Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

[quote author=L. Lawliet link=topic=2857.msg166367#msg166367 date=1284108858]
    off topic: L.Lawliet777 na Garenu igram soba Europe 16

Ovo je cisto forsiranje spanskih vozaca a ovaq staza sav taj ovaj. Ne znam Honda ce kidati tu ja mislim. A Valentino? Mislim da ce biti slab. Njegov motor nikad nije podesen za top brzine vec za krivine. Vidjecemo.
    [/quote]

Da, ali seti se Muđela 2004... Prvi put posle povrede mi se čini da će biti opasan. Pogledajte analizu krugova sa kraja trke u Mizanu. Lorenco verovatno nije forsirao, ali je poenta u stavu.

Biće zabavno, svakako.

Comment

Ja sam nza proslu trku svoj glas dala Pedrozi. Sada, necu da kazem @(*6sd$%
      Ocekujem ponovo jakog i brzog Pedrozu, ali isto tako mislim da ce najzad doci do borbe izmedju Rosija i Lorenca.
      Mislim da ce biti jako interesantno.

Comment

Kako izgleda kada Italijan bude treći u Italiji? Pa, napadnu vas i otkinu žiroskopsku kameru: http://plixi.com/p/43655806 Komentar suvišan.

Comment

[quote author=Srdjan Erceg link=topic=2857.msg166416#msg166416 date=1284122539]
          [quote author=L. Lawliet link=topic=2857.msg166367#msg166367 date=1284108858]
          off topic: L.Lawliet777 na Garenu igram soba Europe 16

Ovo je cisto forsiranje spanskih vozaca a ovaq staza sav taj ovaj. Ne znam Honda ce kidati tu ja mislim. A Valentino? Mislim da ce biti slab. Njegov motor nikad nije podesen za top brzine vec za krivine. Vidjecemo.
          [/quote]

Da, ali seti se Muđela 2004...
          [/quote]

Danas sam razmisljao bas o toj trci, sjecam se da je vezao bio dva 4 mjesta i vec je pocelo da se sumnja u Yamahu. Snage na pravcu znam da nije bilo na vidiku, dok je Honda kidala ako se ispravno sjecam. Prva krivina vodi Rossi cim se izaslo na pravac Biaggi ispred njega na tada Camel Hondi. Al je majstor odvezao stazu do samog kraja perfektno. Onda mi padne na pamet i 2007 kad ga je Stoner kidao na pravcima ali je Rossi sve nadoknadjivao u krivinama. Nego mislim da su se masine previse promjenile od tada. Vise kasnim kocenjima ne mozes bas puno da rijesis zar ne?

Ono jedino shto na ovoj stazi moze da ide u Rossijevu korist jesu dugacke/brze krivine i mislim da ce to biti presudno za njegovu trku. Top speed mislim i dalje da honda ima prejak agregat za ovu stazu. Boze pitam se koliko su i Honda i Spanci platili da bude bas ova staza od svih staza u Spaniji
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Sta bi publika uradila da je Rossi pobijedio... a uplasila sam se za njega kad su ga opkolili sa svih strana $%&RQa jos samo i da ga povrijede, ne daj boze
            xaxaxaxa Pedrosa samo 158cm, 10cm nizi od mene...
            ma sjajan je Pedrosa &8@^J

Comment

Jedna od najnovijih i najbolje opremljenih staza u Španiji zamenjuje Balatonring u MotoGP-u, dok će u WSBK seriji zameniti Kyalami.

Nastavlja se invazija španskih staza u najvećim takmičarskim serijama na asfaltu, u kojoj nije malu ulogu odigrala činjenica da se mađarska lokacija, Balatonring nije završila u predviđenom roku, zapisanom u takmičarskom kalendaru. Staza Aragon, koja je uskočila, je relativno mala španska staza, ali se već veoma priprema za okršaje...

... i organizatori po svemu sudeći rade na tome, da ako su već jednom nogom zagazili u biznis, onda da i zagaze i sa drugom. Najnovija vest je ta, da će Motorland od 2011-e udomaćiti i Superbike, pošto je ustanova potpisala trogodišnji ugovor sa vlasnikom prava serije, sa Infront Motosportom.

Nova španska lokacija će na proleće dočekati cirkus i biće zamena južno afričkom Kyalamiju. To još nije jednosmisleno, da li će naredne godine staza biti domaćin i SBK-u i MotoGP-u, naime Aragon je zakonski „rezervna staza“ na osnovu petogodišnjeg ugovora, koji su potpisali sa Dornom. Međunarodna štampa je došla do konsenzusa po pitanju, ukoliko se Balatonring završi i Ezpeleta bude raspoložen, onda će ove godine po prvi i poslednji put pojaviti prototipovi na zamenskom ringu.

Koliko su Spanci "platili" da dobiju i cetvrtu stazu za motogp, u jednoj sezoni, nisam sigurna. Ne mnogo, posto je presudnu rec dala Dorna, bar tako pisu neki mediji!!!!

Comment

ne znam ljudi,al ja nisam bas toliko uveren da je Honda + dugacak pravac = pobeda...mislim Dani je pobedio u Mizanu koji nema preterano dugacak pravac,"lose" vozio Katalunju...i sjajno vozio Lagunu(do pada)... tako da mislim da ta Honda nece biti presudna...i da ako pobedi, pobedu mozemo pripisati Daniju...naravno da verujem da su u Hondi sredili te probleme...ali mislim da je u ovom trenutku Dani taj koji im donosi pobede,a ne motor...
                volim Danija i drago mi je sto je u poslednje vreme pokazao zube Lorenzu i ostatku karavana,ali isto tako mislim da je vrlo moguce da je ovo samo period sjajne forme,sto se iskreno nadam da nije,jer je stvarno potreban neki vozac koji ce u buducnosti zaustaviti Lorenza...
                samo prvo da 2011 ili mozda pre 2012 to uravi Valentino l5'%9

nadam se zanimljivoj trci...mada sam sad vec siguran da cemo zanimljive trke gledati samo u Moto2 i 125cc

Espargaro razocarao u Mizanu. E dobro sad,jeste razocarao,al vidi se da nema brzinu,tako da do kraja sezone ocekujem Marquez - Terol i ponegde samo Pol...al Bradley nikako! Jednostavno ne smes da budes toliko brz celog vikenda i onda toliko lose vozis trku,jednostavno ne...

Sto se tice Moto2, ISKRENO SE NADAM da ce se sreca konacno okrenuti Andrei jer ovo je sad stvarno vec strasno(Zanimljivost: Jel ste videli nakon onoga sto se desilo Andrei,odakle je Lorenzo startovao h5g6k8 - jedno metar iza one linije sto oznacava njegovu poziciju)

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=2857.msg166883#msg166883 date=1284200977]
                  (Zanimljivost: Jel ste videli nakon onoga sto se desilo Andrei,odakle je Lorenzo startovao h5g6k8 - jedno metar iza one linije sto oznacava njegovu poziciju)
                  [/quote]

Nisam to primetio, ali znas kako: ako krenes ranije nije bitno da li si na liniji ili 5 metara iza nje, u svakom slucaju ti sledi kazna. Tako da ne verujem da je Lorenzo to uradio zbog Iannoneovog incidenta.

Comment

Slazem se sa tobom, da nije Honda ta koja je omogucila pobedu Pedroze. Odnosno, nije samo ona zasluzna.
                    Za pobedu je potrebno da se spoje dva kljucna faktoraobar motor i odlican vozac.TO se i dogodilo.
                    Honda odlicno funkcionise, a Dani je, izgleda, prevazisao krizu i zato je tako opasan. Nadam se da ce takav biti do kraja sampionata.
                    Samo takvim voznjama se moze staviti do znanja Lorencu da nije odjednom postao nedodirljiv. A on je vec poceo u to da veruje.
                    Sada je tu i Rosi, gotovo da je opet u punoj formi i bice stvarno zabavno. Jer do skoro su trke najjace klase bile uzasno dosadne.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2857.msg166887#msg166887 date=1284202717]
                      Slazem se sa tobom, da nije Honda ta koja je omogucila pobedu Pedroze. Odnosno, nije samo ona zasluzna.
                      Za pobedu je potrebno da se spoje dva kljucna faktoraobar motor i odlican vozac.TO se i dogodilo.
                      Honda odlicno funkcionise, a Dani je, izgleda, prevazisao krizu i zato je tako opasan. Nadam se da ce takav biti do kraja sampionata.
                      Samo takvim voznjama se moze staviti do znanja Lorencu da nije odjednom postao nedodirljiv. A on je vec poceo u to da veruje.
                      Sada je tu i Rosi, gotovo da je opet u punoj formi i bice stvarno zabavno. Jer do skoro su trke najjace klase bile uzasno dosadne.
                      [/quote]
                      Ja bi pre rekao odlican motor i dobar vozac nego kao sto si ti rekla.
                      JUST PUNK

NO NATIONS
                      NO RELIGION
                      NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Zavisi, mislim od toga koliko je neko dobar vozac.
                        Znam neke dobre vozace, ali bas dobre, ali cisto sumnjam da bi bilo sta uradili i sa najboljim motorom na svetu @(*6sd$%

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2857.msg166898#msg166898 date=1284204774]
                          Zavisi, mislim od toga koliko je neko dobar vozac.
                          Znam neke dobre vozace, ali bas dobre, ali cisto sumnjam da bi bilo sta uradili i sa najboljim motorom na svetu @(*6sd$%
                          [/quote]
                          To da ali u Moto gp ima bar 5 boljih vozaca od Pedrose
                          JUST PUNK

NO NATIONS
                          NO RELIGION
                          NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

ne smes biti toliko subjektivan!!! jednostavno ne smes!!!!! Ne postoji 5 vozaca boljih od Pedrose i to je cinjenica!
                            NE VOLIS Pedrosu,bolje reci mrzis Perdrosu,ali jednostavno ne smes tako nesto da izjavis...
                            ni ja ne mirisem Lorenza pa lepo priznajem sve sto je postigao ove sezone...

Comment

Ovih dana smo imali mnogo problema sa, da tako kazem, nerazumevanjem sustine foruma od strane nekih clanova.
                              Ovde smo da bi zajednicki ragovarali o ovom sportu, druzili se i ponesto novo naucili.
                              Svako ima pravo na svoje misljenje, ali ga treba i obrazloziti nekim cinjenicama.
                              I ja bas nesto nisam "luda" za Lorencom, ali priznajem da je odlican vozac i da je ove sezone bio nezaustavljiv.
                              Pedroza je isto tako sjajan, ne vidim neku bitnu razliku izmedju njih dvojice, osim sto je Lorenco na vreme shvatio svoje slabosti i potrudio se da ih ispravi.

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=2857.msg166904#msg166904 date=1284208582]
                                ne smes biti toliko subjektivan!!! jednostavno ne smes!!!!! Ne postoji 5 vozaca boljih od Pedrose i to je cinjenica!
                                NE VOLIS Pedrosu,bolje reci mrzis Perdrosu,ali jednostavno ne smes tako nesto da izjavis...
                                ni ja ne mirisem Lorenza pa lepo priznajem sve sto je postigao ove sezone...
                                [/quote]
                                Po meni ova petorica su bolji od Pedrose:
                                Rosi
                                Lorenzo
                                Spis
                                Stoner
                                Heyden
                                JUST PUNK

NO NATIONS
                                NO RELIGION
                                NO AUTHORITY

And most of all PEACE