Originally posted by M_G_S
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Skinuo sam neke filmove sto ste preporucili da gledam sa devojkom. Pustio sam jedan i ono je katastrofica. Ne secam se cija je preporuka da li Vladanova ili od Ivana Pipera, ne znam ni kako se zove film u drugom kompu mi je ali onaj film je vise gej od Danijela Alibabica.Last edited by asprilja; 05-03-12, 23:14.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostSkinuo sam neke filmove sto ste preporucili da gledam sa devojkom. Pustio sam jedan i ono je katastrofica. Ne secam se cija je preporuka da li Vladanova ili od Ivana Pipera, ne znam ni kako se zove film, u drugom kompu mi je ali onaj film je vise gej od Danijela Alibabica.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostAko je tako, onda to nije od mene
Jos si mi na listi osumnjicenih. Provericu posle ko mi je preporucio taj film, pa iako je imao dobru nameru, ima da ga ispljujem onako dzukacko-dzibersko-balkanski kako i dolikuje primitivcu poput meneCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostJos si mi na listi osumnjicenih. Provericu posle ko mi je preporucio taj film, pa iako je imao dobru nameru, ima da ga ispljujem onako dzukacko-dzibersko-balkanski kako i dolikuje primitivcu poput meneEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostFladane, Ljubo, Gandalf i ostali, dajte neke prijedloge za 2 dobra filma, nesto zanimljivo, da sto prije prodje vrijeme i da ostanem budna sto duze.
Ne sf, ne horor i ne neke limunade.
Pusti ti Ljubu u par ovih filmova koje je on preporucio radnja se razvija sporo tako da ce mozda da te smore. Ziv se smoris dok sacekas da se radnja u Fight Club-u razvije."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View Post
Nisam gledala Goodfellas i ovaj posljednji sf.
Hvala. ;)
Comment
-
Originally posted by majabl View PostFladane, Ljubo, Gandalf i ostali, dajte neke prijedloge za 2 dobra filma, nesto zanimljivo, da sto prije prodje vrijeme i da ostanem budna sto duze.
Ne sf, ne horor i ne neke limunade.Originally posted by Ljuba90 View Post
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostJos si mi na listi osumnjicenih. Provericu posle ko mi je preporucio taj film, pa iako je imao dobru nameru, ima da ga ispljujem onako dzukacko-dzibersko-balkanski kako i dolikuje primitivcu poput mene
Originally posted by Ernesto View PostGledaj ti "The Man From Earth", film radjen s jednom kamerom u jednoj prostoriji koji nikog ne ostavlja ravnodusnim. Film koji ima pricu sto je najvaznije. Ima vreme da ti proleti, veruj mi.
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostPonovo sf, rekla devojka da nece sf, sta vam je"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostNema veze sto nema efekata ili desavnja sf, tematika je sf.
I, je l` ti se svidja film?"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
Comment