Kad smo prilazili na 2p zaostatka ili u 2 navrata cak +1, mi smo kao pogubljeni bili. Oni su u oba ta navrata masili po 2-3x i mi smo imali priliku da se odlepimo na 2 poseda, a to su nam bili najgori napadi, cesto bez suta. Bobi za 2min uspeo da +1 pretvorio u - 10, tehnicka, 3 faula i 2 izgubljenje. Iz 2 tehnicke smo primili 10poena. One otvorene trojke u prvom isto. Jokic da 15ak u prvom posle sutne 2x u drugom. Bogdan mu sedi 10min na klupi u trecoj dok je egal :ranting:. Bjelica uzasan. Guduric isto. Kalina je falio po meni bas. Za kraj ovo je bas bas poraz Djordjevica, nista nije naucio protiv Spanije i i finala EP i pokazuje da je imao dosta srece i da je daleko od strasnog strucnjaka. Sramota je sa ovim timom ne uci u SF. Igraju mu Bircevic i bradonja flegmaticni, a ne mogu u Nigeriji da igraju. Covek nijednu izmenu nije pogodio. Podnesi ostavku Sale.
I ono sto me posle meca najvise iznerviralo je izjava Raduljice. Bjelica je bar kao covek rekao igrao sam uzas ceo turnir, da ne citiram zbog recnika, a bradonja odvratni u smislu, "steta? sto steta?! Idemo kuci, lepo je bilo, to je igra za nas" ceo komentar je bio najblaze receno u fazonu boli me uvo. Pa sta ti decko trazis tu, imaj malo obraza, niti igras profesionalno kosarku vec duze vreme, pa da igracki zasluzis, niti gines niti te briga, niti bodris saigrace, a jos si kapiten. On igra startnu o boze vezara raspala.
I ono sto me posle meca najvise iznerviralo je izjava Raduljice. Bjelica je bar kao covek rekao igrao sam uzas ceo turnir, da ne citiram zbog recnika, a bradonja odvratni u smislu, "steta? sto steta?! Idemo kuci, lepo je bilo, to je igra za nas" ceo komentar je bio najblaze receno u fazonu boli me uvo. Pa sta ti decko trazis tu, imaj malo obraza, niti igras profesionalno kosarku vec duze vreme, pa da igracki zasluzis, niti gines niti te briga, niti bodris saigrace, a jos si kapiten. On igra startnu o boze vezara raspala.
Comment