Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

[quote author=ogre81 link=topic=2857.msg167809#msg167809 date=1284313511]
    bice kako treba da bude! ali veoma me interesuje sta i kako ce Jorge razvijati makinu za 2012 od 1000ccm!Zar nije Rossi razvio bike-od 800 ccm pa Jorge dosao zdravo za gotovo?????!!!!!
    &*%R*
    [/quote]

mislim da i Horhe je jedna "budala" koja ce razviti dobro ta makina drug ali rosi jos malo pa nestalo ali horhe ce jos dugo heheh, ali poentu je u to sta yamaha i nikada nije imala najdobri motor ali je imala dobre vozace ove neke godine hehe @%&*
    Motogp, F1, Superbike

Comment

Pa jest razvio je ali ne mora da znaci da Jorge nece razviti taj motor.Do tad ce steci jos iskustva i napredovati.Videcemo sta ce uraditi al ja mislim da ce biti jak i na 1000cc.
      sigpic

Comment

verovatno ce ga razvijati ali ono sto je rosi uradio sa jamahom i napravio sampionski motor nece mislim niko moci vise da uradi!
        <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
        *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
        *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
        JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Rosiju ce 2012. bitio poslednja sansa za titulu posto malo njih ima iskustva na 1000cc, a sledecu po meni dobija Horhe
          JUST PUNK

NO NATIONS
          NO RELIGION
          NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

2011 bi Jorge trebalo da dobije.A onda mnogo zavisi koja ekipa kakav motor razvije.Ja bi licno voleo da te hiljadarke budu kao 2006 kad su skoro sve slabije ekipe koje su imale solidnog vozaca mogle da se bore za pobedu.Setimo se Eliasa i K.Robertsa koji su i na slabijim motorima mogli da se bore za podujum.Ima ih jos naravno da ne nabrajam sad.
            sigpic

Comment

ma nema sta da nabrajas sve su to vrvne motocikliste samo neke daju sve od sebe kao sta je horhe i neke ne a zna se u danasnji zivota kako je moras se boriti ako nesta zelis tako
              Motogp, F1, Superbike

Comment

Najbolje bi bilo da ima oko 22-24 vozaca.E sad ne mogu se svi boriti za podijum jer idealno ne postoji ali da jedno 12-14 vozaca se konstantno bori za prvih 5 kao onda to bilo fenomenalno.
                sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2857.msg167841#msg167841 date=1284316574]
                  Najbolje bi bilo da ima oko 22-24 vozaca.E sad ne mogu se svi boriti za podijum jer idealno ne postoji ali da jedno 12-14 vozaca se konstantno bori za prvih 5 kao onda to bilo fenomenalno.
                  [/quote]
                  Ja bi voleo, ali sumnjam
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Mozda jednog dana opet bude nesto tako.Mozda negde oko 2015/16 posle nekoliko sezona u 1000cc
                    sigpic

Comment

Pročitao sam raspravu ko je bolji - ovaj ili onaj. Malo kasnim, ali... Prvo, izbaciti subjektivnost iz takve rasprave nije moguće. Drugo, po meni, nije tu posredi samo sudar vozača i individualnih kvaliteta, već i razlika u školama. Ti momci vože trke (manje ili više ozbiljne) od svoje 10-12 godine, neki počinju i ranije. Ko je bolji Spis ili Pedrosa (npr) zavisi i od trenutne situacije i podešavanja mašina. Moje mišljenje je da velika količina elektronike pogoduje Španskim vozačima koji su kao šinska vozila. Svi krugovi su apsolutno isti, kočenje i dodavanje gasa u metar. Takvi su Lorenco i Pedrosa, takav je Markez, Espargaro. Ko je video Lorenca da spusti levu nogu na kočenju? Sa druge strane, Rosi to radi kada je na limitu. Rosi je (delom i Dovi, Janone) neka druga škola. Više voze srcem, dok Španci voze glavom. Rosi ima tu prednost vanseriskog talenta, ali je i u obuci naučen da brzo odlučuje i da se prilagodi, što Špancima teže ide. Oni imaju ritam koji melje, ali ako nešto iskrsne, problemi. Takođe, na treću stranu bih stavio vozače tipa Hejden, Spis, čak i delom Stoner, koji vuku trag drugačije (vanevropske) škole. Tako da je pravo pitanje - ko je bolji, Lorenco ili Pedrosa, dok poređenje drugih treba da izgleda malo drugačije. E, sada, objektivnost, teško je doći do toga. Ko je najveći? Rosi, naravno. Navijam li za njega? Ne, Lorenco je moj vozač. Zašto? E, to već ne znam.

Comment

Pa ranije se moglo proceniti ko je bolji vozac jer nije bilo toliko elektronike.Moze i sad ali malo teze,mada je Lorenzo bolji od Pedrose po meni.Zasto?Pravi je fajter duze moze da okrece dobar ritam krugova,ima konstantnost i psihicki je stabilniji u kriznim momentima.Ne potcenjujem Danija ali smatram da on da bi ostvario dobar rezultat moraju sve kockice da mu se poklope a Lorenzo je dokazao da i kad mu ne ide ostvari podijum.Ne znam nekako prosto Jorge vise obecava.
                        sigpic

Comment

[quote author=3006 link=topic=2857.msg168081#msg168081 date=1284388981]
                          Pročitao sam raspravu ko je bolji - ovaj ili onaj. Malo kasnim, ali... Prvo, izbaciti subjektivnost iz takve rasprave nije moguće. Drugo, po meni, nije tu posredi samo sudar vozača i individualnih kvaliteta, već i razlika u školama. Ti momci vože trke (manje ili više ozbiljne) od svoje 10-12 godine, neki počinju i ranije. Ko je bolji Spis ili Pedrosa (npr) zavisi i od trenutne situacije i podešavanja mašina. Moje mišljenje je da velika količina elektronike pogoduje Španskim vozačima koji su kao šinska vozila. Svi krugovi su apsolutno isti, kočenje i dodavanje gasa u metar. Takvi su Lorenco i Pedrosa, takav je Markez, Espargaro. Ko je video Lorenca da spusti levu nogu na kočenju? Sa druge strane, Rosi to radi kada je na limitu. Rosi je (delom i Dovi, Janone) neka druga škola. Više voze srcem, dok Španci voze glavom. Rosi ima tu prednost vanseriskog talenta, ali je i u obuci naučen da brzo odlučuje i da se prilagodi, što Špancima teže ide. Oni imaju ritam koji melje, ali ako nešto iskrsne, problemi. Takođe, na treću stranu bih stavio vozače tipa Hejden, Spis, čak i delom Stoner, koji vuku trag drugačije (vanevropske) škole. Tako da je pravo pitanje - ko je bolji, Lorenco ili Pedrosa, dok poređenje drugih treba da izgleda malo drugačije. E, sada, objektivnost, teško je doći do toga. Ko je najveći? Rosi, naravno. Navijam li za njega? Ne, Lorenco je moj vozač. Zašto? E, to već ne znam.
                          [/quote]

Napokon neko argumentovano misljenje...
                          Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

[quote author=mirzacale link=topic=2857.msg168117#msg168117 date=1284397917]
                            [quote author=3006 link=topic=2857.msg168081#msg168081 date=1284388981]
                            [/quote]

Napokon neko argumentovano misljenje...
                            [/quote]

Bas tako.
                            Inace sto se tice objektivnosti ja sam rekao na F1 forumu da je jedino statistika objektivno merilo kvaliteta, ali su me isprozivali, zanima me sta misli ekipa ovde?

Comment

U nekim stvarima jeste ali po tome je Agostini bolji od Rossija.Ili je Hayden bolji od Pedrose i Lorenza zato sto ima titulu.
                              sigpic

Comment

Dobro, Agostini je vozio u potpuno drugim vremenima, jel on bese vozio vise kategorija od jednom?

Znas kako: ni ja ne zakljucujem na osnovu statistike ko je bolji vozac, i ja mislim da su Pedrosa i Lorenzo bolji od Haydena, ali aj mi reci koje drugo merilo vozaca postoji, a da je objektivno?

Hayden je osvojio onu titulu uz mnogo srece, mislim sta reci kad covek ima 3 pobede u karijeri, ali kad npr ni Pedrosa ni Lorenzo nikad ne bi osvojili titulu onda bi Haydena smatrali vecim vozacem.

Comment

Working...
                                X