Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za Euro 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nemci u grupi A skor 10 0 0 gol razlika 34:7. Prosecno dali golova na mecu 3,4, primili 0,7

Comment

• Da li mi moze neko reci ko ce biti nosioci u barazu?

Hrvatska,Irska,Portugal i ?

Comment

• Originally posted by Duka View Post
        sta reci uopste!Veze,ali veze nemaju,nista tu nema za reci!ali kao najupechatljivije je izjava Pizona....to j e toliko sramotno da zelim da ga nema,ili da se bar dobro isprebija glupak!Najveci glupander u istoriji covjecanstva!
        Sta je to rekao?

EDIT: Ja mislim da su nosici Hrvatska,Turska,Ceska i Portugal

Comment

• Mislim isto da je vreme da Stanojevic sedne na klupu Srbije , dokazao se kao trener U-21 , dokazao se u Partizanu (izuzev Samroka) i mislim da je njegovo vreme sada da preuzme kormilo
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ja ne znam svaka sledeca generacija ce imate druge krivce.Sada je Tole,sutra ce biti neko drugi.To nikad necemo moci da promenimo.
            Shvatite,Antic je napravio ogroman uspeh time sto nas je odveo na SP direktno!

Sam ulazak u neko takmicenje SP ili EP je za nas ogroman uspeh,nasa stvarnost!

Miko ne pisi gluposti,koji Stanojevic,nema on dovoljno autoriteta da obuzda nase zvezdice.
            Nema nama pomoci.
            CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Originally posted by Miko View Post
              Mislim isto da je vreme da Stanojevic sedne na klupu Srbije , dokazao se kao trener U-21 , dokazao se u Partizanu (izuzev Samroka) i mislim da je njegovo vreme sada da preuzme kormilo
              Da, covek koji gubi od Samroka treba da preuzme kormilo svakako

Comment

• Ma bre ugledajte se na Crnogorce malo
                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by hamza_TM87 View Post
                  Sta je to rekao?

EDIT: Ja mislim da su nosici Hrvatska,Turska,Ceska i Portugal
                  sramota me jbt i da napisem kako se pravdao..

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                  sigpic

Comment

• http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011 Po ovoj listi mi nosioci ?

Comment

• Dosta bre vise!

Jos jedno vredjanje, smaranje, spamovanje, bespotrebno psovanje i ban sledi. To sto odredjena grupa ljudi ne zna sta znaci rec patriotizam i nije dovoljno dobra u onom sto rade ne znaci da svi ovde treba da skrnavite. Ako ne mozete normalno da komunicirate, onda ni necete a tema ide pod kljuc. Tele, Zonpi i ekipa nerviraju sve ali mozemo makar biti normalni. Mislim da sam bio jasan.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by hamza_TM87 View Post
                        Sad sam skroz zbunjen i po svjetskoj smo onda nosioci?

Comment

• Nema nista od nas.Imali smo nekada 10 puta jacu reprezentaciju pa smo se stalno brukali,osim 90. kada smo jedini put uradili nesto... Ali sto se buducnosti tice,nje nema.Imacemo mi uvek talenata,po kojeg zapazenog igraca u stranim ligama ali kao repka nikad nista.

p.s. Svaka cast Nemcima(doduse naturalizovanim),neverovatni su!A jos vise Crnoj Gori!
                          Last edited by milanche; 11-10-11, 22:23.

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                            Sad sam skroz zbunjen i po svjetskoj smo onda nosioci?
                            Ako smo nosioci mozemo izvuci Cesku,Tursku,CG i Estoniju od kojih smo objektivno jaci!

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                              Mislim isto da je vreme da Stanojevic sedne na klupu Srbije , dokazao se kao trener U-21 , dokazao se u Partizanu (izuzev Samroka) i mislim da je njegovo vreme sada da preuzme kormilo
                              Dokazani strucnjak nema sta, ja sam za to ipak da damo sansu Miletu Radovicu, strasan trener i strateg, prosle godine je uspeo da Kabel uvede u visu ligu a pre toga je trenirao Prnjavor...
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Znači treće uzastopno Evropsko prvenstvo, na koje ne idemo?
                                Pa i to treba umeti.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X