Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za Euro 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Miko

Pantelic je nekako najsimpaticniji za pljuvanje, ima tu facu. Drugo, jos mi sladje da ga pljujem kad se setim kad sam ga video iz nekog raspalog autobusa kad smo isli na regrutaciju a on covek opusteno x6, pa kad ga vidim kako divno igra fudbal, pitam se sto i ja nisam trenirao fudbal kao mali, ne znam nista ko tele, trudicu se, gurace me i vozicu isto x6, doduse bicu malo lepsi od njega!

Drugo sve to treba izbaciti iz reprezentacije i dovesti neke apsolutno nepoznate igrace, ako nista bar ce da ginu na terenu da se cuje za njih, bar to, ovi ni to.

Trece, kakve veze ima sto je bio najbolji danas u celoj grupi kretivnih fudbalera, je l' treba da dobije cokoladu, sto je najmanje los bio?

Prvo pravog trenera treba da imamo, a ne ko tu cisto stoji i stavlja ljude da igraju kako mu se kaze. Previse smo mi korumpirani da bi kod nas fudbal zasijao.

A sto najgore, ljudi se apsolutno ne trude, sutra ce opet neka ekipa koja je do juce zivela od pecanja u Amazonu da dodje i da nas odvali, pazi sta ti kazem!

Comment

• Nabijem na kura. Platinija i ovog glupog sudiju,mrs u PM ,jebem ti sve usta.Tuga

Comment

• A vala i igraci,pa i da ih konj vodi(mada i nema neke razlike izmedju konja i Pizona)opet moraju da daju sve od sebe,pa bore se za svoju drzavu jbt...Ovo je sramota. Bruka,bruka...
        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
          Osecam gadjenje, odvratan pristup igri, ovo kao da je bila neka egzibicija...
          Da nije tragicno bilo bi smesno...
          Toleta i ovo Tele u 3 pm, u Severnu Rodeziju pa nek tamo one divljake uce fudbalu...
          JBT prejadno, za taj dres treba da se gine a ne ponasanje kao da te boli ona stvar...

Ovo nije realnost sto rece ovaj tutumrak od komentatora, mi ne da mozemo nego moramo ovakve reprezentacije da jedemo za uzinu, a ne ovako kukavicki i oprezno, celom stabu otkaz i u pm....

EDIT: Cleo, jer se ti salis, zar nisu rekli da ne moze igrati za nas....
          Moze igrati koliko ja znam i reci ima li neko da je bolji od Clea ? Nema ... Nemamo napadaca i to je cinjenica
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
            Stojkovic-Ivanovic-Subotic-Vidic-Kolarov-Kuzmanovic-Kacar-Krasic-Tosic-Cleo-Sulejmani
            Ovo je tim koji bi nesto i napravio uz normalnog trenera , svi ostali mogu da se slikaju
            Nece da moze batice, Cleo ne moze da nastupa za nas, jer nije bio 5 godina u nasoj zemlji.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Да ремизирам још једном

За голмана бих ставио Стојковића, измене да му буду Ђуричић и Бркић.
              Ми одбрану имамо одличну и за то не треба да бринемо. Само треба један тренер да укомбинује њих и да има ауторитет да им се дере, да се мало уозбиље. Средина, Тадић, Качар, Кузмановић и Сулејмани. И у нападу Катаи и Којић
              Рајевац или Антић на клупи.
              Arise, Serbia!
              You fell asleep long ago,
              And have lain in the dark.
              Now wake up
              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Jebem ti zivot,ruznog skota i jos ruznijeg (Kur)Platinija i sve!

Comment

• Igračima sam u svlačionici rekao da su hteli, da su pokušali...

Comment

• Dal ste bre vi retardirani,pa koji Antic???Taj isti Antic nas je orobio za milione i vi bi da ga vratite???

Comment

• Jaoj,sta vam je..Pa mi cemo uvek ovakvi biti u fudbalu,dali stvarno mislite da cemo ikad nesto uraditi?
                      Pa mi smo svaku znacajnu utakmicu uzgubili..Australija 1-2,Slovenija 0-1..
                      A da ne pricam Estonija,Azerbejdzan,Kazakshtan,Jermenija..

Nikada u fudbalu necemo biti sila,to da vam bude jasno.
                      CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Originally posted by Drazen 3 View Post
                        Dal ste bre vi retardirani,pa koji Antic???Taj isti Antic nas je orobio za milione i vi bi da ga vratite???
                        Ma neka ostane Pizon.Taj Antic je i zasluzio svaki dinar!
                        Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                          Stojkovic-Ivanovic-Subotic-Vidic-Kolarov-Kuzmanovic-Kacar-Krasic-Tosic-Cleo-Sulejmani
                          Ovo je tim koji bi nesto i napravio uz normalnog trenera , svi ostali mogu da se slikaju
                          Ma kakav Krasic i Kacar,1. ne moze da predibla ni kosilicu za travu a ovaj drugi ne znam dal u opste jos i igra fudbal? Kleo nema pravo da igra za Srbiju...

Comment

• Originally posted by Drazen 3 View Post
                            Dal ste bre vi retardirani,pa koji Antic???Taj isti Antic nas je orobio za milione i vi bi da ga vratite???
                            Dal si ti retardiran? Orobio nas za milione zbog jebenog retarda Karadzica i njegovog pametovanja...
                            I bas mi je drago sto trebaju da mu plate 2 miliona...
                            Tole je odradio neverovatan posao od kada je na funkciji nema sta, postavio mutavca za selektora kojim je lako manipulisati, samim tim, sastavi ekipu, proda igrace uzme lovu i bole ga..... A da ne govorim o nasoj ligi...
                            There's something wrong with me chemically
                            Something wrong with me inherently
                            The wrong mix in the wrong genes
                            I reached the wrong ends by the wrong means
                            It was the wrong plan
                            In the wrong hands
                            With the wrong theory for the wrong man
                            The wrong lies, on the wrong vibes
                            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ja mislim da je nama pre svega sudija kriv , svirao nam je samo 1 penal
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• sta reci uopste!Veze,ali veze nemaju,nista tu nema za reci!ali kao najupechatljivije je izjava Pizona....to j e toliko sramotno da zelim da ga nema,ili da se bar dobro isprebija glupak!Najveci glupander u istoriji covjecanstva!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X