Lakostice, Tom Kruz biznismen, maco men, odjednom se seti da treba da voli, pa srece neku devojku, pa bla bla bla, ne secam se tacno, bio sam naduvan i posle pola sata smo ga promenili, zaista gej film, gej skoro kao Danijel Pavlovic.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by asprilja View PostLakostice, Tom Kruz biznismen, maco men, odjednom se seti da treba da voli, pa srece neku devojku, pa bla bla bla, ne secam se tacno, bio sam naduvan i posle pola sata smo ga promenili, zaista gej film, gej skoro kao Danijel Pavlovic.
Bas je los film... Jbg, ne zna vise ni Vujadin sta je dobro a sta nijeEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Asprilja dobro se secam da si TRAZIO gej limunadicu! Nemoj sad da izvrtim strane pa da ti linkujem dokaz Bila je neka prica preporucite mi film da gledam SA DEVOJKOM, zna se kakve tematike se gledaju sa novopecenom devojkom, znaci tebra iskljucivo gej limunadice.....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostKoji je film u pitanju, zivo me interesuje? Ako je Vladanova preporuka, ne moze biti totalno los. Moze da bude prosecan kao neki koje mi je slao, ali los nema sanse. Potpisujem
Trebalo bi da je "The firm"
http://www.imdb.com/title/tt0106918/
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostPa pretpostavljam da je mislila na efekte i desavanja jer to je sinonim za sf. Prica iz tog filma je unikatna. Kad mi je ortak preporucio taj film i kad sam video da je sf smorio sam se, jer ne volim sf filmove ali prevario sam se.
I, je l` ti se svidja film?
Originally posted by asprilja View PostLakostice, Tom Kruz biznismen, maco men, odjednom se seti da treba da voli, pa srece neku devojku, pa bla bla bla, ne secam se tacno, bio sam naduvan i posle pola sata smo ga promenili, zaista gej film, gej skoro kao Danijel Pavlovic.
A Ivan se bre samo vadi, nema on pojma koji film, samo da nije on Njegova preporuka je bila najgora u svakom slucaju
Comment
-
Ne Drimi, trazio sam neki film da gledam sa devojkom, samo da ne bude gej limunadicam, izvrti strane. Lakosti sam trazio, ona razume moj filmski neukus, skinuo sam 2,3 njena filma i jos neka 2,3 na random sto su preporucili i posle sam zaboravio ko je sta preporucio, a sramota me bilo pred devojkom da ulazim na forum i pustio taj neki i bas je bila bedicaCuj prvi maj
Comment
-
Mystic river i 7 sam gledala, nisam Black Swan.
Evo sad cekam da se skine Goodfellas, sljedeci bi trebalo da bude neki od Altlostinih, ali ne mogu da nadjem normalan torent, ovi koje sam nasla nece ni za 10 dana.
Ako ne, bice Black Swan.
Hvala. ;)
A i ti Asprilja, od svih filmova koje smo ti predlozili nasao taj gledati.
Comment
-
http://www.imdb.com/news/ni23928451/
posle ovoga mi se FOX samo tako zgadio , treba ih zatvoriti samo tako , 3 serije mi unistiseSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ne znam ,meni je serija odlicna , za Housae se znalo ali mi krivo Alcatraza jer ce sada odraditi ovu sezonu cisto samo da prodje i onda kraj , glupost ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment