The Boy in the Striped Pajamas nije poslednjih pet ali sam ga gledao ove godine tako da se moze racunati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostWhiplash
The Book Thief
Life of Pi
Silver Linings Playbook
The Boy in the Striped Pajamas
I to je to sto se wow filmova tice.
Najbolja akcija ikad mi je novi Mad Max. Interstellar i Martian previse ishajpovani. Svi Batmani novi su mi za klasu bolji, kao i Inception.
E dobro si me podsetio na Batmana, sad gledam Dark Knight je ipak 2008e ali eto taj film mogu smatrati klasom za sva vremena, prebrutalno odradjenIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Erik Dekard View PostPa trazio si poslednjih 5 godina .
Mislim da Separation moze komotno sa bilo kojom erom, to je cista 10ka.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostPretece me Vladan za Black Swan-a.
Samo da dodam Wild Tales, The Best Offer i La Grande Belezza.Mozda na toj listi stavim Victoria-u kad je pogledam za koji dan.Mislim da bi ti se svideo Force Majeure ako ga nisi pogledao.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
-
The Intouchables
Her
Shutter Island
Moram reci About time.
What If.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Sinoć ga gledao, i iskren da budem očekivao sam više. Glumačka ekipa sjajna, al neznam. Nešto je falilo, da još malo pogura, s obzirom da se radilo o istinitom događaju.
A u zadnjih 4-5 godina odprilike:
*Unbroken
*The Theory of Everything
*Django Unchained
*Dallas Buyers ClubUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZnam da sam krenuo da gledam taj film i na pola filma ugasih i rekoh sebi, ovo je bas gej film. Hari Poter nema nikakve moci vise.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment