Ma ja prvi cenim Kubrika vise nego bilo kojeg drugog reditelja, omiljen mi je, odgledao sam sva njegova dela i naravno da se ne moze porediti ovaj film sa Clockwork orange, ali mi je soundtrack bio kao da ga je on birao a i par scena me je podsetilo na njegov stil
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by prskaj View Posthttp://www.imdb.com/title/tt1172570/ sjajan film. Tom Hardy je fantastican, veoma upecatljiv. Bas ga gotivim. Soundtrack je pun pogodak, bas me podseca na Kjubrika. Uostalom sve savrseno govori ovaj quote:
A clockwork orange for the 21st century
Steta sto Hardy ne krene da radi malo ozbiljnije uloge mislim da bas ima potencijala. Veoma predan glumac
Tom Hardi ljudina kada vidis kakve uloge ima... ps: radi pobesnolog maksa
Lawless to nije ozbiljnije?! Dark Night rises?! Warrior? Tinker tailor solider spy?! Inception?
ps2: ko nije gledao Bronsona jos ujutru da ga skine i odgledaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Originally posted by Uros94 View PostНека брате, само га ти скидај и гледај.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostLawless to nije ozbiljnije?! Dark Night rises?! Warrior? Tinker tailor solider spy?! Inception?
Tesko da ces u Betmen filmovima imati materijala za oskara.Cak i u ovim Nolanovim. To je jedino legenda Heath uspeo.
Warrior mi se svideo al tu je objasnio Nik Nolti dok su ova dvojica bila ok ali nista vise od toga, mislim takve su im uloge bile.
TTSS nisam gledao
Inception mi se svideo ali to je meni cistokrvna akcija, gluma je tu u drugom planu
Jesu ovo relativno ozbiljni filmovi, ali mislio sam na ozbiljnost tipa The Deer Hunter, Dances with wolves, One flew over the cockoo's nest - gde ce doci do izrazaja njegova gluma kao u Bronsonu. Al dobro ima jos vremena mlad je, ne mora nigde da zuri.
Mad Max ne znam na sta ce da lici a vidm da radi i Splinter Cell to ne moze biti dobro, al bogami ovo obecava http://www.imdb.com/title/tt2420740/It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Odgledao Djanga. Najbolji Tarantinov film svih vremena. Mada sam i ja slabiji na vesterne
Odlicna ideja, dobra prica, vrhunska gluma koju prati strasna muzika. Moram priznati da mi se bas svidja kako rep zvuci u vesternu.
Naravno da ima precerane i nerealne pucacicne, haos sto rade pistolji, kao djule da izbacaju umjesto metkova ali nista neobicno kad je Tarantino u pitanju.
Nekoliko odlicnih fora. Volc objasnio ali jedan jos vise. Dzekson, brutalna transformacija.sigpic
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostLawless treba da gledam.
Tesko da ces u Betmen filmovima imati materijala za oskara.Cak i u ovim Nolanovim. To je jedino legenda Heath uspeo.
Warrior mi se svideo al tu je objasnio Nik Nolti dok su ova dvojica bila ok ali nista vise od toga, mislim takve su im uloge bile.
TTSS nisam gledao
Inception mi se svideo ali to je meni cistokrvna akcija, gluma je tu u drugom planu
Jesu ovo relativno ozbiljni filmovi, ali mislio sam na ozbiljnost tipa The Deer Hunter, Dances with wolves, One flew over the cockoo's nest - gde ce doci do izrazaja njegova gluma kao u Bronsonu. Al dobro ima jos vremena mlad je, ne mora nigde da zuri.
Mad Max ne znam na sta ce da lici a vidm da radi i Splinter Cell to ne moze biti dobro, al bogami ovo obecava http://www.imdb.com/title/tt2420740/
ps: prevelika ozbiljnostOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostZa sada sam odgledao 3 filma koja su nominovana za oskara, a i ostalih pet cu uskoro. Odmah mogu da kazem da je za mene Life of Pi najbolji.
Fenomenalan film. Zaista sam odusevljen
ja nikako da se nakanim da gledam "Amour" (tek sam sad nasao dobar snimak) "Jadnike" i "Zero Dark Thirty"...moracu sto pre, pa da kompletiram ove nominovane.sigpic
Comment
Comment