Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za Euro 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Indigo View Post
    Dal si ti retardiran? Orobio nas za milione zbog jebenog retarda Karadzica i njegovog pametovanja...
    I bas mi je drago sto trebaju da mu plate 2 miliona...
    Tole je odradio neverovatan posao od kada je na funkciji nema sta, postavio mutavca za selektora kojim je lako manipulisati, samim tim, sastavi ekipu, proda igrace uzme lovu i bole ga..... A da ne govorim o nasoj ligi...
    hahahahhahaha,pa svaki iole pametniji trener bi sa ovakvom ekipom napravio cudo, a Antic je samo to.I pored toga sto nemamo neke kreativce,cudo bi napravio. Antic se kleo se u patriotizam, vracanje publike na stadion,popravljanje imidza repke a ovamo rrrrrrrrrrrrrrrkk,noz u ledja sa novim ugovorom za koji je celu drzavu bolelo uvo jer smo se,vidi supeha plasirali na SP i niko nije obracao paznju.I onda kad nismo prosli grupu onda smo se vratili u stvarnost i videli da ima nenormalno jak ugovor.Onda sledi klasicne srpske stvari gde sa jedne strane veliki patriota Antic trazi svaki dinar,a sa druge strane Karadzic pokusava da da glumi Sterna i da ponistava ugovore.Komedija je to velika.Onda se pojavi Pizon koji eto covek kome samo ovca fali da bude profesionalni cobanin sa Prokletija.A veliki patriota je otisao u Spaniju gde ga ljudi cene,uzeo par miliona od nas i dolazice u Srbiju isto koliko i Karadjordjevici.

Comment

• Valjda ovako?

1. Croatia 33,478
      2. Portugal 31,910
      3. Czech Republic 28,148
      4. Turkey 27,836
      5. Republic of Ireland 27,268
      sigpic

Comment

• Фудбал воде паметни а гледају луди

cтape cpпcкe народнe мудрости шалe поcкoчице доcкoчице и тaкoтo
        ay нoвoм cпopcкoм pyxy бeceду зaвac
        вaш oмиљeти cпopcки peмпopтep
        aизa жeнe иcтo
        тутa бугapин
        Last edited by tuta bugarin; 11-10-11, 22:49.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Valjda ovako?

1. Croatia 33,478
          2. Portugal 31,910
          3. Czech Republic 28,148
          4. Turkey 27,836
          5. Republic of Ireland 27,268
          Vidi sta pise ovdje
          http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011

Comment

• Ovo je sa Uefe,e sad zadnji update je uradjen prije cetiri dana
            http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1_DOWNLOAD.pdf

Ajmo Cesi samo dodjite
            Last edited by Vladan; 11-10-11, 22:28.
            sigpic

Comment

• Code:
              [COLOR="#008000"][B]Portugal                  32406
              Croatia                   32348
              Ireland                   27799
              Bosnia and Herzegovina    27663[/B][/COLOR]
              [COLOR="#0000FF"][B]Czech Republic            27124
              Turkey                    27006
              Montenegro                23019
              Estonia                   20354[/B][/COLOR]
              Evo liste, nosioci ste

Comment

• U pa to je jos bolje,ajmo Irci
                sigpic

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                  Code:
                  [COLOR="#008000"][B]Portugal                  32406
                  Croatia                   32348
                  Ireland                   27799
                  Bosnia and Herzegovina    27663[/B][/COLOR]
                  [COLOR="#0000FF"][B]Czech Republic            27124
                  Turkey                    27006
                  Montenegro                23019
                  Estonia                   20354[/B][/COLOR]
                  Evo liste, nosioci ste
                  ocu HRVATSKU! ;)

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                  sigpic

Comment

• Meni samo Portugal ne odgovara od svi repki,tako sad kad smo nosioci odmah mi je lakse.

Comment

• Dusane ako je ovo tacno za mustuluka si!

Comment

• Prvo da kazem,nevjerovatno sam ponosan na igrace,kakve partija i najbolje europske reprezentacije se ne bi postidile onakve igre.Treba docekati da Francuzi slave bod protiv Bosne u Parizu.

A onda kao sto je i Susic rekao,radije cemo kroz baraz proci nego ovako sramotno proci kao Francuzi.Prekrsaj izvan 16 metara,sudija metar stoji pored prekrsaja i penal svira.Popisam se ja na ovu UEFU kad prvo guraju ih protiv Iraca a onda protiv nas,da nije sviran penal ne bi oni dali go jos za 1000 godina.Prepotentna stoka,a onaj Rami nek moli Boga da vise nikad ne bude igrao protiv Dzeke.

Nadam se u cetvrtak da cemo imati malo srece i zaobici Portugala,ali i ako dodje Portugal nema veze ovi momci su pokazali kako se igra za drzavu i da niko nije nepobjediv.Navijacima 10+ za navijanje,nadglasali su Francuze.

Hvala Hasagicu,Mujdzi,Spahicu,Papcu,Pandzi,Rahimicu,Medu njaninu,Misimovicu,Pjanicu,Lulicu,Dzeki,Begovicu,Z ahirovicu,Maleticu i svim ostalim igracima na ovom veceras.PONOSNI SMO NA VAS!
                        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ko izvuce Turke ima minimalne sanse za prolaz, sad tek majstor Hidink krece sa svojom taktikom.
                          sigpic

Comment

• Jebeni car...
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• A sta je bilo sa Zoranom Sukom.Zadnje sto je rekao bilo je kako mu smetaju francuski novnari. I polsije se nije javljo. Da nije odlucio SUko da to sam rijesi

Comment

• Eh , zavrsi se i ovo .

Jebi ga , bili smo bolji , ali smijesni penal nas je dotukao , no nema veze , idemo dalje .

Ramia koliko god cijenio i koliko god smatrao da je dobar igrac veceras je bio bas ponizen s Dzeksonove strane , kao i ostali , ali on pogotovo , jer se nije odvajao od Edina .

Valjda cemo izbjeci taj Portugal , a od ostalih ko dodje , dodje .

Hvala vam momci !
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X