Gledao brate, ne znam ima li neko da ga nije gledao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vidim ja ovde bila rasprava o planini Broubek hahahahah
Slazem se sa @majabl, nije to toliko los film...verovatno mnogi misle da je to samo prica o dva homica u akciji, ali bas naprotiv. Ja sam ga gledao iskljucivo zbog Lia koji je sjajan reziser. Dobio je oskara za ovo, doduse tu je gej lobi imao velikog udela.
Vladane ako hoces pravu dramu, (do duse ne ljubavnu) evo filma koji je jedan od najboljih van engleskog govornog podrucja poslednjih godina. Ja sam ga gledao u jednom dahu.
Incendies http://www.imdb.com/title/tt1255953/?ref_=sr_2Last edited by Heartbreak; 26-01-13, 17:17.sigpic
Comment
-
Da li da trošim svoje dragoceno vreme i gledam "Ustaničku"?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Glavni utisak.... ton...
Nisam ni mogla čestito da se uključim u fabulu radnje ... još ne vidoh kraj....
Najviše sam htela da ga gledam zbog Uliksa.
Mislim da ga drugi put neću gledati.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Rade je izgleda non-stop bio pijan tokom snimanja, jedva ga razumem sta prica (nekad ne znam uopste sta mrmlja). Jednom recju - ocajno !Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Gandalf View PostRade je izgleda non-stop bio pijan tokom snimanja, jedva ga razumem sta prica (nekad ne znam uopste sta mrmlja). Jednom recju - ocajno !
Odmah posle Koriolan na RTSu. Meni se svideo, iako sam imao odbojnost da ga gledam ranije. Odlicna gluma, pre svega Fajnsa!
7.5/10 - http://www.imdb.com/title/tt1372686/?ref_=sr_1
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View Post
Vladane ako hoces pravu dramu, (do duse ne ljubavnu) evo filma koji je jedan od najboljih van engleskog govornog podrucja poslednjih godina. Ja sam ga gledao u jednom dahu.
Incendies http://www.imdb.com/title/tt1255953/?ref_=sr_2sigpic
Comment
-
"Film Krugovi reditelja Srdana Golubovića, koji je inspirisan herojskim činom Srđana Aleksića premijerno je prikazan na Sandens festivalu u SAD i odmah je osvojio specijalnu nagradu žirija prestižnog Sandens festivala. Producentkinja Jelena Mitrović je pre odlaska na ovaj prestižni festival, istakla da je ponosna što su Krugovi prvi fim iz jugoistočne Evrope, koji je ikada ušao u zvaničnu selekciju Sandensa.
Glumačku ekipu filma predvode Vuk Kostić, Nebojša Glogovac, Aleksandar Berček, Leon Lučev, Hristina Popović, Nikola Rakočević i Boris Isaković, a ostvarenje će posle svetske premijere u Americi, evropsko premijerno prikazivanje imati na berlinskom festivalu.
Publika u Srbiji Krugove će ga prvi put videti na Festu 23. februara."
Ovo bas obecava
sigpic
Comment
Comment