Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Drustvo, hajde da pisemo o onom sto se dogodilo danas.Lorenca je pobedio Hejden, i to jako pametnom voznjom.
    Pratio ga, "disao" mu u vrat, i kada se ovaj nije uopste nadao, mada ja mislim da Lorenco i nije uopste tako nesto ocekivao, obisao ga.
    U Spaniji, Lorenco nije na podijumu !!!!!!*Kakav udarac!!!!!!!!!!!! Hejden je pokazao da je osim dobrog motora, potrebno i razmisljanje i taktika.
    A njegova garaza nije uspela da sakrije nezadovoljstvo, na moje veliko zadovoljstvo.

Comment

E vise nije zabavno da ti sve objasnjavam neshto ces morati i sama da skapiras . Dakle idemo dalje $#^%RT
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2857.msg170762#msg170762 date=1284918415]
        Drustvo, hajde da pisemo o onom sto se dogodilo danas.Lorenca je pobedio Hejden, i to jako pametnom voznjom.
        Pratio ga, "disao" mu u vrat, i kada se ovaj nije uopste nadao, mada ja mislim da Lorenco i nije uopste tako nesto ocekivao, obisao ga.
        U Spaniji, Lorenco nije na podijumu !!!!!!*Kakav udarac!!!!!!!!!!!! Hejden je pokazao da je osim dobrog motora, potrebno i razmisljanje i taktika.
        A njegova garaza nije uspela da sakrije nezadovoljstvo, na moje veliko zadovoljstvo.
        [/quote]

Ono je Old School, genijalac jedva sam cekao da napravi neshto ove sezone i krenuo je.
        Ja stvarno volim haydena cak i kad je pobjedio Rossia nisam bio previse nezadovoljan 2006 jer je on veliki
        radnik, i zasluzio je to.

On je meni danas podgiao gomilu pitanja po pitanju njega onim potezom. Jedno od njih je sto ce raditi ako Rossi i Preciozzi dosteluju motor iduce godine i Ducati krene u osvajanje titule. Ja mislim da ce Hayden krenuti tik iza Rossia.

Comment

Colin Edwards stays at Tech 3 Yamaha for 2011 - zvanično.

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=2857.msg170816#msg170816 date=1284922275]
            [/quote]

Nije cudna odluka ako se vec Ducati povlaci iz superbike-a al cisto sumnjam da su mu dali neke znacajnije pare za ostanak.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2857.msg170818#msg170818 date=1284922447]
              [quote author=MOTOM888 link=topic=2857.msg170816#msg170816 date=1284922275]
              [/quote]

Nije cudna odluka ako se vec Ducati povlaci iz superbike-a al cisto sumnjam da su mu dali neke znacajnije pare za ostanak.
              [/quote]

Svrha njegovog ostanka je da pomogne Kalu a kao što je opšte poznato Kolin je izvanredan "development rider" sa ogromnim iskustvom, to je prvi i pravi razlog.

Comment

I to stoji, najveci pomocnik Valentinu je bio on dok je vozio za fabriku.

Sto mislis je li bolji CruchLow ili Rea za MotoGP?

Comment

ma bzvz mi je to sa Edwardsom skroz...jako ga cenim,ali mora da prihvati da je vreme za SBK,ako ne i za penziju...treba tu otvoriti mesta novim momcima,jer je sigurno da Colin vise nista ne moze da uradi tu...
                  isto tako mislim da je vreme i za Capirexa da podje,mada mi je to stvarno tesko da kazem,jer je covek stvarno legenda...kad se setim njegovih i Rossijevih borbi u drugom delu 2006. sezone...fantasticno stvarno...

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2857.msg170825#msg170825 date=1284924043]
                    I to stoji, najveci pomocnik Valentinu je bio on dok je vozio za fabriku.

Sto mislis je li bolji CruchLow ili Rea za MotoGP?
                    [/quote]

Da, Vale je to više puta rekao. Voleo bih i Reu da vidim. Kal je agresivniji ali mislim da ga Yamaha polako sprema za 1000ccm. Rea bi čini mi se imao bolje rezultate na ovim mašinama od 800ccm zbog njegovog stila vožnje.

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=2857.msg170832#msg170832 date=1284924869]
                      ma bzvz mi je to sa Edwardsom skroz...jako ga cenim,ali mora da prihvati da je vreme za SBK,ako ne i za penziju...treba tu otvoriti mesta novim momcima,jer je sigurno da Colin vise nista ne moze da uradi tu...
                      [/quote]

Kao što rekoh Kolin nije tu da beleži neke super rezultate, to Yamaha (zvanično nije fabrički vozač ali nezvanično jeste) sigurno zna bolje od nas. Pošto Rosi odlazi ko će da razvije, tj. daje smernice i sugestije sa testova i staza za mašinu od 1000ccm, Lorenco koji nikada nije ni seo na istu ili Kolin? Veoma pametan potez Yamahe.

Comment

Rossi could miss final GPs for surgery

"I think we have to try to race at the next three races," Rossi told reporters. "Unfortunately we have Motegi in front, which is the worst track for the shoulder.

"But after we have Australia and Sepang where we have to try to race, especially because I rode in Sepang with the same bike when I was fit, so it's interesting to understand [the effect of the injury], and after Australia and Sepang we will find a decision.

"At this moment, we have just decided to go to the next three races, and after we will decide about the last two."

He said Yamaha's lack of competitiveness at Aragon had also been a factor in his poor form this weekend, with Rossi's championship-leading team-mate Jorge Lorenzo missing the podium for the first time all year as he finished fourth.

But the champion emphasised that the condition of his shoulder was now forcing set-up compromises.

"At this track, everybody had some problems with the M1, Jorge also," Rossi said. "But for me, it's is a big problem because I cannot ride like I want, and we make the setting more so I have less pain than for the best performance."

He underlined that contesting the Japanese, Malaysian and Australian races would not make his shoulder worse - "it doesn't damage when I ride the bike, it remains constant" - and suggested that Aragon had been a particularly extreme example of his problems.

"At Misano, I was fast, and it was not so bad," said Rossi. "And I am sure that our M1 will be more competitive in the next two races."

Comment

jadan rosi ove godine mu se sve slozilo kako ne treba +-*^%*
                          <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                          *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                          *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                          LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                          Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                          JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Bice njemu bolje sledece sezone.Sada lepo da zaleci ranu i bice sve u redu. @R&amp;}*
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=bice link=topic=2857.msg170847#msg170847 date=1284927975]
                              Bice njemu bolje sledece sezone.Sada lepo da zaleci ranu i bice sve u redu. @R&amp;}*
                              [/quote]

Upravo tako, a sledece godine da imamo prave ,zanimljive trke:Rosi, Pedroza, Stoner,Hejden.
                              Ocekujem borbu izmedju Dukatija i Honde, borbu za titulu.Mislim da je bilo dosta dominacije Yamahe!!!!

Comment

Ma dosao je kraj Yamahine ere.Sada nastupaju Ducati i Honda %QWT&amp;W
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X