lorenzo i mislim i spies moze biti opasan....ali nadam se da ce rosi osvojiti! +*@WT*48*
      <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
      *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
      *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
      JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Ili Rossi ili Pedrosa $8#a
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

pa to $8#a
          LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
          Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

[quote author=bice link=topic=2857.msg170855#msg170855 date=1284928668]
            Ili Rossi ili Pedrosa $8#a
            [/quote]
            Ipak Stoner $#^%RT

Comment

Moze i Stoner pa i Lorenco ne treba njega otpisivati.Dosta konkurenata za titulu ce biti sledece sezone $#^%RT
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2857.msg170850#msg170850 date=1284928173]
                Upravo tako, a sledece godine da imamo prave ,zanimljive trke:Rosi, Pedroza, Stoner,Hejden.
                Ocekujem borbu izmedju Dukatija i Honde, borbu za titulu.Mislim da je bilo dosta dominacije Yamahe!!!!
                [/quote]

Ne moze tek tako da se eliminise Yamaha. U gore navedene vozace ubacila bih Spies-a, koji se danas branio od Honde na misice ( na privatnoj Yamahi) +*@WT*48*. I naravno Lorenza,koliko god ga ne volimo dobar je vozac i verovatno ce i sledece godine biti u jos boljoj formi. Konkurencija je odlicna sledece sezone!

Comment

Napokon je Pedrosa pokazao zube konkurenciji u borbi protiv Haydena i Lorenza, a poceo je sustizati i Stonera al se okanio corava posla par krugova pred kraj jer je skontao da je bolje ne rizikovat za 1. mjesto nego lagano uzet sigurno 2. mjesto. Sigurno bi bio puno bolji okrsaj za 1. mjesto da je Pedrosa odlicno startao kao inace al na zalost nije i jos je poslje prve krivine prejako otvorio gas pa je i malo proklizao. Prije mi mali hobit nije bio nesto drag al posto vozi Hondu navijam za njega i sad mi je pravo simpatican cak ga i moja zena obozava pa cemo sinu dati ime Dani. Sljedece godine bit ce zestoko izmedju njega i Stonera, naravno navijat cu za Pedrosu al i ako Stoner uzme titulu bit ce mi ok meni je najbitnije da bude neko na Hondi sampion +*@WT*48* #$&amp;+|r
                  Yamaha sad kad ode Rossi pa jos i Jeremy Burgess opet ce biti kanta ko sto je bila do njihovog dolaska, a Lorenzo i Spies ce biti samo prosjecni vozaci.
                  Pitanje za fanove Rossia zasto ne gotive nesto Lorenza???
                  &quot;Some dream to escape reality, some to change it forever. Power of dreams&quot; Soichiro Honda

Comment

Ja sam rosijev fan ali ne gotivim lorenza jer mi deluje uobrazeno kao da je popio svu pamet sveta,razumem ja da je ove godine bas dominantan ali ipak.Nervira me i ono njegovo kopiranje slavlja...Mnogo mi je drago sto ga je pedrosa pobedio poslednje 3 trke!Postujem ga ja kao vozaca ali kao osobu nimalo!

sigpic

Comment

[quote author=L. Lawliet] Ima smisla, za 1000cc, al me cudi jer Yamaha trazi da se produzi rok za prelazak na 1000cc na 5 godina.
                      Zar mislis da ce odmah prve preci?
                      Ja racunam ako je to slucaj da ce pomno pratiti sto radi Ducati i Rossi pa ako Ducati/Rossi odluce na 1000 da predju
                      da ce Yamaha pratiti. [quote]

Ko zna, videćemo šta će biti?

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2857.msg170896#msg170896 date=1284936646]
                        Ja sam rosijev fan ali ne gotivim lorenza jer mi deluje uobrazeno kao da je popio svu pamet sveta,razumem ja da je ove godine bas dominantan ali ipak.Nervira me i ono njegovo kopiranje slavlja...Mnogo mi je drago sto ga je pedrosa pobedio poslednje 3 trke!Postujem ga ja kao vozaca ali kao osobu nimalo!
                        [/quote]

A sjetimo se Rossija kad je dosao u kraljevsku klasu koliko je bio drzak, uobrazen i kako se ponasao prema protivnicima. Lorenzo je ko limunada blag kakv je on bio al jedino sto je Rossi tu svoju drskost opravdao kroz godine i titule, a Lorenzo se po meni ponasa sasvim ok. I normalno da neko ko poslje godina Rossijevog psihickog unistavanja protivnika pojavi se neko ko je stabilniji i parira mu kvalitetno dace traziti povisicu plate, a sad sto su u Yamahi odlucili da Rossiju smanje platu da bi Lorenzu povecali nije do njega nego do Yamahe. Al mislim da ce se Yamaha zestoko opeci kao Honda sto pusta iz svojih redova Rossia i Jeremya pa ce i Lorenzu da smanje platu kad postanu samo prosjecni tim.
                        &quot;Some dream to escape reality, some to change it forever. Power of dreams&quot; Soichiro Honda

Comment

P.S. da dodam da Lorenzo jos nije pao u ovoj sezoni, a moglo bi se i to desiti pod pritiskom topljenja bodovne razlike. Jest da se prosle godine ispadao al ove godine je to do sad nadoknadiopa bi se moglo ocekivati utrka ili utrke sa padavinama, a isto se nadam da ce Pedrosa ostat na tockovima do kraja sezone bez padova.

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2857.msg170854#msg170854 date=1284928530]
                            da rosi ostaje u yamahi ne bih ovo rekla ali posto odlazi i ja kazem dosta je... h5g6k8 sledeca sezona ce biti veoma zanimljiva...imacemo milion konkurenata za titulu... rossi,pedrosa,stoner,hayden,lorenzo i mislim i spies moze biti opasan....ali nadam se da ce rosi osvojiti! +*@WT*48*
                            [/quote]

Cekaj,stvarno? #^GH*#

Comment

sta stvarno? fghj48d

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2857.msg170988#msg170988 date=1284992119]
                                sta stvarno? fghj48d
                                [/quote]

mislis da Hayden moze da se bori za titulu? Mislim,lepo je odvezao ovu trku i svaka mu cast na tome,ali je on stvarno daleko od neke sampionske forme..veliki je radnik,ali jednostavno nije pobednik!

Comment

Working...
                                X